Reclamă

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe. Memoria Majestății Sale e onorată cu orice ocazie

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe a ieșit la iveală. Se știu foarte multe lucruri despre obiceiurile Majestății Sale. Aceasta a avut o pasiune pentru câini, pentru cai, dar și pentru anumite alimente pe care le consuma cu regularitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 7:53

Regreta Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022. În timp ce ea nu mai este în viață, membrii familiei ei continuă unele dintre tradițiile apropiate inimii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Albinei, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o imagine a Prințesei Catherine purtând un costum de apicultură și scoțând o bucată de fagure dintr-un stup de albine.

Subtitrarea postării spunea: „Suntem cu #WorldBeeDay 🐝 Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru. Astăzi reprezintă o mare oportunitate de a crește gradul de conștientizare cu privire la rolul esențial pe care îl joacă albinele și alți polenizatori în menținerea sănătății oamenilor și al planetei”.

Dar, Kate nu este singurul membru al Familiei Regale care iubește apicultura! S-a dezvăluit că mulți membri ai familiei sunt apicultori pasionați și regretata Regina a înțeles întotdeauna valoarea mierii.

Reclamă

Chiar dacă aveau o relație aparte, Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta. Prințesa de Wales nu a avut voie să fie prezentă la castelul Balmoral. Decizia ca ea să stea departe de castel ar fi fost una de natură strategică. Pentru a nu face diferențe între familiile Prințului William și Prințului Harry, s-a decis ca Prințesa de Wales să nu participe. Astfel, nici Meghan Markle nu a avut voie să vină direct la castelul Balmoral.

Site-ul web al Familiei Regale a sărbătorit Ziua Mondială a Albinelor, împărtășind câteva detalii despre relația de mult timp a familiei regale cu albinele și mierea.

Site-ul a dezvăluit că mierea este făcută pe o serie de proprietăți regale în care sunt păstrați stupii. Regina Elisabeta a fost deosebit de mândră de mierea produsă la Palatul Buckingham. S-a dezvăluit apoi că Majestatea Sa i-a dat un borcan cu miere chiarși Papei Francisc. I l-a oferit drept cadou oficial la prima lor întâlnire din 2014.

Reclamă

Regina Elisabeta primea și oferea adesea borcane cu miere

În iulie 2021, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu apicultori la Proiectul Children’s Wood din Glasgow. În timp ce a aflat despre centrul comunitar care oferă activități de învățare în aer liber pentru copii, Majestatea Sa a primit cadou un borcan de miere de casă din stupi.

Într-o coincidență ciudată, Regele Charles a primit și el miere săptămâna aceasta în timpul unei vizite la un eveniment din Londra. David Beckham i-a oferit Regelui Charles cel mai dulce cadou, în timp ce i-a oferit Majestății Sale un borcan cu miere pe care el l-a cules de la propriile albine care trăiesc în stupi la casa lui din Cotswolds. Vedeta i-a oferit monarhului acest cadou atent și cei doi au avut o scurtă conversație privată despre albinele lui Beckham.

Conservarea albinelor și producția de miere sunt încă o parte cheie a vieții regale la multe dintre reședințele lor. Dăruirea pentru albine este, de asemenea, o tradiție care a fost menținută și este poate un mod dulce prin care Familia Regală continuă moștenirea regretatei Regine Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×