Reclamă

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe. Memoria Majestății Sale e onorată cu orice ocazie

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe a ieșit la iveală. Se știu foarte multe lucruri despre obiceiurile Majestății Sale. Aceasta a avut o pasiune pentru câini, pentru cai, dar și pentru anumite alimente pe care le consuma cu regularitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 7:53 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:40

Regreta Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022. În timp ce ea nu mai este în viață, membrii familiei ei continuă unele dintre tradițiile apropiate inimii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Albinei, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o imagine a Prințesei Catherine purtând un costum de apicultură și scoțând o bucată de fagure dintr-un stup de albine.

Subtitrarea postării spunea: „Suntem cu #WorldBeeDay 🐝 Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru. Astăzi reprezintă o mare oportunitate de a crește gradul de conștientizare cu privire la rolul esențial pe care îl joacă albinele și alți polenizatori în menținerea sănătății oamenilor și al planetei”.

Dar, Kate nu este singurul membru al Familiei Regale care iubește apicultura! S-a dezvăluit că mulți membri ai familiei sunt apicultori pasionați și regretata Regina a înțeles întotdeauna valoarea mierii.

Reclamă

Chiar dacă aveau o relație aparte, Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta. Prințesa de Wales nu a avut voie să fie prezentă la castelul Balmoral. Decizia ca ea să stea departe de castel ar fi fost una de natură strategică. Pentru a nu face diferențe între familiile Prințului William și Prințului Harry, s-a decis ca Prințesa de Wales să nu participe. Astfel, nici Meghan Markle nu a avut voie să vină direct la castelul Balmoral.

Site-ul web al Familiei Regale a sărbătorit Ziua Mondială a Albinelor, împărtășind câteva detalii despre relația de mult timp a familiei regale cu albinele și mierea.

Site-ul a dezvăluit că mierea este făcută pe o serie de proprietăți regale în care sunt păstrați stupii. Regina Elisabeta a fost deosebit de mândră de mierea produsă la Palatul Buckingham. S-a dezvăluit apoi că Majestatea Sa i-a dat un borcan cu miere chiarși Papei Francisc. I l-a oferit drept cadou oficial la prima lor întâlnire din 2014.

Reclamă

Regina Elisabeta primea și oferea adesea borcane cu miere

În iulie 2021, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu apicultori la Proiectul Children’s Wood din Glasgow. În timp ce a aflat despre centrul comunitar care oferă activități de învățare în aer liber pentru copii, Majestatea Sa a primit cadou un borcan de miere de casă din stupi.

Într-o coincidență ciudată, Regele Charles a primit și el miere săptămâna aceasta în timpul unei vizite la un eveniment din Londra. David Beckham i-a oferit Regelui Charles cel mai dulce cadou, în timp ce i-a oferit Majestății Sale un borcan cu miere pe care el l-a cules de la propriile albine care trăiesc în stupi la casa lui din Cotswolds. Vedeta i-a oferit monarhului acest cadou atent și cei doi au avut o scurtă conversație privată despre albinele lui Beckham.

Conservarea albinelor și producția de miere sunt încă o parte cheie a vieții regale la multe dintre reședințele lor. Dăruirea pentru albine este, de asemenea, o tradiție care a fost menținută și este poate un mod dulce prin care Familia Regală continuă moștenirea regretatei Regine Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×