Reclamă

Regina Letizia a vizitat un cartier din Columbia. Majestatea Sa și-a făcut apariția într-o pereche de panataloni kaki și o cămașă albă

Regina Letizia a vizitat un cartier cu posibilități reduse din Columbia. Majestatea Sa și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni kaki și o cămașă albă. Peste cămașă a ales să poarte și o vestă roșie. În ciuda hainelor pe care le-a ales, Regina Spaniei a dat dovadă de eleganță și rafinament.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 14:39

Regina Letizia este o dovadă a eleganței și bunului gust. În ciuda faptului că nu a putut purta o rochie, aceasta a dat dovadă de rafinament n ținuta pe care a ales-o. Majestatea Sa a impresionat și de această dată cu garderoba pe care o deține.

Regina Letizia a vizitat un cartier din Columbia

Majestatea Sa a aburat în Columbia singură. Regele Felipe nu a putut să o însoțească în cadrul vizitei oficiale. Regiana a petrecut mai multe zile într-un cartier cu posibilități reduse și a interacționat cu oamenii aflați la nevoie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-o cămașă albă cu o vestă roșie și o pereche de pantaloni
Regina Letizia a avut o apariție impresionantă în timpul vizitei din Columbia / Profimedia Images

Acesta a avut oportunitatea să discute cu voluntarii spanioli care se ocupă cu oferirea sprijinului necesar copiilor și familiilor nevoiașe.

Reclamă

Voluntarii se asigură că aceștia au acces la educație și la un sistem de sănătate care să le asigure nevoile unui trai decent. Mai mult, Majestatea Sa a avut și câteva întâlniri oficiale, scriu publicațiile internaționale. Agenda sa a fost încărcată, însă Regina Spaniei s-a implicat în toate activitățile pe care le-a avut în agendă.

Pentru întâlnirea și vizita din cartierul cu persoanele aflate la nevoie, Regina a ales să poarte o ținută cât mai simplă. Majestatea Sa a ales o pereche de pantaloni mulați, o cămașă albă și o vestă roșie. Vesta roșie este un simbol al voluntarilor care se ocupă de persoanele aflate la nevoie.

Este un moment rar în care soția Regelui Felipe apare în pantaloni. Aceasta este adepta rochiilor diafane și rareori alege să poarte pantaloni la evenimentele publice la care apare. Evenimentul la care a participat nu i-a permis acesteia să se afișeze într-o rochie elegantă. 

Reclamă

Regina Letizia și soțul său au sărbătorit 19 ani de căsniciei

Regina Letizia a participat singură la vizita din Columbia. Cu toate acestea, ea este întotdeauna susținută de soțul său. Ea și Regele Felipe au sărbătorit anul acesta 19 ani de căsnicie. Majestatea Sa și soțul său au celebrat momentul alături de supușii lor.

Aniversarea oficială a avut loc pe data de 22 mai. Atunci s-au adunat în fața palatului și au făcut mai multe fotografii cu cei care au venit să-i salute. Povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă. Regina și Regele s-au întâlnit multă vreme în secret.

În cele din urmă au decis să-și anunțe logodna public. Căsătoria lor a avut loc la Catedrala Almudena din Madrid pe data de 22 mai 2004.

Letizia a avut o apariție impecabilă în ziua nunții. Aceasta a purtat o rochie cu guler înalt și cu o broderie diafană. În ziua nunții a ales să poarte o tiara sclipitoare care fusese purtată în trecut de soacra ei, Regina Sofia, în ziua nunții sale din 1962.

Ceremonia religioasă a avut loc la două luni după atentatele care au avut loc la trenul din Madrid. Nuta lor a fost dedicată victimelor din timpul atacului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×