Reclamă

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă. Ce dezvăluiri au făcut astrologii despre acești nativi

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă. Descoperă mai jos ce dezvăluiri au făcut astrologii despre acești nativi din zodiacul european.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 15 august 2023, 6:25

Două dintre semnele zodiacale guvernate de Apă se numără în clasamentul realizat de curând de câțiva specialiști de peste hotare. Tot ei au mai subliniat ideea potrivit căreia reacțiile excesive nu aduc beneficii nici celor care le au, nici celor din jurul acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 zodii cărora le place să creeze dramă

Reacțiile exagerate și, implicit, crearea unui scandal, indiferent de situație, sunt caracteristici naturale ale unui om. Însă, există unele persoane care au o dorință mai puternică pentru a face dintr-o situație delicată de mică aploare ceva extrem de dramatic.

Analizând caracteristicile fiecărui nativ în parte, astrologii străini au realizat un top al celor mai certăreți din zodiacul european. Ei au subliniat că tendințele acestea nu sunt definitive și că fiecare ființă este unică, indiferent de zodia sa. Potrivit specialiștilor, înclinația către dramă poate fi influențată și de alți factori. Printre aceștia se numără: educația, experiențele personale și creșterea individuală.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Aflați pe primul loc în clasamentul celor cărora le place să creeze dramă, cei născuți sub acest semn zodiacal guvernat de Foc au impresia că un scandal este echivalent cu o realizare. Specialiștii au precizat că, de fapt, Berbecii cred că făcând o scenă sau o dramă într-un anumit moment, pot să obțină un echilibru între viața personală și cea profesională, au scris cei de la Times of India.

Reclamă

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți și pentru asertivitatea lor, dar și pentru dorința uriașă de a prelua controlul. Astfel, ei pot crea, în mod neintenționat, o dramă doar prin felul lor direct și viguros de a comunica. Adeseori, ei uită care este mărul discordiei, însă, cu toate acestea, nu se gândesc să abandoneze planul dramatic.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Despre Scorpioni se știe că își trăiesc emoțiile la un nivel extrem de intens și, totodată, au o dorință aparte pentru conexiunile profunde. Deși s-ar putea să nu caute în mod activ drama, natura lor pasională îi poate atrage din neatenție în situații dramatice, au scris jurnaliștii de la Astrotalk. Nativiilor acestei zodii de Apă nu le este frică să se confrunte cu probleme dificile.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gemenii au o natură duală, care, de cele mai multe ori, poate duce la perspective conflictuale și schimburi dramatice. Ei adoră conversațiile vesele, dezbaterile intelectuale, iar istețimea lor ageră poate provoca, ocazional, interacțiuni dramatice.

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de Aer se bucură de varietate și caută situații care le oferă emoție sau dramă ca să îi mențină implicați.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au un talent înnăscut pentru a fi melodramatici. Având în vedere că le place să fie în centrul atenției, ei caută adesea oportunități ca să își prezinte talentele. Sau, mai există varianta în car își doresc să își arate autoritatea.

Leii au o personalitate vibrantă și, la fel ca Berbecii, pot crea, în mod neintenționat, o dramă prin faptul că își exprimă opiniile pe un ton puternic, autoritar sau cer o recunoaștere anume. Pasiunea și calitățile lor înnăscute de lideri pot conduce uneori la situații dramatice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pe ultimul loc în topul special realizat de astrologii de peste hotare se află nativii Rac. Potrivit specialiștilor, reprezentanții acestui semn zodiacal guvernat de Apă creează drama sau încep să fie dramatici pentru a primi atenție. Astfel, ei îi determină pe ceilalți să fie de partea lor și, mai mult decât atât, să le ofere sprijin deplin. Descoperă care sunt cele mai mari defecte ale fiecărei zodii.

Astrologii au mai spus că și nativii Taur au o înclinație aparte spre dramă. În momentele în care nu sunt capabili să pună mâna pe lucrurile pe care le doresc, ei încep să fie dramatici. Ei se comportă într-o manieră capricioasă doar ca să își ascundă eșecurile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×