Reclamă

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat. Cei doi și-au mai dat o șansă

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat. Actorul și fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo au decis să-și mai acorde unul altuia o șansă. Ei au hotărât de comun acord să dea frâu liber sentimentelor și să vadă dacă lucrurile mai funcționează între ei.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 13:01

Bradley Cooper și Irina Shayk au confirmat că s-au împăcat. Cei doi au fost surprinși lunea trecută făcând o plimbare romantică prin New York. Actorul, 47 de ani, și supermodelul, 36 de ani, s-au întâlnit între 2015 și 2019 și au o fiică împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat

Ei au încheiat anterior relația lor, dar se pare că au decis să mai încerce. Cuplul dăduse deja primele semne de împăcare când au ieșit cu fiica lor, Lea, de Halloween.

Zvonurile despre împăcare au început să existe de când Irina a împărtășit fotografii din vacanța în Bahamas. Aceștia au mers acolo din timpul verii, scrie marca.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bradley, la plimbare cu cățelul, pe stradă
Cei doi au fost surprinși lunea trecută făcând o plimbare romantică prin New York / Profimedia Images
Reclamă

În august s-a scris că actorul și modelul se gândesc să aibă mai mulți copii. Deși s-au despărțit în 2019, de atunci au rămas prieteni și au decis să-și crească fiica împreună.

Deși s-a zvonit că Bradley se întâlnește cu confidenta lui Hillary Clinton, Huma Abedin, se pare că relația dintre ei nu a mers mai departe de stadiul prieteniei.

În plus, Irina, care s-a întâlnit anterior cu Cristiano Ronaldo, ar fi fost, de asemenea, legată pentru scurt timp de Kanye West după despărțirea sa de Kim Kardashian. Chiar dacă niciunul dintre cei doi nu a confirmat relația, s-a scris mult despre escapada din Franța. Kanye a ales-o pe ea să sărbătorească ziua lui de naștere. Ulterior, ei au fost fotografiați și în aeroport. Irina a dat de înțeles că sunt doar amici și că aceasta este stadiul relației dintre ei.

Reclamă

Kanye West și Irina Shayk au flirtat la Săptămâna Modei

Kanye West și fosta iubită Irina Shayk au fost împreună la spectacolul Burberry de la Săptămâna Modei de la Londra. Ei au fost fotografiația la aproape un an după ce nu s-au mai întâlnit în calitate de iubiți, scrie PageSix.

„Îl place ca prieten. Cu toate acestea, nu vrea o relație cu el”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme. S-a mai spus atunci că își doresc ca relația dintre ei să mai facă vâlvă în presă. Atât Irina, cât și Kanye dau foarte rar declarații presei despre viața lor personală.

Potrivit unui videoclip distribuit de Vogue, fondatorul Yeezy, în vârstă de 45 de ani, saluta mai multe modele în culise când a îmbrățișat-o pe Shayk, în vârstă de 36 de ani.

„Te-am prins!”, i-a spus ea rapper-ului râzând înainte ca acesta să vorbească mai departe cu Bella Hadid, Stella Maxwell, Erykah Badu și directorul de creație Riccardo Tisci. Deși erau mai mulți oameni în jur, se pare că Kanye a avut o apropiere specială cu Irina, care era gata să urce pe podium.

West a folosit însă rețelele sociale pentru a vorbi despre relația sa cu fosta lui soție, Kim Kardashian, în urma divorțului lor. El este complet nemulțumit de felul în care diva se ocupă de cei patru copii ai lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×