Reclamă

Ce culoare de unghii ți se potrivește, în funcție de zodie

Cu toate tendințele de manichiură pe care le-a întâlnit lumea în acest an, uneori este bine să îndepărtezi bijuteriile 3D, să ștergi șabloanele și să dai o simplă nuanță. Dacă vrei să faci o pauză de la tendințe, ia în considerare semnul zodiacal. Ce culoare de unghii ți se potrivește, în funcție de zodie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 august 2023, 6:59

Potrivit Priscila Lima de Charbonierres, un astrolog profesionist, diagrama ta astrologică este plină de indicii când vine vorba de felul în care te vei simți cel mai bine și asta include și oja preferată. Ea sugerează să te uiți la semnul în creștere, precum și la semnul solar atunci când vine vorba de aparențe exterioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culoare de unghii ți se potrivește, în funcție de zodie

„Semnul ascendent este energia care influențează cel mai mult modul în care te prezinți în lume”, a spus ea pentru Bustle. „Acestea sunt energiile care sunt imediat înțelese de alții ca esența și personalitate voastră. Joacă un rol în modul în care vă manifestați în lume.”

Acesta este motivul pentru care Leii de foc sunt întotdeauna atrași de roșu. Peștii de apă iubesc orice nuanță de albastru. La urma urmei, fiecare nuanță de lac de unghii canalizează o energie diferită, astfel încât să se simtă cu adevărat personale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc guvernat de Marte, Berbecul este caracterizat de o personalitate îndrăzneață și îi place ca unghiile să reflecte acest lucru. Nuanțele care i se potrivesc cel mai bine sunt roșu, portocalui și cele metalizate.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ca semn de pământ, Taurii merg pe nuanțe neure. Dar, ca semn guvernat de Venus, nativii acestei zodii vor să se asigure că se bucură de lux și opulență. Nuanța neutră bifează toate căsuțele pentru o manieră elegantă, care va arăta bine toată săptămâna, indiferent de hainele pe care le poartă.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Reclamă

Ca semn de aer, Gemenii sunt mereu cu ochii pe tendințe sau fac propriile tendințe. Acesta este motivul pentru care le plac culorile jucăușe. Nuanțele extra-luminoase se sincronizează perfect cu planeta distractivă, Mercur.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul, un semn de apă guvernat de Lună, preferă culorile neutre romantice. Se vor orienta mereu către albastrul pal și alte tonuri moi, care sunt ușoare pentru ochi. Folosește-le cu încredere pe degetele de la mâini și de la picioare pentru un aspect unitar.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se simt cel mai bine în nuanțe strălucitoare și îndrăznețe, care se potrivesc cu energia lor în semn de foc. Nativii acestei zodii trebuie să se asigure că au mereu în colecția lor nuanța perfectă de albastru/roșu. Pentru un plus de îndrăzneală, unghiile pot fi pudrate cu un strat superior de sclipici.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ca semn de pământ condus de Mercur, Fecioarele au o preferință pentru culorile moi, naturale, care se potrivesc cu garderoba lor perfect îngrijită. Nu se simt deloc bine atunci când oja se cojește, așa că, vor avea mereu grijă ca nuanțele de bej alese să arate mereu impecabil.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Semnele de aer, în special cele conduse de Venus, precum Balanța, sunt atrase de lucruri distractive și frumoase. Pentru a lua un pic de frumusețe oriunde se duc, nativii acestor zodii sunt sfătuiți să folosească un lac strălucitor, care să-i asigure că sunt mereu la modă și îi vor face să se simtă foarte bine.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt mereu fascinați de unghiile negre, dar sunt și fani al lacurilor cerești, holografice, care arată ca un cer plin de stele. Nativii acestei zodii preferă nuanțele care se schimbă odată cu stările lor de semn de apă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fiind un semn de foc guvernat de Jupiter, planeta călătoriilor, Săgetătorii dau totul pentru culori distractive, care arată grozav, indiferent dacă merg la plajă sau fac drumeții. Preferă nuanțele de oje care dau o energie puternică.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă oja Capricornilor nu arată bine la o întâlnire sau în timp ce semnează documente importante, nu o vor mai purta. Ca semn de pământ, totul la ei este despre maro, roșu intens și alte tonuri sofisticate și clasice.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Conform teoriei unghiilor albastre, această nuanță este considerată cea mai atractivă și intrigantă. Așa că, Vărsătorii o vor folosi pentru că le place că atrage atenția și încurajează oamenii să îi admire. Fiind un semn de aer condus de Uranus, planeta inovației, totul este despre o conversație bună și tendințele din modă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt un semn de apă dintotdeauna și sunt conduși de Neptun, planeta creativității și a viselor. De aceea ei preferă ori de câte ori au ocazia tendința unghiilor de sirenă. Pentru o zi obișnuită, totuși, vor opta pentru tonuri de albastru strălucitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×