Reclamă

Top 4 cele mai mincinoase zodii. Specialiștii te avertizează să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale

Astrologii de peste hotare au realizat un clasament special: top 4 cele mai mincinoase zodii. Trebuie să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale, au avertizat specialiștii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 11 august 2023, 6:46

În rândurile de mai jos, vei afla cine dintre apropiați sunt predispuși să nu fie sinceri cu tine. Totodată, știi că, în zilele noastre, nu poți avea încredere în toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 4 cele mai mincinoase zodii

E drept, există situații critice în care ești nevoită să minți. Și nu există om care să nu fi ascuns ceva măcar o dată în viață sau să fi spus adevărul pe jumătate. Plecând de la aceste idei, astrologii străini au decis să analizeze cele 12 semne din zodiacul european și au identificat care nativi sunt cei mai mari mincinoși.

La fel ca în cazul celorlalte trăsături de personalitate, și „calitatea” de a fi mincinos sau mincinoasă este scrisă în stele. De exemplu, spun experții, un Rac este predispus să izbucnească în râz în timp ce spune o minciună. Despre nativii Fecioară se știe că sunt sinceri, iar cei născuți în zodia Pești sunt și ei cunoscuți pentru sinceritatea lor, dar și pentru blândețe.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Fii atentă la cozile otrăvitoare ale Scorpionilor. Nativii acestei zodii de apă sunt mincinoși atât de buni pentru că au o legătură înnăscută cu partea întunecată. Scorpionul este condus de planeta Pluto, numită după Hades, zeul grecesc al Infernului. Este posibil ca cel puțin unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Scorpionului să fie în secret o vrăjitoare, au scris jurnaliștii publicației StyleCaster.

Reclamă

Pe de altă parte, nativii Scorpion sunt la fel de emotivi ca cei născuți în zodia Pești sau Rac. Ce îi deosebește de aceștia din urmă este încăpățânarea uriașă, care îi ajută să știe exact cum să își canalizeze emoțiile în realitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Puțini se așteptau ca reprezentanții acestei zodii de Aer să se numere printre cei mai mincinoși. Toate acestea se întâmplă, în principal, pentru că își doresc enorm să mențină pacea. Astfel, uneori, ca să medieze conflictele, ei sunt dispuși să mintă mult.

Reclamă

Specialiștii au mai spus despre femeile și bărbații Balanță că, adeseori, decid să nu fie sinceri, pentru că își doresc enorm ca cei din jurul lor să fie fericiți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Despre Capricorni se știe că își ascund de multe ori adevăratele sentimente. Și, din acest motiv, se transformă singuri în buni mincinoși, a relatat YourTango.com.

În plus, nativii acestei zodii de Pământ știu să își păstreze calmul în situații extrem de delicate, pentru că sunt lideri înnăscuți. Datorită acestei calități, ei sunt văzuți de ceilalți ca fiind persoane de încredere. Deși, în realitate, poate foarte ușor să treacă de partea cealaltă a adevărului. Minciuna este folosită de un Capricorn atât de natural, încât, uneori, el nici nu simte că a greșit.

Astrologii te sfătuiesc dacă ești născută în această zodie să îți acorzi un timp ca să lucrezi la comunicare. Observă-te timp de o săptămână, timp în care impune-ți să fii sinceră 100%. Vezi ce simți cu adevărat în legătură cu acest aspect. Ulterior, poți încerca să faci același lucru timp de două săptămâni.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Fiind considerați misticii și ciudații zodiacului european, Vărsătorii sunt și mincinoși buni. În plus, la fel ca nativii Scorpioni, și cei născuți în această zodie de Aer sunt foarte încăpățânați.

Printre calitățile pe care le are un Vărsător se numără abilitatea de a ține secrete. Descoperă care sunt cele mai înțelepte zodii. Potrivit declarațiilor făcute de specialiști, nativii acestor semne zodiacale oferă cele mai bune sfaturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×