Reclamă

Ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei. Fecioara vrea să știe totul despre viața nurorii sale

Astrologia poate să dezvăluie ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei. Se spune că Fecioara vrea să știe totul despre viața nurorii sale. În același timp, soacra din zodia Leului vrea să se impună și să nu-și lase fiul să facă alegeri nepotrivite în viață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 august 2023, 6:08 / Actualizat: 4 august 2023, 9:27

Toate cuplurile de căsătoriți au experiențe diferite când vine vorba de soacrele lor. Unele femei sunt norocoase și au parte de soacre înțelegătoare și iubitoare, în timp ce altele dau peste soacre băgăcioase și dornice să afle orice curiozitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei

Se spune că nu poți să-ți alegi familia, iar acest lucru este complet adevărat și atunci când vine vorba de soacra pe care urmează să o ai. Dacă relația ta este foarte bună cu soțul, asta nu înseamnă că va fi la fel de armonioasă și cu mama bărbatului pe care l-ai ales. Soacrele pot fi dificile, mai ales când părerile voastre sunt complet diferite.

Descoperă și când o să te căsătorești, în funcție de zodie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii pot fi destul de încăpățânați, scrie YourTango.com. O astfel de soacră poate fi destul de răutăcioasă, iar acest lucru se va întâmpla din dorința de a-și proteja fiul. Cu o astfel de soacră vei avea multe discuții în contradictoriu.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt cunoscuți pentru loialitatea de care dau dovadă. Aceste femei sunt practice și destul de intruzive. O soacră în zodia Taurului este considerată a fi o femeie stabilă, puternică.

Aceste socare vor încerca să creeze stabilitate în viața fiului lor. 

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Femeile din zodia Gemenilor sunt în general deschise, dar pot avea și  latură ascunsă. Cu o astfel de soacră trebuie să fii întotdeauna atentă. Niciodată nu vei putea să-i ghicești intențiile reale. Astrele spun că soacrele din zodia Gemenilor vor întoarce întotdeauna o situație în favoarea lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt cunoscuți pentru latura lor empatică. Acești nativi sunt orientați asupra familiei și caută întotdeauna să aducă armonia în cuplu. Cu o astfel de soacră vei simți imediat o conexiune profundă. Ea va încerca să te ocrotească și să-ți ofere cele mai bune sfaturi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Femeile Leu sunt zodii de foc, puternice și încrezătoare. Acestea vor căuta să le ofere copiilor lor tot ce au mai bun. O astfel de soacră va încerca să-și protejeze fiul, iar din acest motiv există șanse destul de mari să te afli destul de des în conflict cu ea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt recunoscute pentru atenția lor la detalii. Aceste femei sunt foarte bine organizate, dar și practice. O soacră în zodia Fecioarei este destul de curioasă și vrea să știe cât mai multe detalii din viața nurorii sale, relatează Times of India.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt persoane care apreciază adevărul și dreptate. Aceste soacre vor ca totul să fie în armonie, astfel că vor încerca să te sprijine dacă întâmpini probleme în căsnicie. Oferă sprijin necondiționat și sunt extrem de atente și iubitoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii pot fi destul de secretoși, iar acesta va fi și cazul unei soacre care s-a născut în această zodie. O astfel de femeie va păstra secrete doar pentru ea și va încerca să te iscodească. Este bine să fii atentă în preajma ei și să nu-ți pui toată încrederea în ea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt aventuroși și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. O soacră în zodia Săgetătorului va încerca să aducă mereu zâmbete și bucurie în familia ta. Este o persoană pe care te poți baza și căreia îi poți cere un sfat la nevoie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt destul de serioși și practici. O soacră născută în zodia Capricornului va fi foarte atentă la detalii și va încerca să afle cât mai multe despre femeia care a intrat în viața fiului ei. Este posibil ca în unele cazuri să fie destul de critică cu ceea ce faci.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii au un spirit ludic. O astfel de soacră va încerca să creeze armonie în jurul său. Veți avea o relație bună și veți putea comunica deschis. Cu o coară în zoia Vărsătorului poți să te simți iubită și apreciată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii dau dovadă de o sensibilitate aparte. O soacră în zodia Peștilor va încerca să fie empatică și înțelegătoare. Aceasta va crea un spațiu sigur pentru tine și familia ei și vei simți că poți comunica sincer și deschis. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×