Reclamă

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry. Cum a fost fotografiată Prințesa de Wales

În memoriile sale, Ducele de Sussex a vorbit pe larg despre relațiile sale și confruntările cu Prințul William și Kate Middleton. Cu toate acestea, se pare că tensiunile nu sunt nici pe departe de a se fi terminat. Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry, iar admiratorii regali au început imediat speculațiile.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:55

Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată de la lansarea cărții de memorii a Prințului Harry, Spare. Prințesa de Wales, care și-a sărbătorit luni ziua de naștere, a fost văzută conducând o mașină în apropierea Castelului Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry

Este prima dată când Kate este văzută de când cartea lui Harry a fost lansată oficial. Atât Kate, cât și soțul ei, Prințul William, sunt amintiți de mai multe ori în cartea de memorii. S-a vorbit inclusiv despre un eveniment în care Meghan Markle și cumnata sa au avut un schimb de replici aprins în 2018.

Kate, care l-a născut pe cel de-al treilea copil al său, Prințul Louis, cu o lună înainte de nunta Ducelui și Ducesei de Sussex, a spus în conversația cu Meghan că discutarea despre hormonii sarcinii este prea personală.

În carte, Ducele de Sussex susține că Prințul William a arătat cu degetul către Meghan. I-a atras atenția că aceasta a făcut un comentariu „nepoliticos”.

Reclamă

Meghan, la rândul ei, a fost rănită de mustrare.

Harry, în vârstă de 38 de ani, a mai discutat în carte despre cum a simțit că William a „dispărut pentru totdeauna” după ce s-a căsătorit cu Kate. El a spus că nunta din 2011 s-a simțit ca „un alt rămas bun”.

„Fratele pe care îl escortam în Westminster Abbey în acea dimineață dispăruse pentru totdeauna”, a scris Harry. „Cine ar putea nega asta? Nu va mai fi niciodată în primul rând Willy. Nu ne-am mai plimba niciodată împreună prin zona rurală din Lesotho, cu pelerine suflând în spatele nostru. Nu vom mai împărți niciodată o cabană cu miros de cal. Cine ne va despărți? Viața, asta e cine”.

Reclamă

Ce dezvăluiri a mai făcut Harry despre Prințul William

Prințul Harry a susținut, de asemenea, că Prințul William și Kate l-au încurajat să poarte costumul nazist în 2005. Harry avea 20 de ani la acea vreme. Fotografia cu el într-o cămașă militară și o banderolă roșie cu zvastica ținând o băutură și o țigară a ținut prima pagină a ziarelor din lume.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, a scris Harry. El a adăugat că atunci când a adus costumul acasă și l-a încercat, „Au urlat amândoi”.

De atunci, Harry și-a exprimat remușcarea de gestul lui că a purtat ținuta. El a numit decizia „una dintre cele mai mari greșeli din viața mea” în serialul Netflix Harry & Meghan.

Prințul Harry a spus pentru People într-un interviu exclusiv că a fi cunoscut drept „de rezervă” a fost o provocare care l-a urmărit mai toată viața sa.

„De când îmi amintesc, am auzit și văzut termenul „de rezervă” pentru a mă descrie. Știam că singurul mod în care aș putea scrie această carte cu o conștiință bună ar fi dacă mi-aș confrunta în mod deschis și sincer experiențele”, spune el. „Deși știu că o mare parte din viața mea poate părea fără legătură, cred că majoritatea fraților se pot simți ciudat în legătură cu comparațiile. Eu și fratele meu nu facem excepție.”

Kate și Prințul William au fost extrem de discreți în ultimele săptămâni. Ei au petrecut sărbătorile de iarnă alături de Familia Regală. Cuplul și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, s-au alăturat Regelui Charles, Reginei Camilla și altor membri ai familiei în ziua de Crăciun pentru excursia anuală la biserică a Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×