Reclamă

Palatul Buckingham ar fi încercat să „discrediteze” seria documentară Harry and Meghan. Ce declarații a făcut Liz Garbus, regizorul producției

Palatul Buckingham ar fi încercat să „discrediteze” seria documentară Harry and Meghan. Declarațiile au fost făcute publice de către Liz Garbuz, regizorul producției de succes. Conform celor mai recente informații care au ieșit la iveală, Palatul nu a încercat o clipă să ia legătura cu Ducii de Sussex pentru a discuta subiectele ce vor fi abordate în cadrul seriei.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 6:46 / Actualizat: 27 ianuarie 2023, 10:17

Liz Garbus, regizorul seriei despre viața Ducilor de Sussex face declarații împotriv Casei Regale. Aceasta este dispusă să ducă totul până la capăt pentru a spune povestea Prințului Harry și a soției sale. Liz a fost cea care și-a dorit ca povestea reală a Ducilor să fie făcută publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palatul Buckingham ar fi încercat să „discrediteze” seria documentară Harry and Meghan

Regizorul nominalizat la Oscar este pregătit să facă dezvăluiri noi. Povestea Ducilor de Sussex a fost făcută publică în cadrul seriei documentare pe care cei doi și-au dorit să o lanseze. Documentarul a surprins povestea de dragoste a Ducilor, dar și modul în care a arătat viața lor după că au părăsit Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regizorul spune că a adunat poveștile sincere ale Ducilor de Sussex și a încercat să privească totul dintr-o perspectivă polarizată. Aceasta a vorbit și despre ”presupusele jocuri ale minții” care au avut loc în viața Ducilor cât aceștia au locuit în Familia Regală.

Reclamă

Liz a vrut să le ofere oamenilor o perspectivă mai clară asupra modului în care Palatul Buckingham a tratat toată situația, inclusiv după lansarea documentarului.

”Palatul Buckingham a spus că noi nu am solicitat comentarii pentru docuseria pe care am făcut-o. Este complet fals. Am făcut acest lucru pentru a nu ne discredita mai târziu. Însă Palatul neagă faptul că am cerut o întrevedere anterioară lansării.”

”Am trăit toate aceste momente cu tensiune, iar după lansare am simțit mereu că pășim pe gheață subțire. În final au ajuns să ne discrediteze seria.”

Reclamă

Nu doar seria documentară a pus Palatul într-o lumină nefavorabilă, ci și cartea lansată de Prințul Harry. Declarațiile Ducelui de Sussex i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Cum a reacționat Palatul Buckingham după declarațiile făcute de Liz Garbus

Palatul Buckingham nu a răspuns imediat acuzațiilor aduse de către Liz Garbus. Seria documentară a fost difuzată începând cu data de 8 decembrie. Mulți au fost de părere că ”membrii familiei au refuzat să comenteze conținutul”.

Regele Charles nu a făcut nicio declarație publică, dar au exista declarații venite din partea apropiaților Familiei Regale. O sursă din palat a declarat pentru publicația People că ”nici membrii familiei, nici Palatul Buckingham sau biroul Prințului William de la Palatul Kensington nu au fost contactați pentru a comenta conținutul serialului”.

Totuși, reprezentanții Ducilor spun că birourile de comunicații de la Casa Regală au fost contactate în prealabil.

O sursă regală a adăugat că ”Palatul Buckingham și Palatul Kensington au primit un e-mail care pretindea că provine de la o companie de producție terță, prin adresa de e-mail a unei organizații necunoscute”.

Comunicarea precară dintre instituții ar fi dus în cele din urmă la neînțelegerile ulterioare, concluzionează experții regali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×