Reclamă

Regina Letizia a avut o apariție elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Majestatea Sa a fost însoțită de Regele Felipe

Regina Letizia a avut o apariție elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Majestatea Sa a fost însoțită de soțul său, Regele Felipe. Încoronarea fiului Reginei Elisabeta a fost un moment istoric, iar cele mai multe doamne din Familiile Regale au impresionat cu ținutele lor diafane.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 mai 2023, 6:40

Regina Spaniei este întotdeauna un simbol al eleganței. Majestatea Sa are o prietenie strânsă cu Regele Charles și nu putea să nu fie prezentă la acest eveniment important din viața sa. Regele și Regina Spaniei s-au aflat printre primii invitați care și-au confirmat prezența la încoronare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a avut o apariție elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

A fost o zi istorică pentru Marea Britanie, dar și pentru pasionații de modă. Doamnele din Familiile Regale și-au făcut apariția la încoronarea Regelui Charles. Acestea au impresionat cu ținutele elegante pe care le-au ales.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Felipe alături de Regina Letizia la încoronarea Regelui Charles
Majestatea Sa a fost însoțită de soțul său, Regele Felipe / Profimedia Images

De altfel, Regele Charles a făcut câteva schimbări înainte de încoronare și le-a permis invitaților săi să poarte ținute elegante, renunțându-se la hainele de ceremonia. Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia nu au lipsit de la eveniment.

Reclamă

Aceștia au fost surprinși atunci când au ajuns la Westminster Abbey. În ciuda temperaturilor scăzute, Majestatea Sa a optat pentru un set elegant. Letizia a mers tot timpul la brațul soțului său. Setul superb a fost creat pentru Regina Letizia de către Carolina Herrera, scrie Vogue.

Regina a purtat o fustă creion la care a asortat un top cu volane în jurul talei. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi cu toc și o pălărie.

Regina a optat și pentru o pereche de mănuși și o poșetă stil clutch. Mulți admiratori ai Casei Regale s-au așteptat ca doamnele care vor participa la eveniment să poarte o tiara. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat.

Reclamă

Cele mai multe doamne din Familiile Regale au optat pentru pălării. Regina Letizia a fost surprinsă la eveniment în ip ce s-a salutat cu Prințesa de Wales. Kate Middleton a avut o apariție elegantă la încoronarea Regelui Charles.

Ce personalități politice au participa la încoronarea Regelui Charles

Regele și Regina Spaniei s-au bucurat să se numere printre invitații Regelui Charles. Alături de ei s-au aflat și alte personalități politice importante. Regele Charles a trăit un moment istoric alături de Familia Regală Britanică și prietenii apropiați.

Mai multe personalități din Familiile Regale Europene au fost invitate la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla. Au fost prezenți monarhi inclusiv din Africa și Asia. Din partea Belgiei au fost prezenți Regele Philippe și Regina Mathilde. Fiica lor, Prințesa Elizabeth, a studia istorie și politică la Universitatea Oxford.

Regina Margareta a II-a a Danemarcei nu a putut fi prezentă la încoronare. Aceasta a fost invitată, însă s-a văzut nevoită să refuze. Aceasta se recuperează după o operație la spate. În locul său a fost prezent Prințul Frederik și soția acestuia, Prințesa Mary. România s-a aflat și ea pe lista de invitați a Regelui.

La încoronare a participat Principesa Margareta și soțul său, Prințul Radu. Președintele Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen Iohannis, au fost prezenți la încoronarea Majestății Sale.

La eveniment a mai fost prezentă Familia Regală Olandeză. Lista de invitați a fost una lungă, iar membriii Familiilor Regale Europene și-au arătat susținerea față de Regele Charles într-o zi atât de importantă pentru el. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×