Reclamă

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă. Ce dezvăluiri au făcut astrologii despre acești nativi

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă. Descoperă mai jos ce dezvăluiri au făcut astrologii despre acești nativi din zodiacul european.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 15 august 2023, 6:25

Două dintre semnele zodiacale guvernate de Apă se numără în clasamentul realizat de curând de câțiva specialiști de peste hotare. Tot ei au mai subliniat ideea potrivit căreia reacțiile excesive nu aduc beneficii nici celor care le au, nici celor din jurul acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă

Reacțiile exagerate și, implicit, crearea unui scandal, indiferent de situație, sunt caracteristici naturale ale unui om. Însă, există unele persoane care au o dorință mai puternică pentru a face dintr-o situație delicată de mică aploare ceva extrem de dramatic.

Analizând caracteristicile fiecărui nativ în parte, astrologii străini au realizat un top al celor mai certăreți din zodiacul european. Ei au subliniat că tendințele acestea nu sunt definitive și că fiecare ființă este unică, indiferent de zodia sa. Potrivit specialiștilor, înclinația către dramă poate fi influențată și de alți factori. Printre aceștia se numără: educația, experiențele personale și creșterea individuală.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Aflați pe primul loc în clasamentul celor cărora le place să creeze dramă, cei născuți sub acest semn zodiacal guvernat de Foc au impresia că un scandal este echivalent cu o realizare. Specialiștii au precizat că, de fapt, Berbecii cred că făcând o scenă sau o dramă într-un anumit moment, pot să obțină un echilibru între viața personală și cea profesională, au scris cei de la Times of India.

Reclamă

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți și pentru asertivitatea lor, dar și pentru dorința uriașă de a prelua controlul. Astfel, ei pot crea, în mod neintenționat, o dramă doar prin felul lor direct și viguros de a comunica. Adeseori, ei uită care este mărul discordiei, însă, cu toate acestea, nu se gândesc să abandoneze planul dramatic.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Despre Scorpioni se știe că își trăiesc emoțiile la un nivel extrem de intens și, totodată, au o dorință aparte pentru conexiunile profunde. Deși s-ar putea să nu caute în mod activ drama, natura lor pasională îi poate atrage din neatenție în situații dramatice, au scris jurnaliștii de la Astrotalk. Nativiilor acestei zodii de Apă nu le este frică să se confrunte cu probleme dificile.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gemenii au o natură duală, care, de cele mai multe ori, poate duce la perspective conflictuale și schimburi dramatice. Ei adoră conversațiile vesele, dezbaterile intelectuale, iar istețimea lor ageră poate provoca, ocazional, interacțiuni dramatice.

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de Aer se bucură de varietate și caută situații care le oferă emoție sau dramă ca să îi mențină implicați.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au un talent înnăscut pentru a fi melodramatici. Având în vedere că le place să fie în centrul atenției, ei caută adesea oportunități ca să își prezinte talentele. Sau, mai există varianta în car își doresc să își arate autoritatea.

Leii au o personalitate vibrantă și, la fel ca Berbecii, pot crea, în mod neintenționat, o dramă prin faptul că își exprimă opiniile pe un ton puternic, autoritar sau cer o recunoaștere anume. Pasiunea și calitățile lor înnăscute de lideri pot conduce uneori la situații dramatice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pe ultimul loc în topul special realizat de astrologii de peste hotare se află nativii Rac. Potrivit specialiștilor, reprezentanții acestui semn zodiacal guvernat de Apă creează drama sau încep să fie dramatici pentru a primi atenție. Astfel, ei îi determină pe ceilalți să fie de partea lor și, mai mult decât atât, să le ofere sprijin deplin. Descoperă care sunt cele mai mari defecte ale fiecărei zodii.

Astrologii au mai spus că și nativii Taur au o înclinație aparte spre dramă. În momentele în care nu sunt capabili să pună mâna pe lucrurile pe care le doresc, ei încep să fie dramatici. Ei se comportă într-o manieră capricioasă doar ca să își ascundă eșecurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×