Reclamă

Zodia nefericită a lunii august. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor

Astrele au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii august. Această zodie se confruntă cu probleme din cauza banilor, dar întâmpină nefericirea și pe plan emoțional. Nativul cu cele mai multe supărări este reprezentat de data aceasta de Taur.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 august 2023, 6:37 / Actualizat: 8 august 2023, 10:30

Femeile din zodia Taur se confruntă cu cele mai multe dificultăți pe parcursul acestei luni, scrie YourTango.com. Astrele nu sunt de partea Taurilor și pare că acești nativi nu vor reuși să se redreseze până la finalul lunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodia nefericită a lunii august

Zodia nefericită a lunii august este în dezacord cu cei dragi. Femeia Taur traversează una dintre cele mai agitate perioade din an. Pe plan personal trece printr-o adevărată criză.

Relația ei se află aproape la final, iar partenerul i-a trădat încrederea în repetate rânduri. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau mai bine pentru ea.

Cariera a fost întotdeauna pe primul loc, dar pare că sacrificiile ei nu sunt răsplătite pe măsura așteptărilor. Deși și-ar dori să avanseze la locul de muncă, femeia Taur este împiedicată de propriile neajunsuri. Cât privește banii, luna aceasta se anunță a fi una cu totul aparte.

Apar reparațiile urgente pe lângă casă și tot felul de sume vor fi investite pentru a pune lucrurile în mișcare.

Reclamă

Singurul aspect de care femeia Taur se poate bucura în această perioadă este cel legat de sănătate. În ciuda faptului că aproape merg prost, Taurii se bucură de o perioadă în care sănătatea lor este mai mult decât încurajatoare.

Femeile Taur se pot considera a fi ghinioniste în luna august 2023, dar acest lucru nu va dura o veșnicie. Roata se învârte, iar norocul se va întoarce în viața lor mai repede decât au crezut. Aceste zodii nu trebuie să-și piardă speranța.

De altfel, pierderile financiare pot fi văzute ca investiții pe termen lung. Schimbările se vor dovedi a fi de bun augur, însă totul depinde de modul în care femeile Taur aleg să privească situația în care se află, scrie Astorlogy.com.

Reclamă

Taurii își vor schimba norocul în luna septembrie

Dacă luna aceasta se anunță a fi ghinionistă, astrele spun că lucrurile vor arăta mult mai bine în septembrie, atunci când Taurii vor simți o adevărată forță interioară. Septembrie se anunță a fi o lună a renașterii pentru cele mai multe femei din zodia Taur.

Acestea vor primi mult mai multă energie de la planta lor guvernantă, Venus. Taurii se vor conecta mult mai ușor cu energia lor feminină și vor putea să se bucure mai mult de momentul prezent. Meditația și conștientizarea îi va face pe Tauri să fie mult mai ancorați în clipele prezente, iar recunoștința lor va crește gradual.

Taurii vor realiza că sunt mai norocoși decât au crezut, iar reușitele îi vor împinge să meargă și mai departe pentru ceea ce își doresc. Greutățile lunii august vor ajunge să fie privite de acești nativi drept provocări pentru a fi mai puternici în viitor.

De altfel, Taurii se vor confrunta cu câteva zodii dușmănoase spre sfârșitul lunii august, dar viața lor se va schimba în septembrie, când vor întâlni oameni cu totul speciali.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×