Reclamă

Kate Middleton are o condiție când vine vorba de rolurile Prințului George în Familia Regală. Ce își dorește Prințesa de Wales de la viitorul fiului său

Kate Middleton are o condiție specială când vine vorba de rolurile Prințului George în Familia Regală Britanică. Prințesa de Wales este foarte atentă la felul în care se modelează viitorul fiului său. George se află în linie directă la succesiunea tronului. Acesta va moșteni tronul de la tatăl său, Prințul William.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 6:28

Prințul George împlinește vara aceasta vârsta de 10 ani. George s-a născut pe data de 22 iulie 2013 și este primul copil al Prințului William și a lui Kate Middleton. Fiind moștenitorul tronului Marii Britanii, George are de îndeplinit mai multe îndatoriri, iar multe dintre acestea au început deja să-i fie înmânate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton are o condiție când vine vorba de rolurile Prințului George în Familia Regală

Regele Charles va fi urmat pe tron de către fiul său, Prințul William, iar mai apoi de nepotul său, Prințul George. De când a urcat pe tronul Marii Britanii, Regele Charles a făcut mai multe schimbări.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografie portret cu Prințul George cu ocazia aniversării a 9 ani
Fotografia îl arată pe tânărul prinț zâmbitor, în vacanță / Profimedia Images

Experți Regali susțin că Regele își dorește acum să-l pregătească mult mai bine pe nepotul său pentru rolul pe care îl va avea în viitor.

Reclamă

Experții susțin că Charles își dorește ca George să-și asume mai multe responsabilități în ceea ce privește Familia Regală Britanică. Deși este al doilea în linia succesiunii la tron, Prințul George are în prezent doar nouă ani.

Astfel, Kate Middleton are o condiție specială când vine vorba de rolurile Prințului George în Familia Regală Britanică. Un apropiat al Prințesei de Wales a oferit pentru publicația OK! Magazine mai multe informații.

„Kate crede că este important pentru dinamica familiei sale ca George să nu primească un tratament special. Charles și-a făcut deja sentimentele cunoscute pentru George. Este evident că monarhul îl simpatizează mai mult pe nepotul său. Kate este deschisă la ideea ca George să primească mai multe responsabilități. Totuși, Prințesa a avut câteva condiții.”

Reclamă

Se pare că Prințesa de Wales vrea să cunoască și să semneze rolurile fiului său în prealabil.

„Kate acceptă ca George să primească și alte roluri, însă își dorește să semneze chiar ea înainte. Pentru ea, cuvântul regelui nu este definitiv când vine vorba de copiii ei. A fost foarte clară în privința asta încă de la început.”

Cum s-ar putea schimba relația Prințesei de Wales cu Regele Charles

Kate Middleton are o relație foarte bună cu socrul său. De-a lungul timpului au fost văzuți de multe ori împreună și s-a zvonit că Prințesa ar fi preferata Majestății Sale. Deși au un simț asemănător când vine vorba de importanța monarhiei și a datoriei regale, Kate Middleton și Regele Charles au viziuni complet diferite în ceea ce privește educația copiilor din Familia Regală.

De altfel, Kate Middleton a încălcat mai multe reguli de protocol atunci când a fost vorba de copiii ei. De exemplu, aceasta a angajat o singură bonă pentru a avea grijă de copiii ei.

Bona este prezentă doar atunci când William și Kate nu reușesc să se implice mai mult din cauza îndatoririlor regale. Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis petrec în general foarte mult timp cu părinții lor. Kate și-a dorit foarte mult ca cei tri copiii ai lor să meargă la aceeași școală.

Se pare că Regele Charles s-ar fi opus și i-ar fi sugerat să-l trimită pe Prințul George la un internat. Prințesa de Wales a fost fermă în ceea ce privește alegerile pe care le face pentru copiii ei, susțin experții regali. Soția Prințului William nu face compromisuri când vine vorba de viitorul acestora. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×