Reclamă

Regina Letizia a vizitat un cartier din Columbia. Majestatea Sa și-a făcut apariția într-o pereche de panataloni kaki și o cămașă albă

Regina Letizia a vizitat un cartier cu posibilități reduse din Columbia. Majestatea Sa și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni kaki și o cămașă albă. Peste cămașă a ales să poarte și o vestă roșie. În ciuda hainelor pe care le-a ales, Regina Spaniei a dat dovadă de eleganță și rafinament.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iunie 2023, 14:39

Regina Letizia este o dovadă a eleganței și bunului gust. În ciuda faptului că nu a putut purta o rochie, aceasta a dat dovadă de rafinament n ținuta pe care a ales-o. Majestatea Sa a impresionat și de această dată cu garderoba pe care o deține.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a vizitat un cartier din Columbia

Majestatea Sa a aburat în Columbia singură. Regele Felipe nu a putut să o însoțească în cadrul vizitei oficiale. Regiana a petrecut mai multe zile într-un cartier cu posibilități reduse și a interacționat cu oamenii aflați la nevoie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-o cămașă albă cu o vestă roșie și o pereche de pantaloni
Regina Letizia a avut o apariție impresionantă în timpul vizitei din Columbia / Profimedia Images

Acesta a avut oportunitatea să discute cu voluntarii spanioli care se ocupă cu oferirea sprijinului necesar copiilor și familiilor nevoiașe.

Reclamă

Voluntarii se asigură că aceștia au acces la educație și la un sistem de sănătate care să le asigure nevoile unui trai decent. Mai mult, Majestatea Sa a avut și câteva întâlniri oficiale, scriu publicațiile internaționale. Agenda sa a fost încărcată, însă Regina Spaniei s-a implicat în toate activitățile pe care le-a avut în agendă.

Pentru întâlnirea și vizita din cartierul cu persoanele aflate la nevoie, Regina a ales să poarte o ținută cât mai simplă. Majestatea Sa a ales o pereche de pantaloni mulați, o cămașă albă și o vestă roșie. Vesta roșie este un simbol al voluntarilor care se ocupă de persoanele aflate la nevoie.

Este un moment rar în care soția Regelui Felipe apare în pantaloni. Aceasta este adepta rochiilor diafane și rareori alege să poarte pantaloni la evenimentele publice la care apare. Evenimentul la care a participat nu i-a permis acesteia să se afișeze într-o rochie elegantă. 

Reclamă

Regina Letizia și soțul său au sărbătorit 19 ani de căsniciei

Regina Letizia a participat singură la vizita din Columbia. Cu toate acestea, ea este întotdeauna susținută de soțul său. Ea și Regele Felipe au sărbătorit anul acesta 19 ani de căsnicie. Majestatea Sa și soțul său au celebrat momentul alături de supușii lor.

Aniversarea oficială a avut loc pe data de 22 mai. Atunci s-au adunat în fața palatului și au făcut mai multe fotografii cu cei care au venit să-i salute. Povestea lor de dragoste a fost una tumultoasă. Regina și Regele s-au întâlnit multă vreme în secret.

În cele din urmă au decis să-și anunțe logodna public. Căsătoria lor a avut loc la Catedrala Almudena din Madrid pe data de 22 mai 2004.

Letizia a avut o apariție impecabilă în ziua nunții. Aceasta a purtat o rochie cu guler înalt și cu o broderie diafană. În ziua nunții a ales să poarte o tiara sclipitoare care fusese purtată în trecut de soacra ei, Regina Sofia, în ziua nunții sale din 1962.

Ceremonia religioasă a avut loc la două luni după atentatele care au avut loc la trenul din Madrid. Nuta lor a fost dedicată victimelor din timpul atacului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×