Reclamă

Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales

Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile spun că Prințul și Rose s-ar fi întâlnit pe ascuns într-un conac luxos.

Publicat: 19 martie 2023, 6:33

Prințul William și Rose Hanbury au fost buni prieteni în trecut. Legătura dintre ei doi este destul de veche, însă cei doi au ținut lucrurile foarte bine ascunse. Zvonurile au început să apară în presă după ce mai multe publicații au scris despre cel mai recent cadou pe care Prințul i l-a făcut amantei sale.

Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury

Familia Regală Britanică este din nou în atenția presei internaționale. De data aceasta Prințul William este cel care ține primele pagini. Au apărut tot mai multe informații despre infidelitatea acestuia. În cele din urmă s-a aflat și cadoul pe care i l-ar fi făcut în mare secret lui Rose Hanbury.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rose Hanbury alături de soțul său, Marchizul David
Rose Hanbury a fost căsătorită timp de 10 ani / Profimedia Images

Publicația Marca relatează că între Prințul William și Rose Hanbury au o relație pe ascuns. Mai mult, se pare că cei doi s-ar fi întâlnit într-un conac de lux.

Reclamă

Rose nu este străină de evenimentele care se petrec în Familia Regală Britanică. Aceasta a fost multă vreme prietenă apropiată cu Kate Middleton. Primele imagini cu Rose și Prințul William împreună datează din anul 2019, spune presa internațională.

Se crede că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale în timp ce aceasta era însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Presa din Marea Britanie a dezvăluit cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se pare că acesta s-a întâlnit cu Rose chiar de Ziua Îndrăgostiților anul acesta.

Reclamă

Cei doi au luat cina la un restaurant de lux din Londra. Publicația Marca scrie că Prințul William i-a oferit lui Rose un colier cu perle de Ziua Îndrăgostiților.

Unde se întâlnesc Prințul William și Rose Hanbury

Prințul William și Rose se întâlnesc în mare secret, după cum relatează presa internațională. Cei doi au grijă să nu fie văzuți de ceilalți. Se pare că Rose ar avea o reședință de lux la periferia Londrei. Proprietatea ar fi locul unde aceasta îl invită deseori pe Prințul William.

Este locul unde Rose organizează deseori petreceri pentru prietenii apropiați. La acest moment nu există dovezi fotografice ale întâlnirilor dintre Rose și William.

Cu toate acestea, se cunoaște faptul că Rose locuiește la doar șapte kilometri de reședința în care Prințul William și Kate Middleton își cresc cei trei copii. Sursele internaționale spun că Prințul William și Kate Middleton ar urma să-și mute reședința la Palatul Windsor, alături de Regele Charles și soția acestuia.

Există tensiuni între Kate Middleton și Prințul William, după cum relatează presa britanică. Prințesa de Wales i-ar fi cerut Prințului William de mai multe ori să rupă legătura de prietenie cu Rose.

Despre Kate Middleton și Prințul William s-a scris mereu că trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Familia lor a fost tot timpul sub lupa presei, însă pare că secretele bine păstrate abia acum ies la iveală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×