Reclamă

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles. Ce spun sursele presei internaționale de la Palatul Buckingham

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles. Evenimentul tatălui său va avea loc în luna mai. În lumina valului de critici aduse familiei sale în noua sa carte, Ducele de Sussex nu mai e privit cu ochi buni de familie, susțin sursele regale.

Publicat: 13 ianuarie 2023, 8:33 / Actualizat: 27 februarie 2023, 13:40

Familia regală refuză gândul de a petrece timp cu el la evenimentul istoric, în cazul în care conversațiile lor "se termină în ediția paperback" a memoriului său, a raportat The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este clar dacă Charles își va invita fiul mai mic la încoronare sau dacă Prințul Harry va accepta.

Prințul Harry nu e binevenit la încoronarea Regelui Charles

Ducele de Sussex a stârnit controverse săptămâna aceasta. El a apărut inclusiv în emisiunile talkback din SUA care batjocoresc protocolul regal. Și-a promovat chiar și acolo cel mai bine vândut memoriu, Spare.

Ducii de Sussex, la Palatul Buckingham, în timp ce discută cu fanii
Porecla dată de angajați pentru Ducii de Sussex a fost aflată abia acum / Getty Images

Acesta s-a eschivat de fiecare dată când a fost întrebat dacă va participa la încoronarea tatălui său. În timpul teaser-ului de publicitate pentru Spare, Ducele de Sussex i-a spus lui Tom Bradby că „se pot întâmpla multe de acum până atunci”, când a fost întrebat dacă va merge să-și vadă tatăl încoronat în mai.

Reclamă

O sursă a susținut în această săptămână că: „Familia se așteaptă ca Harry și Meghan să găsească un motiv pentru a nu fi acolo”.

Familia sa a fost surprinsă și rănită de cantitatea de detalii despre viața lor pe care Harry le-a divulgat publicului. O sursă a declarat pentru The Sun: „Au existat discuții în rândul familiei, inclusiv cu Edward și Anne. Nu vor ca conversații private să ajungă în ediția broșată a Spare”.

Încoronarea, care este la doar 16 săptămâni distanță, va fi un eveniment mai mic decât oricând. Regele Charles vrea să facă tot ce se poate pentru a restabili o monarhie slăbită. Palatul nu a publicat încă planurile pentru ceremonie, iar lista invitaților nu a fost încă finalizată.

Reclamă

Organizatorii au spus că evenimentul va „reflecta rolul monarhului de azi” și „va privi spre viitor, având în același timp rădăcini în tradiții și tradiții de lungă durată”.

Cum a fost surprins recent Regele Charles

La începutul acestei săptămâni s-a aflat că Majestatea Sa s-a resemnat că Harry nu a participat la sărbătoarea de 6 mai. Ar fi foarte „greu pentru ei”, Ducii de Sussex, să participe, a susținut o sursă regală apropiată familiei.

Sursa a explicat că familia se așteaptă ca Sussex să ofere politicos un motiv pentru a nu participa. Se crede că ei vor refuza chiar dacă ar fi invitați.

„Familia se așteaptă ca Harry și Meghan să găsească un motiv pentru a nu fi acolo”, a declarat sursa pentru The Independent.

Consecințele de la publicarea memoriilor mult așteptate ale Prințului Harry continuă. Cu toate acestea, Ducele de Sussex a susținut în mod repetat că și-ar dori o relație cu familia sa.

Regele Charles a păstrat o tăcere demnă pe toată durata turneului de relații publice al lui Harry. El a părut trist când s-a urcat recent la volanul mașinii sale lângă Birkhall, Aberdeenshire.

Harry a declarat pentru The Late Show că el și Meghan au fost „forțați” să părăsească „țara natală”, Marea Britanie. Ei au ales „frumoasa California”, din cauza „abuzului și hărțuirii”.

Apoi a spus: „Am creat o viață fantastică aici, în California. Apropo, este frumoasă, iar America este un loc grozav pentru a trăi”.

Regele Charles și Camilla au ajuns în Scoția pentru o pauză „meritată”. Birkhall este locul în care Charles și Camilla s-au logodit și unde au petrecut luna de miere în 2005. Regele a dezvăluit anterior că proprietatea e „calmantă și pașnică”.

Prințul Harry nu mai beneficiază de încredere

Mulți membri ai familiei regale de rang înalt nu mai au încredere în Harry în urma memoriilor sale.

Vorbind cu prezentatorul Tom Bradby de la News at Ten de la ITV, Harry a spus că va fi deschis reconcilierii și chiar să revină la un rol regal parțial, cu condiția să poată avea conversații „juste” cu familia sa, care să rămână private.

Comentariile au fost etichetate drept ironice, având în vedere toate momentele private pe care Harry le-a împărtășit în memoriile sale. O sursă regală a declarat pentru The Mirror: „Ironia este acolo pentru toți să o vadă, în afară de Harry însuși se pare. A existat foarte puțină (încredere) înainte de aceste ultime scene, dar nu a mai rămas deloc încredere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×