Reclamă

Prințul Harry a spus că el și Meghan Markle au dat vestea despre sarcină la nunta Prințesei Eugenie. Noi dezvăluiri despre familia Ducilor de Sussex

Ducele și Ducesa de Sussex s-au căsătorit în mai 2018 și au devenit părinții lui Archie Harrison, un an mai târziu. Prințul Harry a spus că el și Meghan Markle au dat vestea despre sarcină la nunta Prințesei Eugenie.

Publicat: 3 februarie 2023, 7:45

Prințul Harry a mai dezvăluit în Spare cum el și Meghan Markle au dat vestea despre sarcină familiei lui. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a scris că el și Meghan sperau să-și întemeieze o familie după ce s-au căsătorit în mai 2018. Câteva luni mai târziu, au fost încântați să afle că Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, e însărcinată și au dat vestea cea mare la nunta verișoarei sale, Prințesa Eugenie, în octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a spus că el și Meghan Markle au dat vestea despre sarcină la nunta Prințesei Eugenie

Scriind că erau „delirant de fericiți” pentru Eugenie și mirele ei, Jack Brooksbank, Harry a spus că el și Meghan au amânat plecarea pentru primul lor turneu regal ca cuplu căsătorit pentru a participa la festivitățile de nuntă. Evenimentul le-a oferit, de asemenea, „o șansă de a-și lua deoparte membrii familiei unul câte unul și a le spune veștile bune”.

„La Windsor, chiar înainte de o recepție pentru miri, l-am încolțit pe Pa în biroul lui. El stătea în spatele biroului său mare, care îi oferea priveliștea preferată, direct pe Long Walk. Era încântat să afle că o să fie bunic pentru a patra oară. Zâmbetul lui larg m-a încălzit”, a spus Prințul Harry despre încrederea tatălui său, Regele Charles al III-lea, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle care îl ține în brațe pe Archie, ce se joacă cu Prințul Harry, în timpul turneului din Africa
Archie a scăpat cu greu dintr-un incendiu. Incidentul s-a petrecut în timpul turneului regal din Africa de Sud / Profimedia Images
Reclamă

Cum a reacționat familia Prințului Harry

„După recepția cu băuturi, în Sala Sf. Gheorghe, eu și Meg l-am tras pe Willy deoparte. Eram într-o cameră mare, cu armuri pe pereți. Cameră ciudată, moment ciudat. Am șoptit vestea, iar Willy a zâmbit și a spus că trebuie să-i spună lui Kate”.

„Ea era dincolo de cameră, vorbind cu sora ei Pippa. I-am spus că o putem face mai târziu, dar el a insistat. Așa că ne-am dus și i-am spus lui Kate și ea i-a oferit un zâmbet larg și felicitări din suflet. Ambii au reacționat exact așa cum am sperat, așa cum mi-am dorit.”

Reclamă

La trei zile după nunta Prințesei Eugenie, Palatul Kensington a anunțat lumea că Meghan este însărcinată. Vestea a venit în ziua în care ea și Prințul Harry au sosit în Australia pentru primul lor turneu regal oficial ca cuplu proaspăt căsătorit.

„Altețele Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil în primăvara lui 2019”, a spus Palatul într-un comunicat. „Altețele lor regale au apreciat tot sprijinul pe care l-au primit de la oameni din întreaga lume de la nunta lor din mai și sunt încântați să poată împărtăși această veste fericită publicului”.

Ce a spus Prințul Harry despre soția sa

În Spare, Prințul Harry și-a numit soția însărcinată „dinam” în timpul „turului extrem de solicitant”, fermecând mulțimile de pretutindeni.

„În toată Australia, Tonga, Fiji, Noua Zeelandă, ea a uimit. După un discurs deosebit de încântător, a primit ovație în picioare”, a spus Ducele de Sussex.

Meghan a născut în primăvară. Ducii de Sussex au devenit părinți pentru prima dată cu fiul Archie Harrison, acum în vârstă de 3 ani. Familia de trei avea să devină de patru după nașterea fiicei Lilibet Diana. Ea s-a născut în iunie 2021 în California.

Legătura strânsă dintre Prințul Harry și Prințesa Eugenie

Prințul Harry și Prințesa Eugenie au avut o legătură strânsă încă din copilărie. Eugenie și Jack au ieșit și ei cu Meghan și Harry înainte ca dragostea lor să devină publică. Au participat împreună la o petrecere de Halloween în Toronto în 2016. Anul trecut, Eugenie a călătorit în California pentru a-și vizita verișorul și au participat împreună la Super Bowl. Ea a apărut și în serialul Netflix al Ducelui și Ducesei de Sussex, văzută jucându-se cu Archie pe plajă.

La începutul acestei săptămâni, Palatul Buckingham a anunțat vestea fericită că familia regală se extinde din nou. Prințesa Eugenie este însărcinată cu al doilea copil. Eugenie, 32 de ani, și Jack, 36 de ani, sunt deja părinți ai fiului August Philip Hawke. Acesta împlinește 2 ani luna viitoare.

„Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil în această vară”, a spus palatul într-un comunicat. „Familia este încântată și August așteaptă cu nerăbdare să fie un frate mai mare”.

Prințesa Eugenie a făcut și o postare pe pagina ei de Instagram. Ea a publicat o fotografie cu August sărutându-i burta și înfășurându-și brațele în jurul picioarelor ei.

Al doilea copil al lui Eugenie și Jack va fi primul dintre strănepoții Reginei Elisabeta născuți după moartea acesteia. Copilul va ocupa locul 13 în linia de succesiune la tronul britanic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×