Reclamă

Cei mai buni parteneri, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii

Citește care sunt cei mai buni parteneri, în funcție de zodie și află dacă îți place să fii impulsivă sau precaută. Atunci când vine vorba despre dragoste, anumiți nativi sunt mai mult decât entuziasmați, pe când alții își găsesc noi căi de a evita subiectul. Indiferent de situație în care te afli, specialiștii au pregătit un top în care cu siguranță te vei putea regăsi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 iulie 2023, 7:39 / Actualizat: 19 iulie 2023, 9:26

Ce poate spune astrologia despre cei mai buni parteneri, în funcție de zodia lor? Ei bine, totul! Pentru început, zodia deține indicii despre personalitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica ce fel de partener este compatibil astfel. Dacă nu-ți place să lași ideea unei relații pe mâna destinului, atunci acest articol este pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai buni parteneri, în funcție de zodie

Există șansa ca persoana de care ești îndrăgostită să se afle deja într-o relație. Cu toate acestea, nu trebuie să eviți ideea de a-ți găsi partenerul ideal în ciuda dificultăților. Citește textul de mai jos pentru a vedea care zodie este mai potrivită pentru a fi într-o relație, de la cea mai bună până la cea mai rea.

Leu

Atunci când Ariana Grande a spus “I see it, I like it, I want it, I got it”, cel mai probabil a avut un nativ Leu în interior.

Nu se lasă ușor și Leul se pregătește să cucerească prin gesturi mari de iubire pe care le arată pretutindeni. Nu renunță atunci când este provocat și reușește să se dedice complet scopului pe care și-l propune.

Reclamă

Berbec

Nu o să vezi niciodată un nativ Berbec dând înapoi de la orice fel de provocare.

Cunoscut pentru spontaneitate, așteaptă-te să-l vezi în fața casei tale cu bilete pentru concert sau o escapadă romantică în toiul săptămânii de lucru, spune Vogue.in.

Reclamă

Pești

Întotdeauna îndrăgostiți, nativii Pești sunt o reală surpriză la începutul acestui top. Cu o privire de liniște asupra vieții, își arată sentimentele fără a pune vreo piedică în calea lor. Nu se tem de consecințe și reușesc să fie echilibrați pe o perioadă lungă de timp.

Gemeni

Dacă îți dorești să fii îndrăgostită în permanență, alege un nativ Gemeni. Dualitatea personalității sale înseamnă că viața alături de el este imprevizibilă. Așteaptă-te la întâlniri lungi, priviri romantice și o noapte incredibilă în intimitate.

Săgetător

Spontaneitatea este numele jocului pe care nativul Săgetător îl preferă. Pregătește-te pentru distracție la nesfârșit. Nu este genul care să fie înconjurat de o rutină realizată în fiecare zi. Ideea unei aventuri pe termen lung te va face să vezi această relație ca pe o idee de neratat, arată Yourtango.com.

Scorpion

Dacă vrei să-ți pierzi controlul, un nativ Scorpion te poate ajuta în acest sens. Te va conduce într-o relație de iubire cu adevărat pasională. Nu există ideea unei romanțe pe o perioadă scurtă de timp, acesta fiind pregătit să cucerească în adevăratul sens al cuvântului.

Capricorn

Chiar dacă nu este foarte vocal atunci când vine vorba despre sentimentele sale, nativul Capricorn va găsi alte forme de ați demonstra că te iubește și te apreciază. Nu este fan al lucrurilor făcute în grabă, așa că așteaptă-te la o călătorie în slow motion, pasională, cea care te va face să simți ceea ce îți dorești cu adevărat.

Fecioară

Atunci când un nativ Fecioară este îndrăgostit îți va arăta acest lucru prin mici gesturi de iubire. Va reține tot ceea ce îți place și va face tot posibilul pentru a te mulțumi. Nu va da înapoi atunci când va veni vremea să-ți predea frâiele relației.

Rac

Chiar dacă emoționalul și sensibilul Rac nu este primul de pe listă în ceea ce privește romantismul, vei vedea pe parcurs toată pasiunea pe care o deține în interior. Vei trăi momente pe care nu le-ai bănuit fiind realizate chiar de el.

Balanță

Dacă dragostea ajunge lejer în viața unui nativ Balanță, subiectul infidelității este la fel de prezent. Odată ce au luat decizia să rămână în aceeași poveste pentru o perioadă lungă de timp, vei descoperi că îi pasionează atât aspectul fizic cât și cel emoțional.

Taur

Încet, dar sigur, se mișcă nativul Taur în ceea ce privește relațiile amoroase. Trebuie scos din zona de confort câteodată și încurajat să aibă încredere într-un viitor incert. Răsplata este o relație plină de angajament, stabilă, care îți va împlini orice așteptare.

Vărsător

Nativul Vărsător nu este cel mai dificil partener într-o relație. Este vorba aici doar despre ideea de a fi mai vocali decât ceilalți în ceea ce privește sentimentele lor și acceptarea iubirii. Este nevoie de ceva special pentru a îi atrage atenția, dar odată ce o deține, nu va ezita să-și arate dragostea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×