Reclamă

Care este arhetipul tău de succes, în funcție de zodia în care te-ai născut

Află din rândurile de mai jos care este arhetipul tău de succes, în funcție de zodia în care te-ai născut. Dacă te numeri printre nativii zodiei Leu, atunci întruchipezi prototipul de Lider, iar dacă ești Balanță, ai prototipul Judecătorului.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 24 iulie 2023, 6:56

Mediul în care trăiești atunci când ești copil, adolescent și după ce ajungi la vârsta tinereții, dar și anumite aspect din harta ta natală influențează direct arhetipul tău zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este arhetipul tău de succes, în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecare persoană înseamnă un cumul unic de trăiri, emoții, sentimente. Și, pentru ca armonia să existe în Univers, fiecare ființă umană îndeplinește un rol complex atât față de propria persoană, cât și față de ceilați. Modelele arhetipale asociate zodiilor sunt fascinante și, totodată, continuă să fascineze omenirea.

Arhetipul de succes pentru zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec întruchipează cel mai bine prototipul Exploratorului. Berbecii sunt curajoși, energici și aventuroși. Ei sunt cunoscuți pentru spiritul lor de pionierat, pentru atitudinea de a putea face.

Totodată, nativii primei zodii tind să aibă puțină răbdare și prea multă impulsivitate. Aceste caracteristici îi fac pe Berbeci exploratori extraordinari. Conform astrologilor, ei sunt dispuși să meargă acolo unde îngerilor le este teamă să calce.

Reclamă

Arhetipul de succes pentru zodia Taur

La Tauri găsim modelul arhetipal Agregatorului. Nativii acestei zodii au în sânge abilitatea de a se îmbogăți, de a-și crește sumele din cont, de a-și îmbunătăți stilul de viață.

Taurii pot face orice își doresc. Descoperă care sunt zodiile care se căsătoresc pentru bani.

Reclamă

Arhetipul de succes pentru zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni întruchipează prototipul Comunicatorului. De altfel, ei sunt celebri pentru capacitatea lor de a purta conversații cu aproape oricine și pentru exprimarea inteligentă și rapidă a ideilor.

Mai sunt cunoscuți pentru incapacitatea lor de a sta nemișcați într-un singur lor. Despre nativii acestei zodii de aer astrologii au spus mereu că au abilități excelente de povestire, că li s-ar potrivi un job în marketing și alte domenii care presupun o comunicare clară pentru succes, inclusiv actorie și rap, au titrat cei de la Star Powered.

Arhetipul de succes pentru zodia Rac

La Raci avem arhetipul de succes al Intuitivului. Guvernat de Lună, nativul acestei zodii de apă deține o intuiție fabuloasă. Specialiștii în astrologie sunt de părere că Racii sunt mereu în acord cu emoțiile lor și pot înțelege cu ușurință schimbările din mediul în care se află. De asemenea, eiau un excelent simț al pericolului și nu iau decizii prostești sub pretextul „ieșirii din cutie“.

Arhetipul de succes pentru zodia Leu

Nativii din zodia Leu întruchipează prototipul de Lider. Adjectivele „mare“, „îndrăzneț“ și „curajos“ îi caracterizează perfect pe cei născuți în această zodie de foc. Condus de Soare, Leul poate atrage cu ușurință oamenii spre el. În plus, are capacitatea de a transforma persoanele din jurul lui într-o bază solidă pentru succesul său. Napoleon Bonaparte este un bun exemplu al acestui arhetip de success, conform sursei citate mai sus.

Arhetipul de succes pentru zodia Fecioară

Arhetipul de succes pentru nativii din zodia Fecioară este cel al Analistului. Astrologii au subliniat că reprezentanții acestei zodii de Pământ sunt cunoscuți pentru atenția pentru detalii, inteligența lor fină, nevoia de perfecțiune și caracterul lor practic puternic. Toate aceste calități fac din nativul Fecioară un analist excelent.

Fie că este un om de știință, un agent de bursă sau un economist, el este omul căruia trebuie să i te adresezi dacă trebuie să faci ceva corect de prima dată.

Arhetipul de succes pentru zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță întruchipează prototipul Judecătorului. Reprezentată de simbolul unei balanțe, energia acestei zodii de aer reprezintă echilibru și analizarea unei situații din toate unghiurile înainte de a ajunge la o decizie. Aceste aspecte fac din Balanță un judecător excelent, potrivit publicației yourtango.com.

Arhetipul de succes pentru zodia Scorpion

La Scorpioni avem arhetipul de succes al Detectivului. Specialiștii în astrologie susțin că Scorpionul este un semn zodiacal extrem de observator, privat, care ține la confidențialitate și este inteligent. Odată ce descoperă ceva, ei nu renunță ușor la a afla noi și noi detalii.

Acest lucru face din Scorpion un detectiv foarte apreciat. Nativii acestei zodii de apă se simt ca acasă explorând secrete, lumea ezoterică, mistere și secretele întunecate ale lumii. Află dacă te numeri printre cele 3 zodii care au suflete bătrâne – ei sunt nativii care privesc lumea cu alți ochi.

Arhetipul de succes pentru zodia Săgetător

Nativii din zodia Scorpion întruchipează prototipul Profesorului / Învățătorului. Condus de Jupiter, Săgetătorul trăiește pentru învățare și explorare. În plus, nativii din această zodie de foc au o înclinație filozofică și le place să discute idei noi cu oameni din toate categoriile sociale.

Această deschidere extremă către învățare face din Săgetător un elev excelent. Și, ulterior, elevul eminent se transformă într-un profesor excelent. Ei sunt buni în a-și exercita autoritatea odată ce devin experți în orice subiect.

Arhetipul de succes pentru zodia Capricorn

La Capricorni există aerhetipul de success al Generalului. În definiție, toți generalii au fost cândva soldați, însă, nu toți soldații au capacitatea de a fi general.

Capricornii sunt cunoscuți pentru caracterul lor practice, dus la extrem, nevoia lor de eficiență, abordarea lentă și constantă și impulsul lor nemilos de a-și cureri obiectivele. Nativii acestei zodii de pământ se pot exprima cu ușurință acest arhetip de success, indiferent de cât de importantă este circumstanța în care se află.

Arhetipul de succes pentru zodia Vărsător

Nativii din zodia Vărsător întruchipează prototipul Vizionarului. Conform specialiștilor în astrologie, Vărsătorul este un semn zodiacal futurist care iese în evidență din mulțime oriunde merge. El este foarte conștient de comunitate și adoră să găsească soluții pentru problemele la scară largă care afectează lumea.

Pe de altă parte, acest lucru îl face pe Vărsător să se simtă ca un proscris în multe situații. La urma urmei, fiecare tradiție a fost odată o nouă schimbare vizionară pe care doar câțiva au adoptat-o înainte ca aceasta să devină un obicei și, în același timp, să devină parte din societăte.

Arhetipul de succes pentru zodia Pești

Pentru Pești, arhetipul de succes este Creativul. Peștii reprezintă un semn zodiacal blând, capricios și creativ. Astrologii spun că ei sunt profund conectați la lumea de dincolo, au o intuiție puternică și puteri paranormale. Acest lucru le permite

Peștilor să creeze lucruri care sunt cu adevărat extraordinare. Dar creativitatea lor nu se limitează la domeniul artelor și științelor umaniste. Un nativ din această zodie de apă poate fi un programator genial sau un antreprenor. Și asta pentru că domeniile menționate necesită, de asemenea, multă gândire creativă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×