Reclamă

Prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Ducele de Sussex a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit de soția sa

Prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle nu mai este un mister pentru admiratorii Familiei Regale. Ducele de Sussex a reflectat la momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe viitoarea sa soție. Meghan și Harry s-au întâlnit în Londra la Soho House în luna iulie a anului 2016.

Publicat: 27 februarie 2023, 6:05

Prințul Harry are vie amintirea momentului în care a văzut-o pentru prima dată pe cea care avea să-i devină soție. Ducele de Sussex a povestit mai multe despre relația pe care o are cu soția sa, dar și despre modul în care a început povestea lor de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Ducele de Sussex a făcut noi dezvăluiri despre viața sa personală. În cea de-a treia parte a cărții sale de memorie, Spare, Harry vorbește despre momentul în care a întâlnit-o pe Meghan Markle. Ducele de Sussex spune că a simți imediat o conexiune cu aceasta după ce a văzut o fotografie a soției sale pe rețelele de socializare în anul 2016.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex se sărută la nunta lor în 2018
Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezentați pentru prima dată unul altuia de un prieten comun / Getty Images

Violet, una dintre prietenele apropiate ale Ducesei de Sussex, a făcut în anul 2016 un videoclip alături de Meghan Markle. Cele două apăreau în videoclip în timp ce râdeau. Prințul Harry spune că acela a fost momentul în care a văzut-o pe Meghan pentru prima dată.

Reclamă

Prințul Harry a luat legătura cu Violet, iar aceasta a fost cea care i-ar fi făcut cunoștință Prințului cu Meghan Markle. Conform publicației People, Meghan a aflat despre Harry, iar aceasta ar fi fost cea care i-ar fi dat pentru prima dată mesaj.

Prima conversație a celor doi ar fi avut loc pe data de 1 iulie 2016, în ziua care ar fi marcat cea de-a 55-a aniversarea Prințesei Diana.

Meghan spune că se afla în acea perioadă în mod accidental în Londra, motiv pentru care a ales să se întâlnească cu Harry atunci când acesta i-a propus o primă întrevedere. Sursele spun că Meghan este uneori deranjată de dezvăluirile făcute de Harry în cartea sa.

Reclamă

Ce părere a avut Prințul Harry despre Meghan Markle

Prințul Harry spune că a fost încântat de faptul că a întâlnit-o pe Meghan Markle. Meghan a fost cea care a ales locul de întâlnire. Cei doi au fost nevoiți să aleagă un loc în care Prințul să nu fie recunoscut cu ușurință. Ducele de Sussex a mărturisit că a întârziat mai bine de jumătate de oră din cauza traficului aglomerat.

”Am intrat foarte agitat și mi-am cerut iertare pentru întârziere. Purta un hanorac negru, o pereche de jeanși și tocuri.”

”Nu știu foarte multe despre haine, dar mi s-a părut foarte chic. O văzusem în atâtea ținute pline de glamour de la evenimentele la care a participat, dar în fața mea era și mai frumoasă. Încercam să-mi dau seama ce se întâmplă cu mine. Conversația a curs atât de ușor”

Publicațiile internaționale spun că Prințul și Meghan au păstrat legătura. Aceștia au vorbit o vreme pe FaceTime, iar ulterior și-au programat o nouă întâlnire.

Ducele de Sussex a fost încântat peste măsură de întâlnirea pe care a avut-o cu cea care avea să-i devină soție. Cei doi s-au văzut de mai multe ori, iar ulterior au plecat împreună în prima lor excursie în Botswana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×