Reclamă

Flori care îți aduc noroc, în funcție de zodie. Atrag succesul și prosperitatea

Dacă vrei să știi care sunt acele flori care îți aduc noroc în funcție de zodie, atunci citește articolul de mai jos. Specialiștii susțin că fiecare nativ are compatibilă o culoare anume, un număr, dar și un tip de floare. Astfel, acestea aduc după sine noroc și prosperitate, specific fiecărui element în parte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 august 2023, 9:21

Iată care sunt florile care aduc noroc în funcție de zodie și care este cadoul potrivit atunci când nu mai există nicio idee în acest sens. De asemenea, nu trebuie să uităm de beneficiile pe care plantele le pot aduce în locuință, dar și cum este corect să le îngrijim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flori care îți aduc noroc în funcție de zodie

Zodiile aduc indicii valoroase cu privire la personalitatea și stilul fiecăruia. La fel și florile preferate. Este aproape imposibil să se greșească atunci când cadoul este un buchet menit să se potrivească în funcție de sfaturile specialiștilor. De asemenea, să nu uităm că dăm dovadă de eleganță atunci când oferim o astfel de surpriză.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au o viață extrem de activă și sunt firi îndrăznețe. Astfel că, atunci când dorim să le oferim un buchet de flori, nu putem să greșim niciodată cu trandafiri roșii sau roz, dar și portocalii.

Aceștia apreciază cadourile sofisticate, femeile născute în această zodie fiind printre cele mai hotărâte din zodiac. Dau dovadă de emoție pură și sensibilitate, fiind atrase foarte ușor de lux.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru tauri, floarea care aduce noroc este macul. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt elegante, fidele și au un simț estetic ieșit din comun.

Printre alte flori care ar mai putea impresiona se numără trandafirii, liliacul și lavanda. Cu toate acesta, preferă un buchet personalizat, gândit exclusiv pe tiparul lor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Femeile născut sub acest semn zodiacal preferă lavanda și trandafirii, asta pentru că nu știu niciodată ce își doresc cu adevărat și se plictisesc foarte ușor, spune Astrology.com.

Un buchet colorat le-ar face fericite și cu siguranță ar aduce noroc și prosperitate. Fiind un semn dual, elementele clasice se pot îmbina foarte ușor cu cele exotice, astfel că diversitatea nu trebuie să lipsească.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru raci, floarile norocase sunt trandafirii albi. Fiind denumite și florile din paradis, sunt asociate cu Afrodita, definind fără doar și poate puritatea acestui semn zodiacal, arată Yourtango.com. Pentru a impresiona cu adevărat o femeie născută sub acest semn zodiacal este de preferat ca buchetul oferit să aibă o grandoare nemaiîntâlnită. Specialiștii recomandă până la 100 de trandafiri albi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Încrederea specifică nativilor Leu nu se putea potrivi decât cu florea sorelui. Femeia născută sub acest semn zodiacal preferă culorile vii, cu note personale, pentru a se simți cea mai specială. Un buchet aparte poate semnifica energie pozitivă, dar și vitalitate și naturalețe. Un astfel de cadou nu va trece neobservat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Femeile născute în Fecioară sunt foarte bine organizate și disciplinate. Preferă să dețină controlul, iar cadourile pe care le dorește trebuie să fie la fel de bine alese. Un buchet de flori trebuie să aibă o formă specifică, să nu fie dezordonat și să aibă în componență crini, trandafiri sau hortensii. Vorbim aici despre eleganță și rafinament, iar trandafirii albi sunt potriviți și extrem de creativi într-o astfel de situație.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Florile care aduc noroc pentru o femeie născută în zodia balanță sunt trandafirii roz. De asemenea, va fi foarte impresionată de un astfel de buchet. Fire romantică și sensibilă, aceasta va prefera întotdeauna o ambianță caldă, în detrimentul unei întâlniri în oraș. Își dorește să se simtă iubită și protejată, astfel că micile gesturi sunt esențiale.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dat fiind faptul că femeile născut în zodia Capricorn au o fire foarte puternică, trandafirul roșu este floarea care li se potrivește de minune. Este un semn al iubirii, dar și al pasiunii. Le aduce noroc, dar sunt și foarte impresionate de gesturi mărețe. Astfel că, atunci când un astfel de cadou este gând pentru a impresiona trebuie luat în considerare faptul că puterea, dar și sensibilitatea fac parte din personalitatea lor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În ceea ce privește femeile Săgetător, acestea preferă buchetele cu flori de primăvară. Mai precis, lalelele vor aduce foarte mult noroc în viața lor, dar vor fi și cadoul perfect pentru că le vor bucura peste măsură. Aprecierea pentru o astfel de femeie vine la pachet cu gesturi romantice. Nu trebuie să fie ceva complex, dar trebuie să arată străduință și energie pozitivă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Femeile Capricorn sunt foarte organizate și concentrate pe carieră. Atunci când primesc un buchet de flori, acesta trebuie să reprezinte eleganță și bun gust. De aceea, garoafa este floarea care transmite un mesaj clar. Dragoste și armonie, toate mixate în același loc, va surprinde fără doar și poate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru a impresiona o femeie născută în zodia Vărsător, cadourile exotice sunt potrivite în acest sens. În ceea ce privește florile, trandafirii albaștri și orhideea vin la pachet cu iubire, mister și totodată tinerețe. Un aranjament elegant poate fi inventiv, dar și impresionant în același timp. Aduce noroc și va rămâne o amintire plăcută.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Femeia născută în zodia Pești este caracterizată de empatie, sensibilitate și creativitate. De cele mai multe ori, emoțiile sunt cele care îi dictează viața. Un buchet de iriși îi va aduce noroc și va fi surprinsă plăcută. De asemenea, florea de lotus este asociată de cele mai multe ori cu personalitatea sa. Sunt recomandate buchetele clasice și elegante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×