Reclamă

Regina Letizia și-a expus brațele tonifiate. Majestatea Sa a ales o ținută all white

Regina Letizia și-a expus brațele tonifiate. Majestatea Sa a ales o ținută all white. Ea a fost prezentă la Centrul Cultural „Reședința Studenților”. Soția Regelui Felipe a vizitat capitala Spaniei și a discutat cu mai mulți membrii al centrului cultural.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 iunie 2023, 14:21

Regina Letizia a întors din nou toate privirile asupra sa. Majestatea Sa a purtat o ținută care i-a pus în evidență ținuta suplă. Mai mult, admiratorii Majestății Sale au putut să observe și fizicul bine lucrat al Reginei. Letizia este mamă a două fete, o soție dedicată și o Regină elegantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia și-a expus brațele tonifiate

Soția Regelui Felipe a demonstrat din nou că nimic nu poate sta în calea unei ținute reușite. Majestatea Sa a optat pentru o culoare neutră și a format o ținută impecabilă. Letizia și-a făcut prezența la Centrul Cultural din Madrid într-o ținută all white.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia cu brațele tonifiate la vedere la Centrul Cultural „Reședința Studenților”
Regina Letizia a optat pentru o ținută elegantă / Profimedia Images

Majestatea Sa a optat pentru un top alb, o pereche de pantaloni și o pereche de sandale. Admiratorii săi au fost fascinați de brațele bine lucrate ale Reginei Letizia. Se pare că aceasta este adepta unui stil de viață sănătos și activ.

Reclamă

Publicațiile internaționale susțin că hainele sunt de marcă spaniolă. Ținuta monarhului a fost semnată de Massimo Dutti. Pantalonii săi au fost creați de designerul de modă venezuelean Carolina Herrera. Pantalonii provin dintr-o colecție exclusivă din anul 2021 a designerului.

Pantofii sunt semnați de Macarena și au atras imediat atenția prin simplitate și eleganță. Letizia a părut plină de energie și dornică să poarte conversații cu oamenii prezenți la eveniment.

Monarhul s-a întâlnit și cu Consiliul de Administrație al Studenților, precum și cu echipa națională de fotbal feminin a Spaniei.

Reclamă

Regina a participat la o întâlnire similară și în anul 2021. La o reuniune a Reședinței Studenților din Madrid, ea a prezidat o ședință a celui mai înalt organ de conducere al instituției.

Regina Letizia se implică în problemele regatului său

Regina Letizia a Spaniei este văzută deseori la evenimentele publice, dar și la evenimentele ce țin de îndatoririle regale. Majestatea Sa este la fel de implicată precum este și soțul său, Regele Felipe.

Ori de câte ori apare în public, ea reușește să se facă plăcută și admirată de cei din jurul său. Recent, Majestatea Sa și Regele Felipe au vizitat împreună Fundația din Madrid.

Acea întâlnire a fost marcată de o altă apariție elegantă a Reginei. Aceasta a purtat și la acel moment o ținută all white. Regina a purtat atunci un costum elegant, scrie DailyMail. Regina Spaniei s-a întâlnit și cu Familia Regală a Iordaniei. Regele Iordaniei și familia acestuia s-au aflat într-o vizită oficială în Spania. Regele a vrut să consolideze legăturile pe care le are cu țara Regelui Felipe.

Regina Letizia și Regina Rania au fost pozate la acel moment împreună. Cele două capete încoronate au dat dovadă de multă eleganță. Acestea sunt mereu atente la ținutele pe care le aleg și la modul în care se prezintă în fața admiratorilor Caselor Regale.

Ambele regine au participat ulterior la Atelierul Educațional al Patrimoniului Național din Madrid. Letizia a fost primitoare cu invitații și s-a bucurat să-i primească în țara sa alături de Regele Felipe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×