Reclamă

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles. Ce spun sursele presei internaționale de la Palatul Buckingham

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles. Evenimentul tatălui său va avea loc în luna mai. În lumina valului de critici aduse familiei sale în noua sa carte, Ducele de Sussex nu mai e privit cu ochi buni de familie, susțin sursele regale.

Publicat: 13 ianuarie 2023, 8:33 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:11

Familia regală refuză gândul de a petrece timp cu el la evenimentul istoric, în cazul în care conversațiile lor "se termină în ediția paperback" a memoriului său, a raportat The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este clar dacă Charles își va invita fiul mai mic la încoronare sau dacă Prințul Harry va accepta.

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles

Ducele de Sussex a stârnit controverse săptămâna aceasta. El a apărut inclusiv în emisiunile talkback din SUA care batjocoresc protocolul regal. Și-a promovat chiar și acolo cel mai bine vândut memoriu, Spare.

Ducii de Sussex, la Palatul Buckingham, în timp ce discută cu fanii
Porecla dată de angajați pentru Ducii de Sussex a fost aflată abia acum / Getty Images

Acesta s-a eschivat de fiecare dată când a fost întrebat dacă va participa la încoronarea tatălui său. În timpul teaser-ului de publicitate pentru Spare, Ducele de Sussex i-a spus lui Tom Bradby că „se pot întâmpla multe de acum până atunci”, când a fost întrebat dacă va merge să-și vadă tatăl încoronat în mai.

Reclamă

O sursă a susținut în această săptămână că: „Familia se așteaptă ca Harry și Meghan să găsească un motiv pentru a nu fi acolo”.

Familia sa a fost surprinsă și rănită de cantitatea de detalii despre viața lor pe care Harry le-a divulgat publicului. O sursă a declarat pentru The Sun: „Au existat discuții în rândul familiei, inclusiv cu Edward și Anne. Nu vor ca conversații private să ajungă în ediția broșată a Spare”.

Încoronarea, care este la doar 16 săptămâni distanță, va fi un eveniment mai mic decât oricând. Regele Charles vrea să facă tot ce se poate pentru a restabili o monarhie slăbită. Palatul nu a publicat încă planurile pentru ceremonie, iar lista invitaților nu a fost încă finalizată.

Reclamă

Organizatorii au spus că evenimentul va „reflecta rolul monarhului de azi” și „va privi spre viitor, având în același timp rădăcini în tradiții și tradiții de lungă durată”.

Cum a fost surprins recent Regele Charles

La începutul acestei săptămâni s-a aflat că Majestatea Sa s-a resemnat că Harry nu a participat la sărbătoarea de 6 mai. Ar fi foarte „greu pentru ei”, Ducii de Sussex, să participe, a susținut o sursă regală apropiată familiei.

Sursa a explicat că familia se așteaptă ca Sussex să ofere politicos un motiv pentru a nu participa. Se crede că ei vor refuza chiar dacă ar fi invitați.

„Familia se așteaptă ca Harry și Meghan să găsească un motiv pentru a nu fi acolo”, a declarat sursa pentru The Independent.

Consecințele de la publicarea memoriilor mult așteptate ale Prințului Harry continuă. Cu toate acestea, Ducele de Sussex a susținut în mod repetat că și-ar dori o relație cu familia sa.

Regele Charles a păstrat o tăcere demnă pe toată durata turneului de relații publice al lui Harry. El a părut trist când s-a urcat recent la volanul mașinii sale lângă Birkhall, Aberdeenshire.

Harry a declarat pentru The Late Show că el și Meghan au fost „forțați” să părăsească „țara natală”, Marea Britanie. Ei au ales „frumoasa California”, din cauza „abuzului și hărțuirii”.

Apoi a spus: „Am creat o viață fantastică aici, în California. Apropo, este frumoasă, iar America este un loc grozav pentru a trăi”.

Regele Charles și Camilla au ajuns în Scoția pentru o pauză „meritată”. Birkhall este locul în care Charles și Camilla s-au logodit și unde au petrecut luna de miere în 2005. Regele a dezvăluit anterior că proprietatea e „calmantă și pașnică”.

Prințul Harry nu mai beneficiază de încredere

Mulți membri ai familiei regale de rang înalt nu mai au încredere în Harry în urma memoriilor sale.

Vorbind cu prezentatorul Tom Bradby de la News at Ten de la ITV, Harry a spus că va fi deschis reconcilierii și chiar să revină la un rol regal parțial, cu condiția să poată avea conversații „juste” cu familia sa, care să rămână private.

Comentariile au fost etichetate drept ironice, având în vedere toate momentele private pe care Harry le-a împărtășit în memoriile sale. O sursă regală a declarat pentru The Mirror: „Ironia este acolo pentru toți să o vadă, în afară de Harry însuși se pare. A existat foarte puțină (încredere) înainte de aceste ultime scene, dar nu a mai rămas deloc încredere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×