Reclamă

Modele de unghii pentru toamna 2023. Ce culori se poartă

Modele de unghii pentru toamna 2023, propuse de experții în beauty de peste hotare. Descoperă în doar 3 minute ce culori se poartă într-unul dintre cele mai iubite anotimpuri.

Publicat: 27 septembrie 2023, 6:57 / Actualizat: 27 septembrie 2023, 9:35

Toamna va începe curând „să picteze” natura în culorile sale arămii, roșiatice și galbene. Și, pe lângă machiaje și vopsele în aceste nuanțe, și unghiile pot avea astfel de culori. Printre modelele de unghii care se vor purta în următoarele luni se numără roșu aprins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii pentru toamna 2023

1 septembrie este ziua în care vom abandona culorile neon ale ojelor până la instalarea următorului sezon estival. Rachel Apfel Glass, o specialistă în beauty, a dezvăluit mai multe nuanțe și modele de unghii pentru toamna 2023. Este vorba despre culori inspirate din natură și, desigur, clasicul roșu, cu toate „reinterpretările” sale.

„Gândiți-vă la diferite nuanțe de roșu. (…). Frumusețea acestor culori este că nu se vor demoda niciodată”, a declarat Rachel Apfel Glass pentru publicația TZR.

Model de unghii doar cu ojă roșie, fără niciun design pe unghie

Nu mai este un secret pentru nimeni că roșu se numără printre culorile care nu se vor demoda niciodată. Iar unghiile roșii, care au un luciu strălucitor reprezintă o opțiune de top, potrivit manichiuriștilor și experților din industria beauty.

Reclamă

Specialiștii au mai spus că nu există niciodată un roșu bun. Astfel, nu ezita să fii creativă și să alegi, de fapt, nuanța preferată de roșu la unghii. Ele vor fi întotdeauna un element de bază, indiferent de ținuta pe care o adopți. Și asta pentru că această culoare vibrantă atrage privirile tuturor.

https://www.instagram.com/p/ClEvsXbMy45/?utm_source=ig_embed&ig_rid=baa4794d-20d6-4895-94ac-fb88046d6149

Vezi modelele de unghii inspirate de Barbie. Indiferent de varianta pe care o vei alege, te vei face remarcată oriunde vei merge.

Reclamă

Model de unghii în nuanțe de maro, iar oja este mată

Stephanie Staunton recomandă ojele ale căror nuanțe te fac să te gândești la savuroasele ciuperci maronii. Astfel, ojele care sunt în nuanțe de bej și maro sunt la mare căutare în următoarea perioadă.

În timp ce unele femei preferă ojele lucioase, altele le folosesc pe cele mate, exact așa cum a sugerat și specialista în beauty de peste hotare.

„În timp ce un maro pământesc nu este tocmai original în această perioadă a anului, folosirea diferitelor straturi de acoperire sau un design la modă pot adăuga un aspect modern și nou”, a spus celebra manichiuristă, potrivit sursei citate mai sus.

https://www.instagram.com/p/Cd_4s-Ysoa3/?img_index=1

Model de unghii doar cu ojă verde, orice nuanță preferi

Poate părea surprinzător, însă, oja verde aplicată simplă sau diferite design-uri reprezintă un model de unghii care se poartă în toamna lui 2023. Experții în beauty te sfătuiesc să cauți nuanțele care să prezinte întreaga gamă de verde. Asta înseamnă că poți începe de la acea nuanță de verde strălucitor și îndrăzneț până la cel atenuat și cel care este la fel cu nuanța mușchilor, care se văd splendid prin păduri, după ce frunzele au căzut din copaci.

Model de unghii doar cu ojă în nuanța cojii de portocală

Mată sau lucioasă, oja portocalie te va scoate garantat din anonimat în lunile de toamnă. Elle Gerstein, o stilistă de unghii cunoscută în străinătate, a spus că portocaliul este o nuanță de top pe care o poți îmbrățișa în următoarea perioadă. Ea o recomandă și pentru ziua de Halloween, fiind în ton cu dovlecii sculptați în diferite forme.

Model de unghii doar cu ojă în nuanțele migdalei sau ale vinului ars

Similar cu roșu închis, oja în nuanțele migdalei sau ale vinului ars te va ajuta să ai o manichiură clasică, dar tare șic, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

„Nuanțele întunecate și pline de culoare sunt o alegere de top, deoarece prezintă o estetică asemănătoare gotică, care este și purtabilă”, a explicat Eunice Park, artist de unghii.

Specialiștii în beauty te încurajează să folosești și oje în nuanțe metalice, dar și oja neagră, au scris cei de la publicația Cosmopolitan. Ei au mai precizat că rămân la mare căutare crearea pe unghii a desenelor care te fac să te gândești la anotimpul culorilor: toamna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×