Reclamă

Leonardo DiCaprio a petrecut în club cu Victoria Lamas. Tânăra de numai 23 de ani l-a cucerit pe celebrul actor cu frumusețea ei

Leonardo DiCaprio a petrecut în club cu Victoria Lomas. Actorul a fost văzut pentru a treia oară în această săptămână cu tânăra de 23 de ani. Întâlnirile lor au loc în urma unor informații potrivit cărora cu Gigi Hadid nu a fost ceva „serios”.

Publicat: 28 decembrie 2022, 6:31

În timp ce DiCaprio și supermodelul în vârstă de 27 de ani încă mai se întâlneau la sfârșitul lunii noiembrie, actorul în vârstă de 48 de ani pare că a trecut mai departe cu fiica lui Lorenzo Lamas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a petrecut în club cu Victoria Lamas

Recent, Leonardo DiCaprio a vrut să păstreze în cotinuare discreția și a purtat tot o șapcă neagră de baseball și pantaloni gri. El a petrecut cu noua sa parteneră la clubul de noapte Off Sunset din West Hollywood, scrie DailyMail.

Noul cuplu format din Victoria și Leo s-a format după ce el a încheiat relația de patru ani cu Camila Morrone în august. Atunci s-a spus că Leo „nu a iubit niciodată o fată ca asta”. Chiar se gândea să aibă copii cu ea. Cu toate acestea, se pare că nimic nu îl ține pe loc pe Leonardo. El continuă să petreacă în compania celor mai frumoase femei. De atunci, actorul a avut o relație de scurtă durată cu Gigi Hadid.

Pe de altă parte, Victoria s-a născut pe 24 aprilie 1999, la doi ani după lansarea celebrului film al lui Leo, Titanic. Este fiica actorului Lorenzo Lamas și a modelului Shauna Sand.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Victoria Lamas, într-o rochie scurtă, fotografiată în timp ce urcă în mașina lui Leonardo DiCaprio
Victoria s-a născut pe 24 aprilie 1999, la doi ani după lansarea celebrului film al lui Leo, Titanic / Profimedia Images

Lorenzo Lamas este binecunoscut pentru rolul său ca Reno Raines în serialul de succes Renegade (1992). De asemenea, a jucat în filmul Grease din 1978, în rolul personajului Tom Chisum, care era căpitanul echipei de fotbal a lui Rydell.

Între timp, Shauna, în vârstă de 51 de ani, este o actriță americană. A fost Playmate of the Month al revistei Playboy pentru luna mai a anului 1996. Ea mai este cunoscută pentru rolurile din Back to Even din 1998, Black Dawn din 1997 și Air America din 1998.

Reclamă

Shauna este de asemenea agent imobiliar și deseori postează în lenjerie intimă pe rețelele sociale.

Cu ce se ocupă Victoria Lamas

Victoria pare să calce pe urmele părinților ei. Este un actor aspirant, care încearcă să-și facă un nume pe ecran. Victoria are deja șase roluri la activ. A bifat inclusiv apariții în Talk Later din 2019, Secret Identity din 2020 și scurtmetrajul Two Niner.

Tânăra este de asemenea model și publică adesea pe Instagramul ei imagini de la ședințele foto la care participă. Interesele creative ale Victoriei sunt foarte răspândite deoarece este pasionată și de fotografie și artă.

Ea creează opere de artă incredibile din acril și cerneală, inclusiv portrete abstracte ale oamenilor. Adesea documentează procesul lucrărilor ei pe Instagram.

Încă nu se știu foarte multe detalii despre Victoria, dar un lucru este cert. Se întâlnește cu Leonardo DiCaprio și pare că relația lor merge pe calea cea bună. Amândoi încearcă să păstreze discreția, dar fotografii sunt tot timpul pe urmele lor. Fotografiile cu ei țin primele pagini ale presei tabloide.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×