Reclamă

Titanic se întoarce în cinema pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la lansare. Cum arată varianta 3D a filmului

Titanic se întoarce în cinema pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la lansare. Filmul va avea premiera în Statele Unite ale Americii pe data de 10 februarie 2023. Fanii se vor putea bucura de o experiență unică, filmul fiind proiectat în varianta 3D.

Publicat: 11 ianuarie 2023, 14:58

Unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurie se întoarce pe marile ecrane. Pentru a onora aniversarea celor 25 de ani de la debutul filmului, James Cameron le oferă fanilor săi șansa de a viziona Titanic în varianta 3D. Regizorul a povestit mai multe despre proiectul său ambițios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titanic se întoarce în cinema pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la lansare

Titanic este unul dintre cele mai apreciate filme din toate timpurile. Geniul lui james Cameron i-a adus acestuia șansa de a crea o peliculă care continuă să fie vizionată și astăzi de milioane de oameni. Pentru că se împlinesc 25 de ani de la lansarea filmului, regizorul își dorește să aducă pe marile ecrane varianta 3D a producției.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

O experiență unică ce va putea fi trăită de toți iubitorii filmului din întreaga lume. Un nou trailer și un poster oficial al filmului au fost lansate. Filmul are o durată de 3 ore și 15 minute și deține un număr record de premii câștigate. Pelicula a adunat în anul 1998 un număr de 11 premii Oscar.

Reclamă

Filmul va fi valabil de această dată în varianta 3D și 4 K HDR. Leonardo DiCaprio și Kate Winslet se întorc pe marile ecrane în interpretarea unei povești de iubire tragice și dramatice. Cei doi îi vor aduce la viață pe Jack Dawson și Rose DeWitt Bukater.

Povestea interesantă a Titanicului este plasată în anul 1992. Dacă nu ai văzut filmul, te invităm să afli mai multe despre acesta.

Află de ce Jack din filmul Titanic nu ar fi putut supraviețui. Regizorul James Cameron a condus un studiu amănunțit pe acest subiect frapant.

Reclamă

Ce spune James Cameron despre întoarcerea filmului Titanic

James Cameron le pregătește fanilor săi o surpriză de proporții în luna februarie a anului acesta. Filmul blockbuster va putea fi urmărit din nou în cinematografe. Titanic s-a aflat pe locul unu în box-office pentru mai bine de 15 săptămâni după ce a fost lansat.

Totodată, filmul este considerat a fi unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Titanic a avut încasări de peste 2.2 miliarde de dolari. Un record care a fost deținut până în anul 2009, când un alt film produs de James Cameron, Avatar, i-a luat locul. Regizorul de 68 de ani este încântat peste măsură de proiectul de relansare al peliculei. Acesta și-a amintit cu nostalgie despre perioada în care a lucrat la filmările producției, relatează People.

”Nu-mi pot imagina acest film fără DiCAprio și Winslet. Amândoi au câștigat Oscaruri mai târziu în cariera lor. Îmi amintesc cât de mult am luptat pentru a-l avea pe Leonardo în rolul principal.

”Studioul nu l-a dorit pe Leo, dar am luptat pentru el. Kate l-a plăcut din prima, dar Leo nu a fost decis că vrea să apară în film. A fost nevoie de o discuție serioasă cu el. Filmul nu ar fi fost la fel dacă Leonardo nu accepta să-l interpreteze pe Jack. Nu-mi pot imagina filmul fără ei doi”.

Cameron a petrecut an la rând pentru a face cercetare pe subiectul vasului Titanic. Acesta și-a dorit un film autentic, care să redea cât mai bine povestea vasului care s-a scufundat. Regizorul și-a dorit ca filmul să fie o călătorie în timp, iar acest lucru s-a dovedit a fi adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×