Reclamă

Cea mai nonconformistă Prințesă. Transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului

Prințesa Charlene de Monaco a trecut prin transformări remarcabile în ultimii ani. De când a intrat în Familia Regală, aceasta s-a aflat tot timpul sub lumina reflectoarelor. În prezent, ea este considerată cea  mai nonconformistă Prințesă. Descoperă în cele ce urmează transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iunie 2023, 6:14

Cele mai recente imagini cu Prințesa de Monaco o înfățișează pe aceasta cu o nouă culoare de păr. Prințesa Charlene a renunțat la părul blond și a ales să-și închidă culoarea părului. Nu este prima dată când înotătoarea olimpică apare în fața oamenilor cu o transformare remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai nonconformistă Prințesă

Cei mai mulți membrii din Familiile Regale aleg să nu facă schimbări radicale de imagine. Prințesa de Wales și Regina Letizia a Spaniei sunt cunoscute pentru siluetele lor, pentru părul superb și pentru imaginea elegantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Albert al II-lea alături de Prințesa Charlene
Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco s-au căsătorit în anul 2011 / Profimedia Images

Însă Prințesa de Monaco este nocnonformistă și nu ține cont de părerile celor din jur. Aceasta s-a căsătorit cu Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, în anul 2011. Prințesa era cunoscută atunci pentru părul său blond, pe care l-a transformat treptat.

Reclamă

De la căsătoria cu Prințul Albert, Charlene s-a schimbat complet. Palatul din Monaco a negat de fiecare dată zvonurile privind o ruptură între Prințul Albert și Prințesa Charlene. Prinețesa, în vârstă de 45 de ani, ar fi ales să-și schimbe culoarea părului din alte motive.

Atunci când s-a alăturat Familie Regale, Prințesa era cunoscută pentru stilul său elegant, alegând, de obicei, o paletă neutră de culori.

Între timp, Prințesa Charlene a trecut prin multe transformări, iar multe dintre acestea au fost legate de coafura sa. Acesta este unul dintre motivele pentru care este considerată o Prințesa nonconformistă. Aparițiile sale sunt întotdeauna neașteptate.

Reclamă

Transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului

Schimbările majore în ceea ce privește look-ul Prințesei de Monaco au început în jurul lunii septembrie, în anul 20202.

Atunci ea a sosit la cel de-al 107-lea Tur al Franței, la Nisa, alături de soțul ei, Prințul Albert. Publicația Daily Mail relatează că Prințesa a debutat cu o nouă coafură. Părul său blond, care obișnuia să-i cadă în valuri a fost tăiat într-o coafură bob în scări.

Nuanța părului era mult mai închisă, iar tunsoarea mult mai scurtă. Schimbările Prințesei au început să apară în momentul în care au început să apară acuzații la adresa soțului său. La acea vreme se zvonea că Prințul Albert ar fi avut un copil cu o femeie, copil conceput în timpul relației sale cu Sharlene.

Prințesa Charlene cu părul ras și cu mască pe față
Prințesa a fost cu greu recunoscută în momentul în care și-a lăsat la vedere părul ras / Profimedia Images

La scurt timp după ce acuzațiile au ieșit la iveală, în decembrie 2020, Charlene și-a ras o parte din păr și a debutat cu o tunsoare într-un stil nou, al unei persoane îndrăgostită de muzica rock-punk, scriu publicațiile internaționale.

Prințesa a fost cu greu recunoscută în momentul în care și-a lăsat la vedere părul ras.

Experții regali au susținut atunci că „Prințesa de Monaco face un act de rebeliune din cauza sentimentelor de singurătate”. De data aceasta, Charlene a debutat cu un nou look. A ales să-și vopsească părul blond într-o nuanță de șaten închis.

Prințesa Charlene a absentat aproape un an din mediul public

Prințesa Charlene a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani. Aceasta a avut inclusiv un an de absență din mediul public.

Fosta olimpică la înot a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atunci când s-a întors în fața publicului a debutat cu o tunsoare nouă și cu părul vopsit într-o nuanță de gri. Prințesa de Monaco a fost însoțită și de cei doi copii la evenimentul Monaco E-Prix.

Prințesa Charlene a fost internată într-o clinică din Elveția timp de 4 luni. Acolo a primit tratament specializat după ce s-a confruntat cu epuizarea fizică și emoțională. Totul s-ar fi întâmplat după ce Prințesa s-a îmbolnăvit în timpul unei vizite din Africa de Sud în luna mai a anului 2021.

Revenirea sa în fața publicului a avut loc în luna mai a anului 2022. De atunci, Prințesa Charlene de Monaco a ales să fie o prezență discretă. Aceasta a fost văzută recent la încoronarea Regelui Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×