Reclamă

6 planete vor fi retrograd în august. Cum vor influența acestea fiecare zodie în parte

6 planete vor fi retrograd în august 2023. Cum vor influența acestea fiecare zodie în parte și ce sfaturi au specialiștii în astrologie pentru nativii din zodiacul european.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 2 august 2023, 6:21

Saturn, Pluto și Mercur sunt trei dintre cele șase planete care își vor începe mișcarea retrogradă în luna lui Gustar sau Secelar, așa cum este cunoscută în popor cea de-a opta lună a anului.

6 planete vor fi retrograd în august

Potrivit astrologilor, 6 planete vor fi retrograd luna august 2023. Este vorba despre Venus, Saturn, Pluto, Uranus, Jupiter și Mercur. În ciuda evenimentelor astrologice, experții susțin că vara acestui an este
„vara explorării sufletului“, au scris jurnaliștii de la Style Caster.

Planeta legată de frumusețe, sănătate, bani și creativitate și-a început mișcarea retrogradă de pe 22 iulie. Venus își va continua drumul în zodia Leu până pe 4 septembrie, au mai spus specialiștii în astrologie.
Descoperă cum îți va afecta viața amoroasă a doua planetă de la Soare.

În timp ce Soarele în Leu strălucește puternic, primul eveniment cosmic major din august se va petrece chiar în prima zi a lunii. Este vorba despre Luna Plină în Vărsător care va avea loc pe 1 august. Este penultima Lună Plină a verii lui 2023. Această lunație ne împinge să ne forțăm propriul destin.

Totodată, ea ne determină să ne celebrăm unicitatea și să ne îmbrățișăm individualitatea. Astrologii au spus că există șanse să fim dispuse să renunțăm la unele tipare vechi.

Reclamă

Cum influențează în luna august cele 6 planete retrograd zodiile

Conform dezvăluirilor făcute de experți, în următoarele patru săptămâni nativele din zodiacul european vor avea parte unele situații delicate. Totuși, spun ei, nu vor lipsi și cele frumoase.

Descoperă cum influențează în luna august cele 6 planete retrograd zodiile.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Schimbările care se petrec la nivel astral, în august, îți aprind creativitatea ție, primul semn de Foc din zodiac. Mai mult, poate chiar vei relua flirtul pe care l-ai pus pe modul „în așteptare“.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Venus, planeta iubirii, este în cazul tău planeta care te va guverna de-a lungul lunii august. Astfel, vei face o introspecție asupra valorilor și a amintitilor. Desigur, îți îndrepți atenția și spre relațiile de orice natură.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Setează-ți intențiile de Lună Plină la timp, te sfătuiesc specialiștii în astrologie. Ei au oferit și explicații în acest sens. Odată ce Mercur i-a startul mișcării retrograde pe 23 august, exact în aceeași zi în care începe zodia Fecioară, vor exista mai multe provocări ca să îți faci planuri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna Plină de pe 1 august 2023 va trimite razele ei stălucitoare și asupra chestiunilor mai puțin tangibile. De exemplu, legăturilor tale energetice. În cazul în care relațiile cu apropiații nu sunt aliniate cu valorile tale, nu este momentul să porți o discuție despre acest aspect.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna august aduce rebela Lună Plină în sectorul relațiilor tale. Astfel, aceasta te va forța să îți reevaluezi conexiunile pe care le ai cu oamenii din viața privată, însă, și cu cei din viața profesională.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Soarele va străluci în zodia ta de Pământ pe tot parcursul lunii august. Fenomenul îți va aduce un boost de încredere la toate nivelurile. Altfel spus: dă-ți voie să fii în centrul atenției. Din nefericire, Mercur va retrograda în aceeași zi, dar acest detaliu nu înseamnă că trebuie să îți ruineze distracția.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna Plină ce se va produce pe 1 august va aduce multă inspirație în a V-a casă. Aceasta din urmă guvernează romantismul, creativitatea și distracția. Cu alte cuvinte: se vor crea momente potrivite să te bucuri în cele trei sectoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Lunația care se va petrece în prima zi a lui Gustar te va determina să iei o pauză de la viața profesională. Și asta ca să te poți focusa pe viața privată. În același timp, îți vei pune tot felul de întrebări. Ai răbdare în legătură cu conștientizările, spun specialiștii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cariera ta va ocupa în curând un loc important pe scena vieții tale. Astfel, este timpul potrivit să investești ceva energie în obiectivele tale profesionale, dar și în visurile personale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pe 23 august Soarele va intra în teritoriul Constelației Fecioarei și va aprinde anumite sentimente. Simultan va exista și un restart în legătură cu inspirația ta.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Luna Plină de pe 1 august 2023 te va face să te eliberezi de așteptările celorlalți. Și, astfel, vei îmbrățișa 100% latura ciudată a caracterului tău, care este, totodată, frumoasă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Sunt șanse ca a ta comunicare să aibă de suferit începând cu 23 august, când planeta Mercur își începe mișcarea retrograd. Află horoscopul semnului tău de Apă pe toată luna august 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×