Reclamă

Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales

Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile spun că Prințul și Rose s-ar fi întâlnit pe ascuns într-un conac luxos.

Publicat: 19 martie 2023, 6:33

Prințul William și Rose Hanbury au fost buni prieteni în trecut. Legătura dintre ei doi este destul de veche, însă cei doi au ținut lucrurile foarte bine ascunse. Zvonurile au început să apară în presă după ce mai multe publicații au scris despre cel mai recent cadou pe care Prințul i l-a făcut amantei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury

Familia Regală Britanică este din nou în atenția presei internaționale. De data aceasta Prințul William este cel care ține primele pagini. Au apărut tot mai multe informații despre infidelitatea acestuia. În cele din urmă s-a aflat și cadoul pe care i l-ar fi făcut în mare secret lui Rose Hanbury.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rose Hanbury alături de soțul său, Marchizul David
Rose Hanbury a fost căsătorită timp de 10 ani / Profimedia Images

Publicația Marca relatează că între Prințul William și Rose Hanbury au o relație pe ascuns. Mai mult, se pare că cei doi s-ar fi întâlnit într-un conac de lux.

Reclamă

Rose nu este străină de evenimentele care se petrec în Familia Regală Britanică. Aceasta a fost multă vreme prietenă apropiată cu Kate Middleton. Primele imagini cu Rose și Prințul William împreună datează din anul 2019, spune presa internațională.

Se crede că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale în timp ce aceasta era însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Presa din Marea Britanie a dezvăluit cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se pare că acesta s-a întâlnit cu Rose chiar de Ziua Îndrăgostiților anul acesta.

Reclamă

Cei doi au luat cina la un restaurant de lux din Londra. Publicația Marca scrie că Prințul William i-a oferit lui Rose un colier cu perle de Ziua Îndrăgostiților.

Unde se întâlnesc Prințul William și Rose Hanbury

Prințul William și Rose se întâlnesc în mare secret, după cum relatează presa internațională. Cei doi au grijă să nu fie văzuți de ceilalți. Se pare că Rose ar avea o reședință de lux la periferia Londrei. Proprietatea ar fi locul unde aceasta îl invită deseori pe Prințul William.

Este locul unde Rose organizează deseori petreceri pentru prietenii apropiați. La acest moment nu există dovezi fotografice ale întâlnirilor dintre Rose și William.

Cu toate acestea, se cunoaște faptul că Rose locuiește la doar șapte kilometri de reședința în care Prințul William și Kate Middleton își cresc cei trei copii. Sursele internaționale spun că Prințul William și Kate Middleton ar urma să-și mute reședința la Palatul Windsor, alături de Regele Charles și soția acestuia.

Există tensiuni între Kate Middleton și Prințul William, după cum relatează presa britanică. Prințesa de Wales i-ar fi cerut Prințului William de mai multe ori să rupă legătura de prietenie cu Rose.

Despre Kate Middleton și Prințul William s-a scris mereu că trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Familia lor a fost tot timpul sub lupa presei, însă pare că secretele bine păstrate abia acum ies la iveală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×