Reclamă

Top 4 cele mai mincinoase zodii. Specialiștii te avertizează să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale

Astrologii de peste hotare au realizat un clasament special: top 4 cele mai mincinoase zodii. Trebuie să fii atentă cu nativii acestor semne zodiacale, au avertizat specialiștii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 11 august 2023, 6:46

În rândurile de mai jos, vei afla cine dintre apropiați sunt predispuși să nu fie sinceri cu tine. Totodată, știi că, în zilele noastre, nu poți avea încredere în toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 4 cele mai mincinoase zodii

E drept, există situații critice în care ești nevoită să minți. Și nu există om care să nu fi ascuns ceva măcar o dată în viață sau să fi spus adevărul pe jumătate. Plecând de la aceste idei, astrologii străini au decis să analizeze cele 12 semne din zodiacul european și au identificat care nativi sunt cei mai mari mincinoși.

La fel ca în cazul celorlalte trăsături de personalitate, și „calitatea” de a fi mincinos sau mincinoasă este scrisă în stele. De exemplu, spun experții, un Rac este predispus să izbucnească în râz în timp ce spune o minciună. Despre nativii Fecioară se știe că sunt sinceri, iar cei născuți în zodia Pești sunt și ei cunoscuți pentru sinceritatea lor, dar și pentru blândețe.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Fii atentă la cozile otrăvitoare ale Scorpionilor. Nativii acestei zodii de apă sunt mincinoși atât de buni pentru că au o legătură înnăscută cu partea întunecată. Scorpionul este condus de planeta Pluto, numită după Hades, zeul grecesc al Infernului. Este posibil ca cel puțin unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Scorpionului să fie în secret o vrăjitoare, au scris jurnaliștii publicației StyleCaster.

Reclamă

Pe de altă parte, nativii Scorpion sunt la fel de emotivi ca cei născuți în zodia Pești sau Rac. Ce îi deosebește de aceștia din urmă este încăpățânarea uriașă, care îi ajută să știe exact cum să își canalizeze emoțiile în realitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Puțini se așteptau ca reprezentanții acestei zodii de Aer să se numere printre cei mai mincinoși. Toate acestea se întâmplă, în principal, pentru că își doresc enorm să mențină pacea. Astfel, uneori, ca să medieze conflictele, ei sunt dispuși să mintă mult.

Reclamă

Specialiștii au mai spus despre femeile și bărbații Balanță că, adeseori, decid să nu fie sinceri, pentru că își doresc enorm ca cei din jurul lor să fie fericiți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Despre Capricorni se știe că își ascund de multe ori adevăratele sentimente. Și, din acest motiv, se transformă singuri în buni mincinoși, a relatat YourTango.com.

În plus, nativii acestei zodii de Pământ știu să își păstreze calmul în situații extrem de delicate, pentru că sunt lideri înnăscuți. Datorită acestei calități, ei sunt văzuți de ceilalți ca fiind persoane de încredere. Deși, în realitate, poate foarte ușor să treacă de partea cealaltă a adevărului. Minciuna este folosită de un Capricorn atât de natural, încât, uneori, el nici nu simte că a greșit.

Astrologii te sfătuiesc dacă ești născută în această zodie să îți acorzi un timp ca să lucrezi la comunicare. Observă-te timp de o săptămână, timp în care impune-ți să fii sinceră 100%. Vezi ce simți cu adevărat în legătură cu acest aspect. Ulterior, poți încerca să faci același lucru timp de două săptămâni.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Fiind considerați misticii și ciudații zodiacului european, Vărsătorii sunt și mincinoși buni. În plus, la fel ca nativii Scorpioni, și cei născuți în această zodie de Aer sunt foarte încăpățânați.

Printre calitățile pe care le are un Vărsător se numără abilitatea de a ține secrete. Descoperă care sunt cele mai înțelepte zodii. Potrivit declarațiilor făcute de specialiști, nativii acestor semne zodiacale oferă cele mai bune sfaturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×