Reclamă

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe. Memoria Majestății Sale e onorată cu orice ocazie

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe a ieșit la iveală. Se știu foarte multe lucruri despre obiceiurile Majestății Sale. Aceasta a avut o pasiune pentru câini, pentru cai, dar și pentru anumite alimente pe care le consuma cu regularitate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 7:53

Regreta Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022. În timp ce ea nu mai este în viață, membrii familiei ei continuă unele dintre tradițiile apropiate inimii ei.

Tradiția Reginei Elisabeta pe care Prințesa Kate o duce mai departe

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Albinei, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o imagine a Prințesei Catherine purtând un costum de apicultură și scoțând o bucată de fagure dintr-un stup de albine.

Subtitrarea postării spunea: „Suntem cu #WorldBeeDay 🐝 Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru. Astăzi reprezintă o mare oportunitate de a crește gradul de conștientizare cu privire la rolul esențial pe care îl joacă albinele și alți polenizatori în menținerea sănătății oamenilor și al planetei”.

Dar, Kate nu este singurul membru al Familiei Regale care iubește apicultura! S-a dezvăluit că mulți membri ai familiei sunt apicultori pasionați și regretata Regina a înțeles întotdeauna valoarea mierii.

Reclamă

Chiar dacă aveau o relație aparte, Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta. Prințesa de Wales nu a avut voie să fie prezentă la castelul Balmoral. Decizia ca ea să stea departe de castel ar fi fost una de natură strategică. Pentru a nu face diferențe între familiile Prințului William și Prințului Harry, s-a decis ca Prințesa de Wales să nu participe. Astfel, nici Meghan Markle nu a avut voie să vină direct la castelul Balmoral.

Site-ul web al Familiei Regale a sărbătorit Ziua Mondială a Albinelor, împărtășind câteva detalii despre relația de mult timp a familiei regale cu albinele și mierea.

Site-ul a dezvăluit că mierea este făcută pe o serie de proprietăți regale în care sunt păstrați stupii. Regina Elisabeta a fost deosebit de mândră de mierea produsă la Palatul Buckingham. S-a dezvăluit apoi că Majestatea Sa i-a dat un borcan cu miere chiarși Papei Francisc. I l-a oferit drept cadou oficial la prima lor întâlnire din 2014.

Reclamă

Regina Elisabeta primea și oferea adesea borcane cu miere

În iulie 2021, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu apicultori la Proiectul Children’s Wood din Glasgow. În timp ce a aflat despre centrul comunitar care oferă activități de învățare în aer liber pentru copii, Majestatea Sa a primit cadou un borcan de miere de casă din stupi.

Într-o coincidență ciudată, Regele Charles a primit și el miere săptămâna aceasta în timpul unei vizite la un eveniment din Londra. David Beckham i-a oferit Regelui Charles cel mai dulce cadou, în timp ce i-a oferit Majestății Sale un borcan cu miere pe care el l-a cules de la propriile albine care trăiesc în stupi la casa lui din Cotswolds. Vedeta i-a oferit monarhului acest cadou atent și cei doi au avut o scurtă conversație privată despre albinele lui Beckham.

Conservarea albinelor și producția de miere sunt încă o parte cheie a vieții regale la multe dintre reședințele lor. Dăruirea pentru albine este, de asemenea, o tradiție care a fost menținută și este poate un mod dulce prin care Familia Regală continuă moștenirea regretatei Regine Elisabeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×