Reclamă

Rose Hanbury va participa la încoronarea Regelui Charles. Kate Middleton nu este încântată de prezența amantei Prințului William

Rose Hanbury va participa la încoronarea Regelui Charles. Amanta Prințului William se află printre invitații de seamă ai Majestății Sale. Kate Middleton nu pare să fie încântată de prezența lui Rose, spun surse apropiate ale Familiei Regale. 

Publicat: 17 aprilie 2023, 12:18

Prezența lui Rose Hanbury la încoronarea Regelui Charles aduce noi tensiuni în Familia Regală Britanică. Rose este o apropiată a Familiei Regale și mulți spun că aceasta ar fi ”protejata” Reginei Camilla. Kate Middleton ar fi deranjată de prezența femeii la evenimentul important din viața Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rose Hanbury va participa la încoronarea Regelui Charles

În ultima vreme s-a zvonit tot mai des că Rose ar fia vut o aventură cu Prințul William. În ciuda faptului că Prințesa de Wales a încercat să lase incidentul în trecut, presa internațională a scos noi dovezi la iveală. S-a zvonit că William s-ar fi văzut cu Rose chiar anul acesta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rose Hanbury alături de soțul său, Marchizul David
Rose Hanbury a fost căsătorită timp de 10 ani / Profimedia Images

Cei doi ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună, iar Rose ar fi primit un cadou special de la fiul Regelui Charles. Cele mai recente informații susțin că Rose se află pe lista de invitați a Regelui Charles. Aceasta va participa la încoronare, lucru care devine tot mai deranjat pentru Kate Middleton.

Reclamă

Încoronarea Regelui va avea loc pe data de 6 mai 2023 la Westminster Abbey. De-a lungul timpului, Rose a participat la mai multe evenimente importante din viața Familiei Regale. Aceasta a fost prezentă inclusiv la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Amanta Prințului William nu putea să nu apară pe lista de invitați a regelui. Publicația Marca susține că Prințul Harry ar fi încercat să vorbească despre infidelitatea fratelui său față de Kate Middleton în cartea de memorii, Spare.

În mediul online ar circula mai multe imagini cu Rose și William în timp ce se sărută la o petrecere. Kate Middleton nu a făcut nicio declarație, dar apropiații acesteia spun că Prințesa de Wales nu este încântată de prezența rivalei sale.

Reclamă

Regele Charles a insistat ca Rose să fie prezentă la încoronare

Publicațiile internaționale susțin că Regele Charles a insistat ca Rose Hanbury să fie prezentă la ceremonia de încoronare. Rose nu va veni singură. Aceasta va fi însoțită și de cei copiii săi, Lady Iris Marina, Olver Timothy și Alexander Hugh George.

Apropiații Familiei Regale susțin că Regele Charles vrea să-i ofere fiului lui Rose un rol important în cadrul ceremoniei de încoronare.

Fiul lui Kate Middleton, Prințul George, va juca și el un rol important în cadrul momentului istoric. Astfel, Oliver și Prințul George vor petrece destul de mult timp împreună, la fel și mamele lor. Oliver și Prințul George au fost desemnați să țină roba Regelui Charles în timpul ceremoniei de încoronare.

Zvonurile recente susțin că Rose și Prințul William ar avea împreună o fiică. Sursele susțin că Lady Iris Marina ar fi fiica Prințului William. Lady Iris are aproape aceeași vârstă ca Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton.

William și Rose ar fi început să se întâlnească încă din 2014, iar fiica lui Rose s-ar fi născut un an mai târziu. Mulți compară aventura Prințului William cu perioada în care Regele Charles a înșelat-o pe Prințesa Diana. Nu există nicio dovadă clară care să ateste că Lady Iris este de fapt fiica Prințului William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×