Reclamă

Zodia nefericită a lunii august. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor

Astrele au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii august. Această zodie se confruntă cu probleme din cauza banilor, dar întâmpină nefericirea și pe plan emoțional. Nativul cu cele mai multe supărări este reprezentat de data aceasta de Taur.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 august 2023, 6:37 / Actualizat: 8 august 2023, 10:30

Femeile din zodia Taur se confruntă cu cele mai multe dificultăți pe parcursul acestei luni, scrie YourTango.com. Astrele nu sunt de partea Taurilor și pare că acești nativi nu vor reuși să se redreseze până la finalul lunii.

Zodia nefericită a lunii august

Zodia nefericită a lunii august este în dezacord cu cei dragi. Femeia Taur traversează una dintre cele mai agitate perioade din an. Pe plan personal trece printr-o adevărată criză.

Relația ei se află aproape la final, iar partenerul i-a trădat încrederea în repetate rânduri. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau mai bine pentru ea.

Cariera a fost întotdeauna pe primul loc, dar pare că sacrificiile ei nu sunt răsplătite pe măsura așteptărilor. Deși și-ar dori să avanseze la locul de muncă, femeia Taur este împiedicată de propriile neajunsuri. Cât privește banii, luna aceasta se anunță a fi una cu totul aparte.

Apar reparațiile urgente pe lângă casă și tot felul de sume vor fi investite pentru a pune lucrurile în mișcare.

Reclamă

Singurul aspect de care femeia Taur se poate bucura în această perioadă este cel legat de sănătate. În ciuda faptului că aproape merg prost, Taurii se bucură de o perioadă în care sănătatea lor este mai mult decât încurajatoare.

Femeile Taur se pot considera a fi ghinioniste în luna august 2023, dar acest lucru nu va dura o veșnicie. Roata se învârte, iar norocul se va întoarce în viața lor mai repede decât au crezut. Aceste zodii nu trebuie să-și piardă speranța.

De altfel, pierderile financiare pot fi văzute ca investiții pe termen lung. Schimbările se vor dovedi a fi de bun augur, însă totul depinde de modul în care femeile Taur aleg să privească situația în care se află, scrie Astorlogy.com.

Reclamă

Taurii își vor schimba norocul în luna septembrie

Dacă luna aceasta se anunță a fi ghinionistă, astrele spun că lucrurile vor arăta mult mai bine în septembrie, atunci când Taurii vor simți o adevărată forță interioară. Septembrie se anunță a fi o lună a renașterii pentru cele mai multe femei din zodia Taur.

Acestea vor primi mult mai multă energie de la planta lor guvernantă, Venus. Taurii se vor conecta mult mai ușor cu energia lor feminină și vor putea să se bucure mai mult de momentul prezent. Meditația și conștientizarea îi va face pe Tauri să fie mult mai ancorați în clipele prezente, iar recunoștința lor va crește gradual.

Taurii vor realiza că sunt mai norocoși decât au crezut, iar reușitele îi vor împinge să meargă și mai departe pentru ceea ce își doresc. Greutățile lunii august vor ajunge să fie privite de acești nativi drept provocări pentru a fi mai puternici în viitor.

De altfel, Taurii se vor confrunta cu câteva zodii dușmănoase spre sfârșitul lunii august, dar viața lor se va schimba în septembrie, când vor întâlni oameni cu totul speciali.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×