Reclamă

Horoscopul săptămânii 7 august  – 13 august 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 7 august  – 13 august 2023 îi scapă de stres pe nativii din zodiac, iar cei mai mulți își vor găsi marea dragoste. Trei zodii primesc tot ceea ce și-au dorit până acum. Munca și determinarea se vor vedea în fiecare acțiune a lor, iar rezultatele vor fi pe măsură. Astrele vor fi întotdeauna alături pentru a le oferi o mână de ajutor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 august 2023, 8:58

Vor exista de asemenea mai multe mișcări astrale, ceea ce oferă o săptămână destul de agitată pentru nativii din zodiac. Este vorba despre planeta Venus care va avea o confruntrare cu Uranus. De asemenea, mai vorbim și despre Mercur în Fecioară care ajunge să se alinieze cu Jupiter în Taur chiar în aceeași zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 7 august – 13 august 2023

În ceea ce privește dragostea, nativii vor traversa perioade de neliniște, iar pasiunile mari se vor stinge la fel de repede și astfel vor apărea suferințe. Cu Venus retrograd în Leu, sentimentele se schimbă de la o zi la alta, iar Uranus aduce încercări în viața de cuplu. La sfârșitul perioadei, zodiile au șansa de a ieși din umbră și de a-și face simțită prezența.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt dispuși  să fie mai contectați la sentimentele lor și ale celor din jur în această săptămână. Pentru cei care se află într-o relație, impulsivitatea este cea care dictează de obicei jocul. Ceea ce susțin specialiștii este că atunci când suntem mânați de cumpătare, lucrurile funcționează într-un cadru mult mai liniștit. De asemenea, orice ajutor va fi cerut nu va rămâne fără răspuns acum.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc să fie înconjurați de gesturi romantice și mici atenții care să le demonstreze că sunt valoroși. Miercuri va aduce după sine evenimente de-a dreptul speciale, asta pentru că Venus are o legătură specială cu Uranus, ceea ce va crea sensibilități și emoții aparte.

Este important ca cei care doresc cu adevărat să-și exprime emoțiile. De asemenea, Venus va aduce după sine adrenalină și dorința de a fi mereu la marginea prăpastiei.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se aliniază și ei la mijlocul acestei perioade pentru discuții importante în viața de cuplu sau cea familială. Fiecare pericol va fi acum mult mai ușor de traversat și deciziile corecte vor fi mai simplu de aflat. Este important ca impulsivitatea să nu fie cea care decide ceea ce se întâmplă în continuare. Este valabil și pentru relațiile noi întemeiate. Nu este cea mai bună strategie dacă apoi vor exista regrete.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de noroc în această săptămână. Evenimentele astrale le aduc o prezență de spirit pe care nu au mai avut-o până acum. Încrederea de sine este la cote maxime, ceea ce îi va ajuta în derularea fiecărui proiect.

Este posibil ca ajutorul venit din partea unor persoane dragi să fie mai mult decât bine venit. Pe plan amoros, pentru nativii singuri, poate apărea o iubire din trecut pe care ai crezut că ai uitat-o. Fii atentă și gestionează bine fiecare moment, nu este cazul să revii la ceea ce ți-a făcut rău.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de provocări în relații, însă pe plan social strălucesc mai puternic ca niciodată. Își doresc comunicare și prietenii noi, ceea ce le poate bulversa puțin stilul de viață din prezent. De asemenea, pot apărea oportunități pe plan financiar ce nu trebuie evitate.

Dacă îți dorești consolidarea unor relații mai vechi, este cazul să începi prin a-ți exprima sentimentele și a spune ceea ce dorești cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt setați să comunice în această perioadă. Indiferent că se vor afla în fața familiei, a prietenilor sau a unui grup mai mare de oameni, vor ști cu exactitate ceea ce să spună, la momentul potrivit.

Vor exista totuși anumite limite pe care nu ar fi indicat să le depășească, însă de acolo înainte nimic nu îi va mai putea opri, spune Astrology.com. Este cazul ca anumite cunoștințe din domenii mai puțin explorate să fie împărtășite și cu cei din jur. O discuție importantă va aduce după sine destrămarea anumitor relații.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o săptămână imprevizilbă. Vor exista discuții în contradictoriu cu membrii familiei, dar și cu prietenii. Cei mai mulți trebuie să se pregătească pentru o adevărată tornadă în ceea ce privește sentimentele.

Curajul nu trebuie să lipsească acum, mai ales că vor interveni schimbări pe care nimeni nu le-a așteptat. Pentru cei care se află deja într-o relație, trebuie să știe faptul că partenerul își dorește apreciere și iubire. Pentru cei singuri, vor exista întâlniri și șansa unor noi iubiri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion nu au parte de probleme în zona de comunicare în această perioadă. Vor ști cu exactitate ceea ce spun, fără a-și ascunde sentimentele. Acest lucru va atrage după sine admirația celor din jur, mai ales a prietenilor.

Vor ajunge să fie lidei ai grupului și acest lucru le va oferi mai multă încredere. Cu toate acestea, nu este cazul să se pună în pielea celor care suferă, arată Yourtango.com. O nouă pasine va intra în viața celor singuri, iar cei care se află deja într-o relație vor dori răspunsuri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se găsesc în elementul lor în această săptămână. Vor trece cu brio fiecare test pe care viața îl va pune în calea lor.

Aventura este cea care îi va ghida. Orice problemă va exista acum, va fi rezolvată fără drame sau resentimente. Pentru cei singuri, întâlnirea cu o persoană specială îi va face să-și regândească traseul viitorului. Pentru cei care se află deja într-o relație, anumite discuții vor genera mici conflicte.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn trec printr-un tumult de emoții în această săptămână. O anumite discuție cu partenerul de viață îi poate scoate din zona de confort. Cu toate acestea, relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc pe zi ce trece.

Energia pe care o emană în prezent le aduce mai multă încredere și înțelegere profundă a lucrurilor ce odată erau de nepătruns. Viața amoroasă ar putea fi acum un dar. Dorința de implicare într-o relație stabilă va fi pusă sub semnul întrebării.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de momente inconfortabile îm această perioadă. Cu toate că nu vor putea să treacă prea ușor peste anumite situații, se vor înarma cu răbdare.

Relațiile vor reveni la normal chiar la finalul perioadei, atunci când Venus și Soarele se vor alinia pe data de 13 august 2023. Pentru persoanele singure, va exista un moment în care vor cunoaște perechea ideală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești știu să se facă înțeleși săptămâna această. Le vor fi încurajate activitățile sociale și vor fi mult mai receptivi la comunicarea cu cei din jur.

Empatia și sensibilitatea îi vor ghida pe tot parcursul perioadei. Pentru cei care se află deja într-o relație, conectarea cu partenerul este foarte importantă acum. Pentru cei singuri, atracțiile pentru persoanele nepotrivite vor pune mici bețe în roate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×