Reclamă

JLo a ales o ținută all black pentru o zi ploioasă

JLo a ales o ținută all black pentru o zi ploioasă de ianuarie. Artista a fost fotografiată de paparazii în timp ce se pregătea pentru o ședință foto.

Publicat: 1 februarie 2021, 12:48 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57

Chiar dacă vremea nu era prea prietenoasă, Jennifer Lopez nu a pus pe pauză proiectele în care este implicată. Aceasta a avut grijă să aibă acoperită fiecare parte a corpului, pentru a se feri de vremea rea. Diva nu a omis nici purtarea măștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși are 51 de ani, Jennifer Lopez arată extraordinar de bine și poate purta orice fel de outfit. De această dată JLo a ales o ținută all black. Vedeta a fost surprinsă într-un trenci negru, lucios, cizme negre până la genunchi. În partea de sus a optat pentru accesoriile care au consacrat-o: cercei mari, rotunzi, ochelari de soare negri, mari. La întreaga ținută a ales să poarte o mască neagră, cu aplicații arginti, cu numele ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Singura care ieșea în evidență este geanta roșie, de dimensiuni mari. Din poze se poate vedea însă că aceasta se asorta cu hainele pe care diva le purta de sub pardesiul din scai.

Reclamă

În timp ce pandemia a afectat mai toate domeniile de activitate, Jennifer Lopez nu a dus lipsă de activitate. De cele mai multe ori ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce avea treabă.

Marry Me, comedia cu Jennifer Lopez în 2021

Jennifer Lopez lucrează în acest moment intens pentru producția Marry Me. Este vorba despre o comedie ce are data de lansare 14.05.2021, potrivit cinemagia.ro.

Artista joacă în Marry Me alături de Owen Wilson și Maluma. Ei pun în scenă o comdie romantică, care promite să-i amuze pe fani. Totul se învârte în jurul lui Kat și Bastian, personajele principale, două staruri ale industriei muzicale. Aceștia decid să se căsătorească, dar recurg la un gest inedit. Vor să-și rostească jurămintele în fața fanilor lor.

Kat află însă de infidelitățile partenerului chiar în timpul ceremoniei și își schimbă radical poziția. Alege să se căsătorească pe loc, cu un bărbat pe nume Charlie, un fan ales din public, despre care nu știe absolut nimic.

Reclamă

Jennifer Lopez și Owen Wilson au mai împărțit platourile de filmare și în anul 2002, în filmul Anacomda, scrie DailyMail.

Anul acesta, Jennifer Lopez și-a lansat și o linie de produse de beauty. Acestea au la bază ingrediente pe bază de ulei de măsline, ingrediente despre care artista spune că le folosește pentru îngrijirea pielii încă din tinerețe.

2020, un an dedicat familiei

Atunci când nu are treabă și nu trebuie să-și onoreze proiectele, Jennifer Lopez este suprinsă adesea în vacanțe sau la restaurant alături de Alex Rodriguez, logodnicul ei, alături de copii sau de prieteni.

Jennifer Lopez stă pe un balcon alături de soțul ei și de cei patru copii
Jennifer Lopez, mamă a patru copii, a mărturisit pentru Marie Claire că familia este pe primul loc pentru eA / Hepta

Jennifer și Alex au început să formeze un cuplu din luna februarie a anului 2017, după ce artista a ieșit din relația cu Casper Smart. În martie 2019, JLo și Alex și-a anunțat logodna, la doi ani de la începutul relației.

Artista are doi copii, gemenii Max și Emme, din căsnicia cu Marc Anthony. Alex Rodriguez, fost jucător de fotbal, are și el doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Împreună formează o familie frumoasă, iar artista își ia mereu copii cu ea, chiar și atunci când este în turnee.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×