Reclamă

Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta. Prințesa de Wales nu a avut voie să fie prezentă la castelul Balmoral

Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta. Prințesa de Wales nu a avut voie să fie prezentă la castelul Balmoral atunci când Majestatea Sa s-a stins din viață. Regele charles și Prințul William au fost prezenți în ultimele clipe din viața monarhului. Ulterior la castel a ajuns și Prințul Harry.

Publicat: 24 aprilie 2023, 6:32

Kate Middleton a fost nevoită să stea departe de castelul Balmoral, susțin experții regali. Decizia ca Prințesa de Wales să stea departe de castel ar fi fost una de natură strategică. Pentru a nu face diferențe între familiile prințului William și Prințului Harry, s-a decis ca Prințesa de Wales să nu participe. Astfel, nici Meghan Markle nu a avut voie să vină direct la castelul Balmoral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton nu și-a putut lua rămas bun de la Regina Elisabeta

Kate Middleton a rămas la castelul Windsor în timp ce ceilalți membri ai Familiei Regale s-au îndreptat către castelul Balmoral. Membrii Familiei Regale s-au grăbit să ajungă în Scoția pentru a-i fi alături Reginei în ultimele clipe de viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta și Kate Middleton una lângă cealaltă au o relație specială
Regina Elisabeta și Kate Middleton au o relație specială, iar acest lucru a fost demonstra din nou de gesturile Ducesei de Cambridge / Getty Images

Deși Kate Middleton a avut o relație strânsă cu bunica Prințului William, acesteia nu i s-a permis să o vadă pe Regină în ultimele sale momente. Robert Jobson, biograf regal, susține că decizia a fost luată pentru a se asigura că Prințul Harry nu are nicio scuză pentru a o aduce pe Meghan Markle cu el la Balmoral.

Reclamă

Dacă Prințesa de Wales ar fi fost la castel, atunci Harry ar fi putut insista ca și soția sa, Meghan Markle, să vină alături de ceilalți membri ai Familiei Regale.

”Regele a insistat ca doar nepoții și copii Reginei să-i fie alături în ultimele momente. Charles a considerat că nu este potrivit ca soțiile celor doi Prinți să fie prezente. Într-un fel indirect i-a transmis lui Meghan Markle că nu este bine primită în aceste momente”.

”Kate a ales în mod deliberat să rămână departe de castelul Balmoral, chiar dacă și-a dorit cu disperare să-i fie alături Reginei în ultimele sale momete. Regele a rugat-o într-un fel pe Kate să nu participe. În felul acesta Harry nu ar fi adus-o pe Meaghan la Balmoral”, a declarat autorul regal.

Reclamă

Ce a făcut Kate Middleton în timp ce soțul său se afla la castelul Balmoral

Kate Middleton a rămas la reședința sa și a Prințului William. Aceasta a fost surprinsă ulterior la castelul Windsor, iar câteva ore mai târziu a mers să-și ia copiii de la școală. Deși și-ar fi dorit să-i fie aproape Reginei, Kate a știut că așa este mai bine pentru întreaga familie.

În tot acest timp, Prințul William i s- alăturat tatălui său pentru a-i fi alături bunicii sale. Doctorii l-au anunțat pe Prinț din timp de faptul că sunt îngrijorați cu privire la sănătatea Majestății Sale.

Prințul Harry s-a grăbit să ajungă la castel, însă acesta nu a reușit să ajungă înainte ca Majestatea Sa să se stingă din viață la 96 de ani. Prințul Harry a  dezvăluit în cartea sa de memorii cum s-a simțit în acele momente.

”Am ajuns câteva ore mai târziu după ce s-a stins din viață. I-am spus că sper că este fericită alături de bunicul meu, Prințul Philip. Am admirat-o întotdeauna pentru puterea și curajul pentru care și-a dus îndatoririle regale până la final”.

Prințul Harry va participa anul acesta la încoronarea Regelui Charles. Meghan Markle a ales să rămână în Statele Unite ale Americii alături de ei doi copii, Archie și Lilibet. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×