Reclamă

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au luat cina în New York. Cei doi au cerut discreție și nu au dorit să fie fotografați

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au luat cina în New York. Actorul și modelul au cerut discreție, dar fotografii i-au susprins la restaurant și i-au pozat din toate unghiurile. Cei doi și-au acoperit fețele, dar presa a fost pe fază, iar imaginile cu ei au fost făcute publice.

Publicat: 23 noiembrie 2022, 6:06

Leonardo DiCaprio în vârstă de 48 de ani a purtat șapca neagră de la LA Dodgers. El a părăsit restaurantul Cipriani cu capul plecat. El a încercat să plece separat de Gigi Hadid în vârstă de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au luat cina în New York

Actorul a purtat o jachetă căptușită neagră, blugi și pantofi sport albi. Ținuta și-a accesorizat-o cu o șapcă și o mască în timp ce ieșea alături de cineva din staff-ul său.

Gigi și-a arătat abdomenul într-un crop-top negru, asortat cu o pereche de pantaloni evazați și o jachetă din piele neagră. Modelul a încercat să-și ascundă fața cu o eșarfă albastră.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leonardo DiCaprio cu fața acoperită, la ieșirea dintr-un restaurant
Leonardo DiCaprio în vârstă de 48 de ani a purtat șapca neagră de la LA Dodgers / Profimedia Images
Reclamă

Părul l-a avut prins într-un coc la spate, iar pe față a purtat un machiaj discret pentru ieșirea în oraș. Întâlnirea lor are loc la câteva zile după ce actorul a fost văzut petrecând cu Gigi la o petrecere fastuoasă de Halloween în New York.

Gigi Hadid a luat cina în New York cu Leonardo DiCaprio
Gigi și-a arătat abdomenul într-un crop-top negru, asortat cu o pereche de pantaloni evazați și o jachetă din piele neagră / Profimedia Images

Page Six a scris că actorul și supermodelul au participat amândoi la petrecerea de Halloween a lui Circoloco la Brooklyn Navy Yard. Ei au sosit la eveniment cu un autobuz împreună cu sora lui Gigi, Bella, modelul Irina Shayk și comerciantul de artă Helly Nahmad.

Reclamă

O sursă a declarat publicației: „Leo a purtat o mască înfricoșătoare în cea mai mare parte a nopții. Cu excepția situațiilor când a băut”. S-a mai aflat că masca lui Leonardo era „jumătate monstru, jumătate zombie”. Printre vedetele prezente s-au mai numărat Stella Maxwell și Matt Smith.

La petrecere au participat și Yankee Giancarlo Stanton, precum și starul din „House of Dragon”, Matt Smith. Despre acesta din urmă s-a spus că a fost îmbrăcat în vampir.

Leo a fost fotografiat cu Gigi pentru prima dată de când a apărut vestea despre relația lor amoroasă, în fotografii exclusive obținute de DailyMail.com în luna septembrie.

Cum a început povestea de iubire dintre cei doi

Pare a fi prima dată când câștigătorul Oscarului s-a întâlnit cu o femeie mai în vârstă de 25 de ani. Gigi ar fi, de asemenea, prima femeie cu care s-a întâlnit și care este mamă. După publicarea noilor imagini, o sursă apropiată cuplului a spus că, în timp ce se întâlnesc, „o iau încet” cu relația lor. Despre ei s-a mai spus că ies în oraș fie doar ei doi, fie în grup cu alți prieteni. Cu toate acestea, nu au spus încă dacă sunt sau nu un cuplu.

Sursa PageSix a adăugat: „DiCaprio nu este genul de bărbat care se află în relații sau în afara lor. El nu folosește metoda agățării. Ei o iau încet”.

Fostul partener al lui Gigi, Zayn, a blocat-o pe Instagram după ce au apărut fotografii cu modelul bucurându-se de o întâlnire cu Leo. Zayn și Gigi s-au despărțit anul trecut după o relație tumultoasă de șase ani. Cei doi au o fiică de doi ani, Khai.

În timp ce Gigi îl urmărește în continuare pe Zayn, cântărețul urmărește doar 16 persoane pe contul său, dintre care multe sunt conturi de fani dedicate lui, potrivit ELLE.

Gigi a fost fotografiată apropiindu-se de Leo la o petrecere în New York, luna trecută, după ce actorul și-a încheiat relația de patru ani cu Camila Morrone, în vârstă de 25 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×