Reclamă

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry. Cum a fost fotografiată Prințesa de Wales

În memoriile sale, Ducele de Sussex a vorbit pe larg despre relațiile sale și confruntările cu Prințul William și Kate Middleton. Cu toate acestea, se pare că tensiunile nu sunt nici pe departe de a se fi terminat. Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry, iar admiratorii regali au început imediat speculațiile.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:55

Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată de la lansarea cărții de memorii a Prințului Harry, Spare. Prințesa de Wales, care și-a sărbătorit luni ziua de naștere, a fost văzută conducând o mașină în apropierea Castelului Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată după lansarea cărții Prințului Harry

Este prima dată când Kate este văzută de când cartea lui Harry a fost lansată oficial. Atât Kate, cât și soțul ei, Prințul William, sunt amintiți de mai multe ori în cartea de memorii. S-a vorbit inclusiv despre un eveniment în care Meghan Markle și cumnata sa au avut un schimb de replici aprins în 2018.

Kate, care l-a născut pe cel de-al treilea copil al său, Prințul Louis, cu o lună înainte de nunta Ducelui și Ducesei de Sussex, a spus în conversația cu Meghan că discutarea despre hormonii sarcinii este prea personală.

În carte, Ducele de Sussex susține că Prințul William a arătat cu degetul către Meghan. I-a atras atenția că aceasta a făcut un comentariu „nepoliticos”.

Reclamă

Meghan, la rândul ei, a fost rănită de mustrare.

Harry, în vârstă de 38 de ani, a mai discutat în carte despre cum a simțit că William a „dispărut pentru totdeauna” după ce s-a căsătorit cu Kate. El a spus că nunta din 2011 s-a simțit ca „un alt rămas bun”.

„Fratele pe care îl escortam în Westminster Abbey în acea dimineață dispăruse pentru totdeauna”, a scris Harry. „Cine ar putea nega asta? Nu va mai fi niciodată în primul rând Willy. Nu ne-am mai plimba niciodată împreună prin zona rurală din Lesotho, cu pelerine suflând în spatele nostru. Nu vom mai împărți niciodată o cabană cu miros de cal. Cine ne va despărți? Viața, asta e cine”.

Reclamă

Ce dezvăluiri a mai făcut Harry despre Prințul William

Prințul Harry a susținut, de asemenea, că Prințul William și Kate l-au încurajat să poarte costumul nazist în 2005. Harry avea 20 de ani la acea vreme. Fotografia cu el într-o cămașă militară și o banderolă roșie cu zvastica ținând o băutură și o țigară a ținut prima pagină a ziarelor din lume.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, a scris Harry. El a adăugat că atunci când a adus costumul acasă și l-a încercat, „Au urlat amândoi”.

De atunci, Harry și-a exprimat remușcarea de gestul lui că a purtat ținuta. El a numit decizia „una dintre cele mai mari greșeli din viața mea” în serialul Netflix Harry & Meghan.

Prințul Harry a spus pentru People într-un interviu exclusiv că a fi cunoscut drept „de rezervă” a fost o provocare care l-a urmărit mai toată viața sa.

„De când îmi amintesc, am auzit și văzut termenul „de rezervă” pentru a mă descrie. Știam că singurul mod în care aș putea scrie această carte cu o conștiință bună ar fi dacă mi-aș confrunta în mod deschis și sincer experiențele”, spune el. „Deși știu că o mare parte din viața mea poate părea fără legătură, cred că majoritatea fraților se pot simți ciudat în legătură cu comparațiile. Eu și fratele meu nu facem excepție.”

Kate și Prințul William au fost extrem de discreți în ultimele săptămâni. Ei au petrecut sărbătorile de iarnă alături de Familia Regală. Cuplul și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, s-au alăturat Regelui Charles, Reginei Camilla și altor membri ai familiei în ziua de Crăciun pentru excursia anuală la biserică a Familiei Regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×