Reclamă

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani” când s-au întâlnit. Ce spun experții despre relația celor doi

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani” când s-au întâlnit, susține un expert regal. Tom Bower este cel care a dat recent un interviu despre începuturile relației dintre cei doi.

Publicat: 1 martie 2023, 7:09

Autorul Tom Bower, care a scris cartea din 2022 „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, a descris-o pe fosta actriță „Suits” drept „obsedată de bani” într-un interviu pentru Daily Mail. "Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani", a susținut Bower.

Meghan Markle a fost „dezamăgită” că Prințul Harry avea „foarte puțini bani”

„Ea și-a imaginat că va valora sute de milioane, dacă nu miliarde, și trebuie să compenseze acum”.

Scriitorul a continuat spunând că cuplul nu își permite stilul de viață actual ca membri lucrători ai Familiei Regale.

„Markle vrea să călătorească cu Cadillac-urile mari, cu avioanele private la comandă”, a spus el pentru presa. „În acest moment, ea trebuie să caute astfel de lucruri”.

Prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor, în timp ce coboară treptele Catedralei Sfântului George
Chiar dacă Ducele de Sussex s-a corectat imediat, afirmația nu a trecut neobservată / Getty Images
Reclamă

În 2021, Forbes a estimat valoarea netă a celor doi soți la 10 milioane de dolari. În această sumă intrau inclusiv banii rămași din moștenirea Prințului Harry de la mama sa, Prințesa Diana, și valoarea conacului lor din Montecito, California.

Ei au fost, de asemenea, scoși din patrimoniul estimat la 34 de miliarde de dolari al Coroanei Britanice. Acest lucru s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale în 2020 și s-au mutat în SUA.

Prințul Harry, de 38 de ani, și Meghan Markle, de 41 de ani, au fondat ulterior Archewell Productions pentru a livra „programare care informează, înalță și inspiră”. Compania a semnat un contract de producție pe mai mulți ani cu o platformă de streaming. Acesta a fost estimat la o valoare între 100 de milioane și 150 de milioane de dolari, pe termen limită.

Reclamă

Și pentru cartea sa, PageSix a raportat exclusiv în iulie 2021 că Harry a primit un avans de 20 de milioane de dolari atunci când a vândut-o.

Ce spune expertul regal despre prezența celor doi la încoronarea Regelui Charles

În altă parte, în conversația sa cu Daily Mail, Bower a susținut că Harry și Markle ar putea „strica” încoronarea Regelui Charles al III-lea pe 6 mai, dacă vor participa.

În starea actuală, cuplul este de așteptat să primească o invitație la festivități, în ciuda consecințelor provocate de faptul că Prințul Harry a spălat în public „toate rufele murdare” ale familiei sale în memoriile sale explozive, „Spare” și serialul, „Harry & Meghan”.

Dar făcând acest lucru, a spus Bower, ar putea „umbri” sărbătoarea pentru Regele Charles, în vârstă de 74 de ani.

Harry și Meghan s-au căsătorit în 2018 și acum au împreună doi copii. Pe Archie, de 3 ani, și pe fiica lor, Lilibet, de aproape 2 ani.

Ceremonia de încoronarea a Regelui Charles este un eveniment foarte așteptat. Cu atât mai așteptat cu cât actualul suveran vrea ca tradițiile să fie respectate. Regele Charles își dorește ca economia țării sale să nu fie prea mult afectată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×