Reclamă

Eiza Gonzalez a făcut senzație pe stradă. Ținuta sport care i-a pus în evidență formele

Eiza Gonzalez a făcut senzație pe stradă. Ea este una dintre cele mai apreciate vedete internaționale. Aceasta face furori cu formele ei ori de câte ori apare în public, chiar dacă nu apare mereu în cele mai stylish ținute.

Publicat: 14 august 2021, 6:24

De această dată Eiza a fost fotografiată pe stradă, în timp ce urca în mașină. Vedeta de numai 31 de ani are un trup de invidiat. Ea reușește să se mențină în formă cu antrenamente intense în sala de sport, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eiza Gonzalez a făcut senzație pe stradă

Silueta ei este de departe una perfectă. Nu au fost puține dățile în care actrița a fost fotografiată în timp ce alerga pe stradă, chiar și printre mașini. Eiza știe că este posesoarea unor forme de invidiat și chiar dacă nu mereu are apariții de covorul roșu. Și atunci când poartă ținute sport știe cum să se pună în valoare.

De această dată actrița a apărut într-o pereche de colanți galbeni și un top alb, la care a asortat o pereche de pantofi sport. Deși avea haine sport, aceasta a purtat mereu cu ea o geantă, ochelari de soare și mască de protecție. Vedeta și-a completat ținuta cu câteva coliere la baza gâtului și brățări. Părul a fost cel care nu era deloc aranjat, fiind prins într-un coc neglijent în vârful capului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Eiza Gonzalez, fotografiată pe stradă, în timp ce urcă în mașină, cu portiera deschisă
Eiza Gonzalez și-a început cariera în Mexic, unde a făcut parte din distribuția mai multor telenovele de succes / Profimedia Images
Reclamă

Actrița a urcat în mașina personală și a plecat spre locul unde avea treabă. Fotografiile arată că atunci când are probleme, se găsesc mereu doritori care să-i fie în preajmă. Eiza a fost ajutată de doi domni binevoitori cu mașina.

Nu este prima dată când actrița „oprește traficul” cu formele ei. Aceasta a mai fost fotografiată printre mașini, când atrăgea privirile tuturor mai ceva ca un magnet.

Eiza Gonzalez, cum a ajuns pe culmile succesului

Reclamă

Eiza Gonzalez Reina este născută în Sonora, Mexic, pe data de 30 ianuarie 1990. După ce s-a aflat că mama sa este celebrul model Glenda Reyna, fondatoarea agenției de modele Glenda, nimeni nu s-a mai întrebat de unde posedă frumusețea. Este trăsătură de familie, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Frumoasa actriță nu a avut însă o copilărie fericită. Tatăl ei și-a pierdut viața la vârsta de 12 ani, într-un accident de mașină. Eiza mai are o soră, pe nume Yulen González Reyna.

Eiza Gonzalez și-a început cariera în Mexic, unde a făcut parte din distribuția mai multor telenovele de succes. Pentru a evolua pe plan profesional, Eiza s-a mutat mai apoi la New York și a început cursurile Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg. Când talentul ei a început să fie recunoscut, Eiza s-a mutat în Los Angeles, iar rolul din producția Baby Driver a dus-o pe culmile succesului.

Poveștile de dragoste în care a fost implicată de-a lungul timpului au ținut-o și ele în atenția fanilor. Aceasta s-a iubit cu faimosul Liam Hemsworth, iar în vara anului trecut a petrecut în brațele modelului Timothee Chamalet. În presă au mai apărut informații despre posibile relații cu Josh Duhamel, Maluma, Calvin Harris sau Cristiano Ronaldo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×