Reclamă

Cristiano Ronaldo a publicat prima fotografie cu fiica nou-născută. Fotbalistul le mulțumește tututor pentru susținere după pierderea băiețelului său

Cristiano Ronaldo și iubita Georgina Rodríguez au anunțat la începutul acestei săptămâni că unul dintre gemenii lor nou-născuți, un băiețel, a murit. După mesajul în care au dat vestea tristă, acum Cristiano Ronaldo a publicat prima fotografie de familie cu fiica nou-născută.

Publicat: 22 aprilie 2022, 11:47

Cristiano Ronaldo și iubita Georgina Rodríguez se simt recunoscători pentru mesajele de susținere pe care le-au primit după moartea fiului lor nou-născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a publicat prima fotografie cu fiica nou-născută

Recent, cuplul a publicat pe Instagram că Georgina și fetița au ajuns acasă, scrie People.

„Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi”, scrie cuplul alături de o fotografie de familie cu fiica lor. „Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile amabile. Sprijinul dumneavoastră este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care le aveți pentru familia noastră”.

„Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume. 🙏🏻❤️🙏🏻”.

Reclamă

Luni, vedeta fotbalului, în vârstă de 37 de ani, a împărtășit vestea sfâșietoare despre moartea fiului lor printr-o postare pe rețelele sociale.

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, a scris Ronaldo. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire”.

Ronaldo a continuat prin a mulțumi medicilor și asistentelor lor pentru „toată îngrijirea și sprijinul lor”.

Reclamă

„Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate intimitate în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a încheiat el postarea, semnată de el și Rodríguez.

Fanii au fost devastați de tragedia prin care trece fotbalistul

Ronaldo, care este și tatăl gemenilor de 4 ani Eva Maria și Mateo, al fiicei de 4 ani Alana Martina și al fiului de 11 ani Cristiano Jr, a anunțat pe Instagram pe 28 octombrie că așteaptă gemeni.

Joi, Ronaldo le-a mulțumit fanilor de pe stadionul Anfield din Merseyside, Anglia, pentru tributul adus familiei sale în timpul meciului de marți seara. Manchester United a confirmat marți că jucătorul lor va rata meciul echipei împotriva lui Liverpool.

„O lume… Un sport… O familie globală… Mulțumesc, Anfield. Eu și familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽”, a scris Ronaldo pe Instagram alături de un videoclip cu aplauze de la minutul 7 al jocului, 7 fiind numărul său de pe tricou.

În urma tragediei, cluburile de fotbal și jucătorii au transmis sincere condoleanțe cuplului.

„Durerea ta este durerea noastră. Trimit dragoste și putere ție și familiei în acest moment”, a comentat echipa lui Ronaldo, Manchester United, la postarea sa sfâșietoare de pe Instagram.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de tine, Georgina și întreaga familie în acest timp”, a spus echipa Juventus, pentru care atacantul a jucat din 2018 până în 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×