Reclamă

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles. Ce spun sursele regale despre Ducii de Sussex

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles. Acesta a fost titlul care a apărut recent în presa internațională. Despre soția Prințului Harry se spune că „nu este suficient de curajoasă pentru a se uita în ochii unei familii pe care a împins-o sub autobuz”.

Publicat: 17 martie 2023, 7:19

Se pare că Meghan Markle nu-l va însoți pe soțul ei, Prințul Harry, în Marea Britanie pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Se spune că Ducesa nu este "suficient de curajoasă" pentru a fi acolo, a susținut un informator regal.

Meghan Markle „nu este suficient de curajoasă” să se alăture Prințului Harry la încoronare

Potrivit The Mirror, Paul Burrell a susținut că Ducele de Sussex va participa singur la încoronare, deoarece Meghan nu este „suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo”.

Bărbatul de 64 de ani a spus că Regele „și-a păstrat nivelul moral înalt” invitându-i pe Ducele și Ducesa de Sussex. El a adăugat că „mingea este cu adevărat în terenul lui Harry și al lui Meghan”.

„Este probabil să fie incredibil de inconfortabil pentru ei dacă participă, în special pentru Meghan”.

Meghan Markle în rochie de miereasă și Prințul Harry în costum dansând după nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018 / Profimedia Images
Reclamă

Informatorul regal a întrebat: „Sunt pregătiți să înfrunte muzica?”

El a continuat: „Nu cred că Meghan este suficient de curajoasă sau de puternică pentru a fi acolo. Ar trebui să se uite în ochii unei familii pe care a împins-o sub autobuz. Dar cred că Harry poate veni singur. Probabil că i-a spus că nu poate fi alături de el dacă participă”.

De asemenea, se spune că pentru Prințul Harry o să fie foarte dificil să o vadă pe Regina consoartă Camilla la încoronare. Aceasta va fi „unde ar fi putut fi mama lui”, a mai spus Burrell.

Reclamă

Harry și Meghan nu au confirmat încă dacă vor participa la ceremonia de referință a Regelui Charles pe 6 mai. Paul Burrell a susținut că va fi „incredibil de inconfortabil” pentru cuplul din California să se reîntâlnească cu Familia Regală dacă decid să o facă.

Meghan Markle a fost dezamăgită de Prințul Harry că avea bani puțini

Recent s-a spus că Meghan Markle a fost dezamăgită de Prințul Harry că avea bani puțini atunci când s-au cunoscut. Tom Bower este cel care a oferit recent informațiile despre începuturile relației dintre Ducii de Sussex.

Autorul Tom Bower, care a scris „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a descris-o pe fosta actriță drept „obsedată de bani”. „Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani”, a susținut Bower.

„Ea și-a imaginat că va valora sute de milioane, dacă nu miliarde, și trebuie să compenseze acum. Markle vrea să călătorească cu Cadillac-urile mari, cu avioanele private la comandă. În acest moment, ea trebuie să caute astfel de lucruri”.

În 2021, Forbes a estimat valoarea netă a celor doi soți la 10 milioane de dolari. În această sumă intrau și banii rămași din moștenirea Prințului Harry de la mama sa, Prințesa Diana, și valoarea conacului lor din Montecito, California.

Ei au fost, de asemenea, scoși din patrimoniul estimat la 34 de miliarde de dolari al Coroanei Britanice. Acest lucru s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Sumele pentru documentarul cu cei doi pentru o platformă de streaming și banii de pe cartea lansată de Prințul Harry le-a mai crescut veniturile în ultimul timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×