Reclamă

Îndrăgostită de Seriale CaTine. Înscrie-te în concurs și poți câștiga un Smart TV nou-nouț să te îndrăgostești mai departe

Comedie, dramă, romance sau SF? Pentru unii oameni pur și simplu nu contează. Serialele romantice sunt plăcerea lor vinovată. Ei urmăresc o astfel de producție pentru că ea înseamnă o povestea de dragoste cu tot ce implică ea și în viața de zi cu zi: dramă, tensiune, primele săruturi, emiții și pasiune. Dacă și tu ești îndrăgostită de seriale CaTine, atunci ești în articolul potrivit.

Publicat: 1 aprilie 2022, 16:15 / Actualizat: 5 mai 2022, 10:33

O relație de dragoste, așa cum se întâmplă și în viața reală, e despre emoții și sentimente. Cei care consumă acest gen de povești sunt oameni care fie vor să se deconecteze de la viața reală și să urmărească un serial care să nu-i pună prea mult pe gânduri, fie oameni care se regăsesc foarte mult în poveștile producțiilor pe care le urmăresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îndrăgostită de Seriale CaTine: concurs

Și pentru că sigur și tu ai un serial pe care îl urmărești cu sufletul la gură, atunci îți spunem că dragostea pentru serialul tău preferat trebuie premiată.

Înscrie-te în concurs si poți câștiga un Smart TV nou-nouț să te îndrăgostești mai departe. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea „Care este serialul tău preferat și ce te-a făcut să te îndrăgostești de el?”și să apeși pe butonul Trimite.

După completarea datelor personale și acordul privind regulamentul concursului intri în cursa pentru marele premiu: un Smart TV nou-nouț.

Concursul se desfășoară în perioada 31.03.2022 și 17.04.2022, iar desemnarea câștigătorului va avea loc pe data de 18.04.2022. Informațiile precizate în formularul de concurs trebuie să fie reale, corecte și complete. Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea unor taxe directe sau indirecte.

Reclamă

Cu o adresa de e-mail un participant se pot înscrie ori de câte ori dorește în perioada menționată mai sus. Citește aici regulamentul complet.

Recomandările noastre pentru seriale de dragoste

În cazul în care nu ai în acest moment un serial preferat sau dacă producția pe care o urmăreai cu sufletul la gură tocmai s-a încheiat, iată care sunt recomandările noastre pentru tine dacă preferi serialele care au în centrul acțiunii povești de iubire.

Reclamă

Outlander | 2014

Regia: Ronald D. Moore
Cu: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton

Serialul se concentrează pe povestea unui femei care călătorește în timp. Personajul principal este Claire (Beauchamp) Randall, o femeie care a fost asistentă medicală în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aceasta este căsătorită cu Frank Randall, istoric și posibil spion în timpul războiului. Acțiunea filmului are loc la sfârșitul anului 1945. După terminarea războiului, cei doi merg în Scoția și încearcă să reînvie povestea lor de dragoste.

Sanditon | 2019

Regia: Andrew Davies
Cu: Crystal Clarke, Rose Williams, Kris Marshall

E refugiul perfect pentru iubitorii de seriale de dragoste, care sunt fascinați de personajele de epocă. Intriga acțiunii, personajele și peisajele sunt ecranizate în stilului inconfundabil al scriitoarei Jane Austen. Chiar dacă romanul a rămas neterminat din cauza morții scriitoarei, acesta a fost adaptat pentru micile ecrane, iar scenariul a fost redactat de Andrew Davies. Serialul prezintă povestea lui Charlotte Heywood, un personaj impulsiv, spiritual și neconvențional. Aceasta are o relație cu Sidney Parker, un bărbar glumeț și ușor necizelat.

This Is Us | 2016

Regia: Dan Fogelman
Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown

Jack și Rebeca și alte cupluri sunt în centrul acestui serial romantic. Cei doi sunt însă personajele principale care și-au construit familia pe baza iubirii adevărate. Povestea lor cu suișuri și coborâșuri te va ține cu sufletul la gură și de ce nu, te va ajuta să te eliberezi de stresul cotidian pe canapeaua din sufrageria ta.

The Secret Life of My Secretary | 2019

Regia: Lee Kwang-young
Cu: Kim Young-kwang, Ki-joo Jin, Jung Ae-ri

E o producție coreeană care a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Personajele principale sunt Do Min-Ik și Jung Gal-Hee, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă între cei doi este diferență de statut social, el fiind director, ea, secretara sa, se înfiripă rapid o poveste între cei doi. Asta până când Do Min-Ik află că Jung Gal-Hee a furat identitatea unei femei. Dacă te-am făcut curioasă, atunci tot ce vrei e să dai PLAY! Vezi episoade integrale din The Secret Life of My Secretary în AntenaPLAY!

Nu mai sta pe gânduri. Intră în concurs și dacă vei câștiga poți urmări unul dintre serialele de dragoste de mai sus sau din lista de aici pe un smart tv nou-nouț. Regulile sunt simple, iar răspunsul tău cu siguranță va fi apreciat în pagina de concurs îndrăgostită de Seriale CaTine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×