Reclamă

Ce culori să alegi pentru pedichiură în toamna anului 2024. Nuanțele pe care specialiștii le recomandă

Toamna aceasta este despre culorile clasice de sezon. Fie că vorbim despre nuanțele pe care le întâlnești la o plimbare în pădure sau tonuri mai întunecate, toate sunt perfecte pentru sezonul următor în materie de unghii. Află ce culori să alegi pentru pedichiură în toamna anului 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 august 2024, 7:33

Pentru a afla nuanțele specifice care sunt în trend toamna aceasta, citește acest articol. Fiecare dintre aceste culori reflectă paleta naturală a toamnei, rezonând cu tonurile calde și pământii ale sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori să alegi pentru pedichiură în toamna anului 2024

Poți folosi de asemenea aceste nuanțe și în materie de modă. Sunt perfecte atunci când îți alegi ținutele pentru sezonul următor. Paleta de culori de mai jos e foarte ușor de integrat în diferite ținute. Aceste culori atemporale vor fi întotdeauna la modă, spun specialiștii.

Bineînțeles, deși acestea sunt trendurile în pedichiură, poți opta pentru orice fel de nuanță dorești atunci când mergi la salon. Culorile de mai jos sunt recomandări, decizia îți aparține.

Deep burgundy

Roșul este o culoare clasică pentru unghii care se poate purta pe tot parcursul anului, dar versiunea sa de toamnă este cu siguranță vișiniu. Această culoare va fi în tendințe în această toamnă. Dacă vrei atenția pe care roșul o aduce, dar nu vrei o culoare care să fie atât de vibrantă, optează pentru o nuanță mai închisă, care aproape se duce spre maro. Datorită faptului că este mai închisă decât un roșu clasic, acest ton adaugă instantaneu vibrații de toamnă look-ului tău.

Reclamă

Verde închis

O nuanță care este culoarea prin excelență a pedichiurii de toamnă este verdele închis. În funcție de nuanța pielii, poți opta pentru o variantă rece sau caldă. E totul legat de preferințe, dar să știi că această culoare este în tendințe te poate face să te simți mai bine, nu-i așa?

Maro intens

Reclamă

În timp ce orice nuanță de maro este o alegere excelentă pentru toamnă, un maro intens este recomandarea specialiștilor în lac de unghii. Această nuanță îți premite să obții același efect ca și cum ai purta negru. Nu este deloc nepotrivit să porți negru, dar tonurile mai deschise decât negrul te pot asigura că ești în tendințe în această toamnă.

Portocaliu / arămiu

Dacă niciuna dintre aceste nuanțe mai închise nu te atrage, o opțiune excelentă pentru toamnă este o pedichiură cu portocaliu închis, chiar arămiu. Este vorba despre acel portocaliu puțin mai închis. Această nuanță poate fi găsită peste tot toamna, indiferent că privești frunzele care cad sau la dovleci.

Roz prăfuit

Dacă ești adepta unei culori mai neutre a unghiilor, atunci poți opta pentru roz prăfuit. Culoarea tinde să arate foarte naturală pe orice culoare a pielii și funcționează cu aproape orice ținută. Este una dintre cele mai versatile culori de pedichiură de toamnă. Această culoare poate fi integrată în orice stil vestimentar. Fie că ai nevoie să fii elegantă sau adopți ținute mai sobre și mai elegante, rozul prăfuit se va integra mai bine decât te aștepți.

Așa cum am spus și mai sus, aceste nuanțe sunt doar recomandări. Poți oricând să optezi pentru orice culoare care te face să te simți confortabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×