Reclamă

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles. Ce spun sursele regale despre Ducii de Sussex

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles. Acesta a fost titlul care a apărut recent în presa internațională. Despre soția Prințului Harry se spune că „nu este suficient de curajoasă pentru a se uita în ochii unei familii pe care a împins-o sub autobuz”.

Publicat: 17 martie 2023, 7:19

Se pare că Meghan Markle nu-l va însoți pe soțul ei, Prințul Harry, în Marea Britanie pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Se spune că Ducesa nu este "suficient de curajoasă" pentru a fi acolo, a susținut un informator regal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronare

Potrivit The Mirror, Paul Burrell a susținut că Ducele de Sussex va participa singur la încoronare, deoarece Meghan nu este „suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo”.

Bărbatul de 64 de ani a spus că Regele „și-a păstrat nivelul moral înalt” invitându-i pe Ducele și Ducesa de Sussex. El a adăugat că „mingea este cu adevărat în terenul lui Harry și al lui Meghan”.

„Este probabil să fie incredibil de inconfortabil pentru ei dacă participă, în special pentru Meghan”.

Meghan Markle în rochie de miereasă și Prințul Harry în costum dansând după nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018 / Profimedia Images
Reclamă

Informatorul regal a întrebat: „Sunt pregătiți să înfrunte muzica?”

El a continuat: „Nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo. Ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care a împins-o sub autobuz. Dar cred că Harry poate veni singur. Probabil că i-a spus că nu poate fi alături de el dacă participă”.

De asemenea, se spune că pentru Prințul Harry o să fie foarte dificil să o vadă pe Regina consoartă Camilla la încoronare. Aceasta va fi „unde ar fi putut fi mama lui”, a mai spus Burrell.

Reclamă

Harry și Meghan nu au confirmat încă dacă vor participa la ceremonia de referință a Regelui Charles pe 6 mai. Paul Burrell a susținut că va fi „incredibil de inconfortabil” pentru cuplul din California să se reîntâlnească cu Familia Regală dacă decid să o facă.

Meghan Markle a fost dezamăgită de Prințul Harry că avea bani puțini

Recent s-a spus că Meghan Markle a fost dezamăgită de Prințul Harry că avea bani puțini atunci când s-au cunoscut. Tom Bower este cel care a oferit recent informațiile despre începuturile relației dintre Ducii de Sussex.

Autorul Tom Bower, care a scris „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a descris-o pe fosta actriță drept „obsedată de bani”. „Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani”, a susținut Bower.

„Ea și-a imaginat că va valora sute de milioane, dacă nu miliarde, și trebuie să compenseze acum. Markle vrea să călătorească cu Cadillac-urile mari, cu avioanele private la comandă. În acest moment, ea trebuie să caute astfel de lucruri”.

În 2021, Forbes a estimat valoarea netă a celor doi soți la 10 milioane de dolari. În această sumă intrau și banii rămași din moștenirea Prințului Harry de la mama sa, Prințesa Diana, și valoarea conacului lor din Montecito, California.

Ei au fost, de asemenea, scoși din patrimoniul estimat la 34 de miliarde de dolari al Coroanei Britanice. Acest lucru s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Sumele pentru documentarul cu cei doi pentru o platformă de streaming și banii de pe cartea lansată de Prințul Harry le-a mai crescut veniturile în ultimul timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×