Reclamă

Bradley Cooper vorbește despre dependențele sale. Conversația cu Will Arnett care l-a făcut să realizeze că are o problemă

Bradley Cooper vorbește despre dependențele sale. Actorul a dezvăluit o conversație importantă pe care a avut-o cu ani în urmă cu prietenul său actor Will Arnett. Bradley a apărut în episodul de luni din podcastul SmartLess de la Wondery, care este găzduit de Arnett și doi dintre prietenii și colegii lor, Jason Bateman și Sean Hayes.

Publicat: 16 iunie 2022, 13:41

Cooper a explicat că conversația cu Arnett a avut loc în 2004, când locuia alături de fostul star din Arrested Development, al cărui simț sarcastic al umorului a încercat mereu să-l imite. Cei doi au vorbit în podcast despre o cină cu un alt prieten, un moment important în relația lor de prietenie. Arnett l-a întrebat pe Cooper cum a fost atunci noaptea, scrie yahoonews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bradley Cooper este un obișnuit al podcast-urilor. Acesta a spus recent și despre o experiență neplăcută de care a avut parte la metrou.

Bradley Cooper vorbește despre dependențele sale

Cooper și-a amintit că s-a simțit grozav în privința asta. El credea că fusese atât de amuzant în timpul ei, cel puțin așa era în mintea lui. Interpretarea lui Arnett a fost destul de diferită. I-a spus lui Cooper: „Tu ai fost un adevărat tâmpit” și l-a avertizat că nu și-a scos câinii la plimbare. În acel moment, era ora 16, iar câinii stăteau lângă uşă.

„A fost prima dată când mi-am dat seama că am o problemă cu drogurile și alcoolul”, a spus Cooper. „Și Will mi-a spus asta și pur și simplu nu o voi uita niciodată”.

Pe lângă faptul că și-a dat seama despre dependențele sale, Cooper a spus că l-a forțat să vadă că această persoană falsă și distantă pe care a încercat-o nu funcționa prea bine pentru el. Atunci și-a dat seama că, într-adevăr, fusese vorba de fapt despre stima de sine și încercarea de a se potrivi cu tiparul excentric al societății.

Reclamă

„Eram atât de pierdut”, a spus el. „Eram atât de pierdut și eram dependent de cocaină, acesta era celălalt lucru”.

Pentru a înrăutăți lucrurile, el și-a tăiat tendonul lui Ahile după ce a fost concediat din Alias în 2003.

Cooper se mutase la Los Angeles pentru un rol și s-a trezit simțind că s-a „întors la liceu. Nu puteam intra în niciun club, nicio fetiță nu voia să se uite cu adevărat la mine. Eram total deprimat”.

Reclamă

Cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată

Avantajul este că, până când a jucat în The Hangover din 2009, când avea 36 de ani, trecuse deja prin experiențele clișee ale oamenilor care reușesc în sfârșit în industria divertismentului.

„Dar Will este motivul”, a spus Cooper. „Și-a asumat riscul de a avea acea conversație grea cu mine, în iulie 2004. M-a pus pe calea în care am decis să-mi schimb viața”.

Bateman a întrebat cum s-a schimbat viața sa de când o are pe fiica sa, Lea, în vârstă de 5 ani, cu fosta sa parteneră de cuplu, modelul Irina Shayk.

„Fiecare lucru este absolut umbrit de faptul că ajung să fiu tatăl unei ființe umane minunate. Ai acest lucru minunat sau un scenariu, sau ai un moment minunat pe acest platou sau într-o sală de editare. Ai cam 40 de momente din astea în fiecare zi cu copilul tău, care sunt acel nivel de bucurie. Acesta este doar adevărul”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×