Reclamă

Cea mai nonconformistă Prințesă. Transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului

Prințesa Charlene de Monaco a trecut prin transformări remarcabile în ultimii ani. De când a intrat în Familia Regală, aceasta s-a aflat tot timpul sub lumina reflectoarelor. În prezent, ea este considerată cea  mai nonconformistă Prințesă. Descoperă în cele ce urmează transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iunie 2023, 6:14

Cele mai recente imagini cu Prințesa de Monaco o înfățișează pe aceasta cu o nouă culoare de păr. Prințesa Charlene a renunțat la părul blond și a ales să-și închidă culoarea părului. Nu este prima dată când înotătoarea olimpică apare în fața oamenilor cu o transformare remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai nonconformistă Prințesă

Cei mai mulți membrii din Familiile Regale aleg să nu facă schimbări radicale de imagine. Prințesa de Wales și Regina Letizia a Spaniei sunt cunoscute pentru siluetele lor, pentru părul superb și pentru imaginea elegantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Albert al II-lea alături de Prințesa Charlene
Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco s-au căsătorit în anul 2011 / Profimedia Images

Însă Prințesa de Monaco este nocnonformistă și nu ține cont de părerile celor din jur. Aceasta s-a căsătorit cu Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, în anul 2011. Prințesa era cunoscută atunci pentru părul său blond, pe care l-a transformat treptat.

Reclamă

De la căsătoria cu Prințul Albert, Charlene s-a schimbat complet. Palatul din Monaco a negat de fiecare dată zvonurile privind o ruptură între Prințul Albert și Prințesa Charlene. Prinețesa, în vârstă de 45 de ani, ar fi ales să-și schimbe culoarea părului din alte motive.

Atunci când s-a alăturat Familie Regale, Prințesa era cunoscută pentru stilul său elegant, alegând, de obicei, o paletă neutră de culori.

Între timp, Prințesa Charlene a trecut prin multe transformări, iar multe dintre acestea au fost legate de coafura sa. Acesta este unul dintre motivele pentru care este considerată o Prințesa nonconformistă. Aparițiile sale sunt întotdeauna neașteptate.

Reclamă

Transformările prin care Charlene de Monaco a trecut de-a lungul timpului

Schimbările majore în ceea ce privește look-ul Prințesei de Monaco au început în jurul lunii septembrie, în anul 20202.

Atunci ea a sosit la cel de-al 107-lea Tur al Franței, la Nisa, alături de soțul ei, Prințul Albert. Publicația Daily Mail relatează că Prințesa a debutat cu o nouă coafură. Părul său blond, care obișnuia să-i cadă în valuri a fost tăiat într-o coafură bob în scări.

Nuanța părului era mult mai închisă, iar tunsoarea mult mai scurtă. Schimbările Prințesei au început să apară în momentul în care au început să apară acuzații la adresa soțului său. La acea vreme se zvonea că Prințul Albert ar fi avut un copil cu o femeie, copil conceput în timpul relației sale cu Sharlene.

Prințesa Charlene cu părul ras și cu mască pe față
Prințesa a fost cu greu recunoscută în momentul în care și-a lăsat la vedere părul ras / Profimedia Images

La scurt timp după ce acuzațiile au ieșit la iveală, în decembrie 2020, Charlene și-a ras o parte din păr și a debutat cu o tunsoare într-un stil nou, al unei persoane îndrăgostită de muzica rock-punk, scriu publicațiile internaționale.

Prințesa a fost cu greu recunoscută în momentul în care și-a lăsat la vedere părul ras.

Experții regali au susținut atunci că „Prințesa de Monaco face un act de rebeliune din cauza sentimentelor de singurătate”. De data aceasta, Charlene a debutat cu un nou look. A ales să-și vopsească părul blond într-o nuanță de șaten închis.

Prințesa Charlene a absentat aproape un an din mediul public

Prințesa Charlene a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani. Aceasta a avut inclusiv un an de absență din mediul public.

Fosta olimpică la înot a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atunci când s-a întors în fața publicului a debutat cu o tunsoare nouă și cu părul vopsit într-o nuanță de gri. Prințesa de Monaco a fost însoțită și de cei doi copii la evenimentul Monaco E-Prix.

Prințesa Charlene a fost internată într-o clinică din Elveția timp de 4 luni. Acolo a primit tratament specializat după ce s-a confruntat cu epuizarea fizică și emoțională. Totul s-ar fi întâmplat după ce Prințesa s-a îmbolnăvit în timpul unei vizite din Africa de Sud în luna mai a anului 2021.

Revenirea sa în fața publicului a avut loc în luna mai a anului 2022. De atunci, Prințesa Charlene de Monaco a ales să fie o prezență discretă. Aceasta a fost văzută recent la încoronarea Regelui Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×