Reclamă

Katia Aveiro a scris un mesaj emoționant. Ce a publicat sora lui Cristiano Ronaldo după ce fotbalistul a anunțat pierderea bebelușului său

Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodríguez, au anunțat decesul unuia dintre gemenii lor, un băiețel. Vestea a fost dată cu durere în suflet chiar de marele fotbalist. Ulterior, Katia Aveiro a scris un mesaj emoționant.

Publicat: 19 aprilie 2022, 11:35 / Actualizat: 19 aprilie 2022, 13:29

Familia lui Cristiano Ronaldo este mai unită ca niciodată. Toți își oferă sprijinul în timp ce sportivul este profund îndurerat de decesul fiului său, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katia Aveiro a scris un mesaj emoționant pentru fiul lui Cristiano Ronaldo

Sora mai mare a lui Ronaldo, cântăreața Katia Aveiro, a distribuit pe Instagram o fotografie a lui Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și a iubitei lui, Georgina Rodríguez, scriind un mesaj emoționant în urma veștii tragice. „Te iubesc și inima mea este acolo pentru voi”, a scris Katia în descrierea pozei.

„Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de toate și să-ți întărească calea din ce în ce mai mult. Îngerașul nostru este deja în poala tatălui nostru”, a mai spus artista făcând referire la tatăl lor, Jose Dinis Aveiro, care a murit la 52 de ani în 2005. „🙏 și fetița noastră care este fermă, puternică și sănătoasă ne va învăța din ce în ce mai mult că numai dragostea contează…❤️”

Starul fotbalului, Cristiano Ronaldo, a distribuit o postare sfâșietoare pe rețelele sociale în care a anunțat că unul dintre gemenii lui și ai iubitei, un băiețel, a murit.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Relația dintre Georgina și Cristiano este una foarte puternică

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, a scris Ronaldo. „Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.”

Reclamă

Ronaldo a continuat prin a le mulțumi medicilor și asistentelor lor pentru „toată îngrijirea și sprijinul lor”.

„Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate intimitate în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a încheiat el postarea, semnată de el și Rodríguez.

Ronaldo este, de asemenea, tatăl gemenilor în vârstă de 4 ani Eva Maria și Mateo și al fiului de 11 ani Cristiano Jr. Numele mamelor lor nu au fost niciodată dezvăluite public. Starul sportului și Rodríguez au împreună și o fiică de 4 ani, Alana Martina.

Georgina și Cristiano s-au întâlnit în anul 2016 într-un magazin de lux, unde aceasta lucra ca asistentă de vânzări. Aceasta a declarat în trecut faptul că între ea și Ronaldo a fost dragoste la prima vedere. Mulți nu au crezut în dragostea lor, dar Georgina este cea care i-a furat inima fotbalistului și acum formează unul dintre cele mai solide cupluri.

Deși nu petrec foarte mult timp împreună, Georgina fiind cea care se ocupă de afaceri, case și copii, aceasta este văzută adesea la meciurile partenerului ei. De foarte multe ori ținutele ei sunt analizate atunci când apare în public. Cu toate acestea, tânăra are mereu grijă cum apare pe stadion pentru a nu-i distrage atenția lui Ronaldo de la joc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×