Reclamă

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani” când s-au întâlnit. Ce spun experții despre relația celor doi

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani” când s-au întâlnit, susține un expert regal. Tom Bower este cel care a dat recent un interviu despre începuturile relației dintre cei doi.

Publicat: 1 martie 2023, 7:09 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:32

Autorul Tom Bower, care a scris cartea din 2022 „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a descris-o pe fosta actriță „Suits” drept „obsedată de bani” într-un interviu pentru Daily Mail. "Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani", a susținut Bower.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani”

„Ea și-a imaginat că va valora sute de milioane, dacă nu miliarde, și trebuie să compenseze acum”.

Scriitorul a continuat spunând că cuplul nu își permite stilul de viață actual ca membri lucrători ai Familiei Regale.

„Markle vrea să călătorească cu Cadillac-urile mari, cu avioanele private la comandă”, a spus el pentru presa. „În acest moment, ea trebuie să caute astfel de lucruri”.

Prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor, în timp ce coboară treptele Catedralei Sfântului George
Chiar dacă Ducele de Sussex s-a corectat imediat, afirmația nu a trecut neobservată / Getty Images
Reclamă

În 2021, Forbes a estimat valoarea netă a celor doi soți la 10 milioane de dolari. În această sumă intrau inclusiv banii rămași din moștenirea Prințului Harry de la mama sa, Prințesa Diana, și valoarea conacului lor din Montecito, California.

Ei au fost, de asemenea, scoși din patrimoniul estimat la 34 de miliarde de dolari al Coroanei Britanice. Acest lucru s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Prințul Harry, de 38 de ani, și Meghan Markle, de 41 de ani, au fondat ulterior Archewell Productions pentru a livra „programare care informează, înalță și inspiră”. Compania a semnat un contract de producție pe mai mulți ani cu o platformă de streaming. Acesta a fost estimat la o valoare între 100 de milioane și 150 de milioane de dolari, pe termen limită.

Reclamă

Și pentru cartea sa, PageSix a raportat exclusiv în iulie 2021 că Harry a primit un avans de 20 de milioane de dolari atunci când a vândut-o.

Ce spune expertul regal despre prezența celor doi la încoronarea Regelui Charles

În altă parte, în conversația sa cu Daily Mail, Bower a susținut că Harry și Markle ar putea „strica” încoronarea Regelui Charles al III-lea pe 6 mai, dacă vor participa.

În starea actuală, cuplul este de așteptat să primească o invitație la festivități, în ciuda consecințelor provocate de faptul că Prințul Harry a spălat în public „toate rufele murdare” ale familiei sale în memoriile sale explozive, „Spare” și serialul, „Harry & Meghan”.

Dar făcând acest lucru, a spus Bower, ar putea „umbri” sărbătoarea pentru Regele Charles, în vârstă de 74 de ani.

Harry și Meghan s-au căsătorit în 2018 și acum au împreună doi copii. Pe Archie, de 3 ani, și pe fiica lor, Lilibet, de aproape 2 ani.

Ceremonia de încoronarea a Regelui Charles este un eveniment foarte așteptat. Cu atât mai așteptat cu cât actualul suveran vrea ca tradițiile să fie respectate. Regele Charles își dorește ca economia țării sale să nu fie prea mult afectată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×