Reclamă

Ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei. Fecioara vrea să știe totul despre viața nurorii sale

Astrologia poate să dezvăluie ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei. Se spune că Fecioara vrea să știe totul despre viața nurorii sale. În același timp, soacra din zodia Leului vrea să se impună și să nu-și lase fiul să facă alegeri nepotrivite în viață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 august 2023, 6:08 / Actualizat: 4 august 2023, 9:27

Toate cuplurile de căsătoriți au experiențe diferite când vine vorba de soacrele lor. Unele femei sunt norocoase și au parte de soacre înțelegătoare și iubitoare, în timp ce altele dau peste soacre băgăcioase și dornice să afle orice curiozitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fel de soacră ai, în funcție de zodia ei

Se spune că nu poți să-ți alegi familia, iar acest lucru este complet adevărat și atunci când vine vorba de soacra pe care urmează să o ai. Dacă relația ta este foarte bună cu soțul, asta nu înseamnă că va fi la fel de armonioasă și cu mama bărbatului pe care l-ai ales. Soacrele pot fi dificile, mai ales când părerile voastre sunt complet diferite.

Descoperă și când o să te căsătorești, în funcție de zodie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii pot fi destul de încăpățânați, scrie YourTango.com. O astfel de soacră poate fi destul de răutăcioasă, iar acest lucru se va întâmpla din dorința de a-și proteja fiul. Cu o astfel de soacră vei avea multe discuții în contradictoriu.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt cunoscuți pentru loialitatea de care dau dovadă. Aceste femei sunt practice și destul de intruzive. O soacră în zodia Taurului este considerată a fi o femeie stabilă, puternică.

Aceste socare vor încerca să creeze stabilitate în viața fiului lor. 

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Femeile din zodia Gemenilor sunt în general deschise, dar pot avea și  latură ascunsă. Cu o astfel de soacră trebuie să fii întotdeauna atentă. Niciodată nu vei putea să-i ghicești intențiile reale. Astrele spun că soacrele din zodia Gemenilor vor întoarce întotdeauna o situație în favoarea lor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt cunoscuți pentru latura lor empatică. Acești nativi sunt orientați asupra familiei și caută întotdeauna să aducă armonia în cuplu. Cu o astfel de soacră vei simți imediat o conexiune profundă. Ea va încerca să te ocrotească și să-ți ofere cele mai bune sfaturi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Femeile Leu sunt zodii de foc, puternice și încrezătoare. Acestea vor căuta să le ofere copiilor lor tot ce au mai bun. O astfel de soacră va încerca să-și protejeze fiul, iar din acest motiv există șanse destul de mari să te afli destul de des în conflict cu ea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt recunoscute pentru atenția lor la detalii. Aceste femei sunt foarte bine organizate, dar și practice. O soacră în zodia Fecioarei este destul de curioasă și vrea să știe cât mai multe detalii din viața nurorii sale, relatează Times of India.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt persoane care apreciază adevărul și dreptate. Aceste soacre vor ca totul să fie în armonie, astfel că vor încerca să te sprijine dacă întâmpini probleme în căsnicie. Oferă sprijin necondiționat și sunt extrem de atente și iubitoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii pot fi destul de secretoși, iar acesta va fi și cazul unei soacre care s-a născut în această zodie. O astfel de femeie va păstra secrete doar pentru ea și va încerca să te iscodească. Este bine să fii atentă în preajma ei și să nu-ți pui toată încrederea în ea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt aventuroși și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. O soacră în zodia Săgetătorului va încerca să aducă mereu zâmbete și bucurie în familia ta. Este o persoană pe care te poți baza și căreia îi poți cere un sfat la nevoie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt destul de serioși și practici. O soacră născută în zodia Capricornului va fi foarte atentă la detalii și va încerca să afle cât mai multe despre femeia care a intrat în viața fiului ei. Este posibil ca în unele cazuri să fie destul de critică cu ceea ce faci.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii au un spirit ludic. O astfel de soacră va încerca să creeze armonie în jurul său. Veți avea o relație bună și veți putea comunica deschis. Cu o coară în zoia Vărsătorului poți să te simți iubită și apreciată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii dau dovadă de o sensibilitate aparte. O soacră în zodia Peștilor va încerca să fie empatică și înțelegătoare. Aceasta va crea un spațiu sigur pentru tine și familia ei și vei simți că poți comunica sincer și deschis. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×