Reclamă

JLo a ales o ținută all black pentru o zi ploioasă

JLo a ales o ținută all black pentru o zi ploioasă de ianuarie. Artista a fost fotografiată de paparazii în timp ce se pregătea pentru o ședință foto.

Publicat: 1 februarie 2021, 12:48 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:57

Chiar dacă vremea nu era prea prietenoasă, Jennifer Lopez nu a pus pe pauză proiectele în care este implicată. Aceasta a avut grijă să aibă acoperită fiecare parte a corpului, pentru a se feri de vremea rea. Diva nu a omis nici purtarea măștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși are 51 de ani, Jennifer Lopez arată extraordinar de bine și poate purta orice fel de outfit. De această dată JLo a ales o ținută all black. Vedeta a fost surprinsă într-un trenci negru, lucios, cizme negre până la genunchi. În partea de sus a optat pentru accesoriile care au consacrat-o: cercei mari, rotunzi, ochelari de soare negri, mari. La întreaga ținută a ales să poarte o mască neagră, cu aplicații arginti, cu numele ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Singura care ieșea în evidență este geanta roșie, de dimensiuni mari. Din poze se poate vedea însă că aceasta se asorta cu hainele pe care diva le purta de sub pardesiul din scai.

Reclamă

În timp ce pandemia a afectat mai toate domeniile de activitate, Jennifer Lopez nu a dus lipsă de activitate. De cele mai multe ori ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce avea treabă.

Marry Me, comedia cu Jennifer Lopez în 2021

Jennifer Lopez lucrează în acest moment intens pentru producția Marry Me. Este vorba despre o comedie ce are data de lansare 14.05.2021, potrivit cinemagia.ro.

Artista joacă în Marry Me alături de Owen Wilson și Maluma. Ei pun în scenă o comdie romantică, care promite să-i amuze pe fani. Totul se învârte în jurul lui Kat și Bastian, personajele principale, două staruri ale industriei muzicale. Aceștia decid să se căsătorească, dar recurg la un gest inedit. Vor să-și rostească jurămintele în fața fanilor lor.

Kat află însă de infidelitățile partenerului chiar în timpul ceremoniei și își schimbă radical poziția. Alege să se căsătorească pe loc, cu un bărbat pe nume Charlie, un fan ales din public, despre care nu știe absolut nimic.

Reclamă

Jennifer Lopez și Owen Wilson au mai împărțit platourile de filmare și în anul 2002, în filmul Anacomda, scrie DailyMail.

Anul acesta, Jennifer Lopez și-a lansat și o linie de produse de beauty. Acestea au la bază ingrediente pe bază de ulei de măsline, ingrediente despre care artista spune că le folosește pentru îngrijirea pielii încă din tinerețe.

2020, un an dedicat familiei

Atunci când nu are treabă și nu trebuie să-și onoreze proiectele, Jennifer Lopez este suprinsă adesea în vacanțe sau la restaurant alături de Alex Rodriguez, logodnicul ei, alături de copii sau de prieteni.

Jennifer Lopez stă pe un balcon alături de soțul ei și de cei patru copii
Jennifer Lopez, mamă a patru copii, a mărturisit pentru Marie Claire că familia este pe primul loc pentru eA / Hepta

Jennifer și Alex au început să formeze un cuplu din luna februarie a anului 2017, după ce artista a ieșit din relația cu Casper Smart. În martie 2019, JLo și Alex și-a anunțat logodna, la doi ani de la începutul relației.

Artista are doi copii, gemenii Max și Emme, din căsnicia cu Marc Anthony. Alex Rodriguez, fost jucător de fotbal, are și el doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Împreună formează o familie frumoasă, iar artista își ia mereu copii cu ea, chiar și atunci când este în turnee.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×