Reclamă

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat. Cei doi și-au mai dat o șansă

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat. Actorul și fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo au decis să-și mai acorde unul altuia o șansă. Ei au hotărât de comun acord să dea frâu liber sentimentelor și să vadă dacă lucrurile mai funcționează între ei.

Publicat: 9 noiembrie 2022, 13:01

Bradley Cooper și Irina Shayk au confirmat că s-au împăcat. Cei doi au fost surprinși lunea trecută făcând o plimbare romantică prin New York. Actorul, 47 de ani, și supermodelul, 36 de ani, s-au întâlnit între 2015 și 2019 și au o fiică împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper și Irina Shayk confirmă că s-au împăcat

Ei au încheiat anterior relația lor, dar se pare că au decis să mai încerce. Cuplul dăduse deja primele semne de împăcare când au ieșit cu fiica lor, Lea, de Halloween.

Zvonurile despre împăcare au început să existe de când Irina a împărtășit fotografii din vacanța în Bahamas. Aceștia au mers acolo din timpul verii, scrie marca.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bradley, la plimbare cu cățelul, pe stradă
Cei doi au fost surprinși lunea trecută făcând o plimbare romantică prin New York / Profimedia Images
Reclamă

În august s-a scris că actorul și modelul se gândesc să aibă mai mulți copii. Deși s-au despărțit în 2019, de atunci au rămas prieteni și au decis să-și crească fiica împreună.

Deși s-a zvonit că Bradley se întâlnește cu confidenta lui Hillary Clinton, Huma Abedin, se pare că relația dintre ei nu a mers mai departe de stadiul prieteniei.

În plus, Irina, care s-a întâlnit anterior cu Cristiano Ronaldo, ar fi fost, de asemenea, legată pentru scurt timp de Kanye West după despărțirea sa de Kim Kardashian. Chiar dacă niciunul dintre cei doi nu a confirmat relația, s-a scris mult despre escapada din Franța. Kanye a ales-o pe ea să sărbătorească ziua lui de naștere. Ulterior, ei au fost fotografiați și în aeroport. Irina a dat de înțeles că sunt doar amici și că aceasta este stadiul relației dintre ei.

Reclamă

Kanye West și Irina Shayk au flirtat la Săptămâna Modei

Kanye West și fosta iubită Irina Shayk au fost împreună la spectacolul Burberry de la Săptămâna Modei de la Londra. Ei au fost fotografiația la aproape un an după ce nu s-au mai întâlnit în calitate de iubiți, scrie PageSix.

„Îl place ca prieten. Cu toate acestea, nu vrea o relație cu el”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme. S-a mai spus atunci că își doresc ca relația dintre ei să mai facă vâlvă în presă. Atât Irina, cât și Kanye dau foarte rar declarații presei despre viața lor personală.

Potrivit unui videoclip distribuit de Vogue, fondatorul Yeezy, în vârstă de 45 de ani, saluta mai multe modele în culise când a îmbrățișat-o pe Shayk, în vârstă de 36 de ani.

„Te-am prins!”, i-a spus ea rapper-ului râzând înainte ca acesta să vorbească mai departe cu Bella Hadid, Stella Maxwell, Erykah Badu și directorul de creație Riccardo Tisci. Deși erau mai mulți oameni în jur, se pare că Kanye a avut o apropiere specială cu Irina, care era gata să urce pe podium.

West a folosit însă rețelele sociale pentru a vorbi despre relația sa cu fosta lui soție, Kim Kardashian, în urma divorțului lor. El este complet nemulțumit de felul în care diva se ocupă de cei patru copii ai lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×