Reclamă

Shane Burcaw și Hannah Aylward trăiesc o poveste de iubire greu de descris în cuvinte. Iubirea lor a depășit toate barierele

Shane Burcaw și Hannah Aylward trăiesc o poveste de iubire greu de descris în cuvinte. Cu toate că au demonstrat că iubirea lor depășește toate barierele, cei doi se confruntă cu judecăți din partea celor din jur.

Publicat: 23 aprilie 2022, 7:14

Amândoi au dezvăluit pe YouTube că oamenii își bat joc de relația și viața lor intimă și nu înțeleg care sunt cu adevărat sentimentele dintre ei. Shane Burcaw s-a născut cu atrofie musculară spinală (SMA). Bărbatul a folosit un scaun cu rotile de la vârsta de 2 ani, scrie nypost.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shane Burcaw și Hannah Aylward trăiesc o poveste de iubire de neimaginat

Acesta a cunoscut-o pe Hannah Aylward după ce ea l-a contactat online. Cei doi au o relație solidă, care a trecut peste orice fel de impedimente.

Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2020. Pe măsură ce dragostea lor a înflorit, ei au dezvăluit abuzurile și criticile pe care le-au primit de la oamenii care au aflat despre relația lor. Mult timp, oamenii nu au crezut că Hannah este iubita lui Shane și spuneau că îi este doar asistentă.

O altă poveste de dragoste care este pe buzele tuturor este cea dintre Chrissy Metz și Bradley Collins. Din cauza kilogramelor ei, actrița este aspru criticată de cei din jur.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Shane a apărut la „This Morning” alături de Hannah pentru a discuta cu Holly Willoughby și Phillip Schofield despre viața lor. Bărbatul a dezvăluit că oamenii o confundă adesea pe Hannah cu îngrijitoarea lui. De cele mai multe ori, îl tratează ca pe un copil sau presupun că este incapabil să facă anumite lucruri.

Cei doi au făcut un video care a fost încărcat pe Youtube și face parte din seria StyleLikeU. Materialale includ persoane ce vorbesc despre autoacceptare, dezbrăcându-se pentru a discuta despre imagine de sine și identitate.

Reclamă

Hannah a explicat: „De multe ori oamenii vor presupune că sunt sora sau mama lui Shane. Cu siguranță primim o mulțime de comentarii de la bărbați heterosexuali care cred că nu este corect să fiu cu Shane și că ar trebui să fiu cu ei”.

Shane a dezvăluit că, din cauza stării sale, bărbații presupun adesea că el nu poate avea viață intimă, dar nu este cazul.

El a spus: „Ei cred că nu pot avea relații intime în credința lor foarte limitată de bărbat misionar. Ei cred că acesta este totul. Intimitatea noastră beneficiază de dizabilitatea mea, iar intimitatea noastră nu este doar să mă bucur de ea. Nu seamănă cu ceea ce vezi în filme, dar pot să o fac”.

Ce spun cei doi despre comentariile celor din jur

Shane a explicat că, deși nu se poate mișca fizic, așa cum ar face bărbații fără dizabilități, acest lucru cu siguranță nu provoacă probleme în dormitor. Cei doi se simt atât de bine unul cu celălalt încât relația lor funcționează perfect. Au încredere că va dura mulți ani de acum înainte.

Shane Burcaw, la plimbare, cu Hannah alături
Shane a dezvăluit că, din cauza stării sale, bărbații presupun adesea că el nu poate avea viață intimă / Profimedia Images

Hannah a adăugat: „Cea mai bună parte a relației noastre este că ne simțim confortabil unul cu celălalt”.

Din cauza dizabilităților sale, Shane a fost adesea făcut să se simtă ca o povară. Cu Hannah lucrurile stau diferit, iar iubirea lor crește pe zi ce trece.

El a spus: „Știu că viața noastră va continua să fie hilară, distractivă și plină de aventură. Simt pentru prima dată în viața mea că nu sunt o povară. Hannah este pe deplin acolo pentru mine și nu se simte împovărată de mine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×