Reclamă

Zodii viclene. Nativii în care nu poți avea încredere niciodată

Astrologii vorbesc despre trei zodii viclene. Acești nativi sunt înșelători și nu poți avea încredere niciodată în ei. Leii, Scorpionii și Vărsătorii sunt considerați a fi nativii înșelători ai zodiacului. Astrele spun că ei adoră să joace tot felul de jocuri cu oamenii din jurul lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 august 2023, 6:14

Zodiile viclene știu întotdeauna cum să profite de situațiile în care se află. Ele caută o cale ușoară de rezolvare a lucrurilor și încearcă să nu se preocupe mai mult de cât este nevoie cu o situație. Acești nativi nu pot fi de încredere și nu te poți baza pe ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii viclene

Cele trei zodii viclene caută mereu să aibă ultimul cuvânt de spus. Ele nu pot fi de încredere și nu te poți baza pe spusele lor. Acești nativ caută să se pună pe primul loc și să scape cu ușurință din orice situație. Atunci când sunt prinși cu minciuna, nativii mincinoși vor încerca să nege natura cuvintelor pe care le-au spus. Aceste zodii se bazează de multe ori pe intuiția lor și au grijă să țină minte minciunile pe care le spun pentru a nu fi prinși cu ușurință.

Descoper mai multe și despre cele mai dușmănoase zodii. Se spune că acești nativi sunt răzbunători și caută să-și facă singuri dreptate.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice și impunătoare. Astrele spun că acești nativi sunt și deosebit de vicleni. Știu să se folosească de cuvinte pentru a obține ceea ce își doresc. Inteligența îi ajută să mintă cu ușurință și să nu fie prinși.

Reclamă

Leii sunt vicleni atunci când își doresc ceva cu adevărat și au impresia că altcineva ar putea ajunge în posesia lucrului pe care și-l doresc. Acești nativi sunt destul de posesivi, iar în preajma lor trebuie să te comporți cu multă atenție pentru a nu intra într-un conflict direct.

Scorpion

Scorpionii sunt secretoși și știu cum să mascheze orice sentiment pe care îl simt, scrie YourTango.com. Acești nativi sunt predispuși la a fi infideli într-o relație. Curiozitatea este cea care îi împinge de multe ori să ajungă în poziții în care trebuie să mintă.

Reclamă

Scorpionii nu vor să-și asume toate deciziile pe care le iau în viață, motiv pentru care ajung de multe ori să fie vicleni cu cei din jurul lor.

În preajma unui Scorpion trebuie să ai mare atenție la cuvintele pe care le folosești. Scorpionii vor încerca mereu să te înfrunte cu propriile tale arme. Ei îți vor răsturna cuvintele și le vor folosi în favoarea lor.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului par de încredere, dar pot fi extrem de vicleni. Vărsătorii sunt vicleni cu oamenii pe care îi desconsideră. Acești nativi sunt în general foarte loiali când vine vorba de prieteni și apropiați.

Vărsătorii ascund adevărul printr-o tactică inofensivă. Ei preferă să omită să specifice anumite detalii și să-i inducă pe cei din jurul lor în eroare.

Metodele lor sunt atent alese în funcție de persoanele cu care interacționeze. În preajma unui Vărsător este bine să fii precaut. Acesta va căuta să te dezarmeze atunci când simte că este amenințat cu propriile sale minciuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×