Reclamă

Horoscopul săptămânii 17 iulie – 23 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii vor trăi o săptămână de vis, iar horoscopul săptămânii 17 iulie – 23 iulie 2023 vine cu noi oportunități pentru toată lumea. Deși este o perioadă cu emoții intense, cei mai mulți vor ști să se descurce în situațiile limită. Chiar dacă va fi vorba despre revenirea asupra unor decizii, acestea vor face doar să-i întărească pe cei aflați în situațiile respective.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 iulie 2023, 9:14

Luna Nouă în Rac vine cu hotărâre pentru nativii mai emotivi. Prietenii se așteaptă ca aceștia să pună piciorul în prag și să-și argumenteze fiecare decizie. Energia și curajul nu lipsesc din peisaj. Resursele vor fi pe măsură, asta pentru că Venus își începe mișcarea retrogradă în zodia Leu pe data de 23 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 17 iulie – 23 iulie 2023

Vor avea loc trei evenimente astrale importante. Acestea își vor pune amprenta asupra nativilor care vor avea de făcut alegeri în această săptămână. Chiar dacă vor fi idei acumulate în timp, se vor modifica în funcție de starea fiecăruia în parte. Nimeni nu poate scăpa de miișcări planetare cu adevărat puternice. Luna Nouă în Rac este o poziționare cu adevărat favorabilă pentru toate zodiile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt pregătiți să-și înfrunte cele mai mari temeri în această săptămână. Cu toate că au avut parte de schimbări majore în viața lor, abia acum realizează care sunt acestea. Tentația de acțiuni impulsive pe baza acestora face ca lucrurile să se miște într-un ritm alert. La locul de muncă vor avea parte de clipe liniștite. Este o perioadă excelentă pentru revizuirea legăturilor de familie și a celor ce țin de casă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pregătiți să înfrunte orice provocări pe plan personal. Chiar dacă la început totul pare dificil, cu timpul fiecare idee va merge în direcția dorită.

Cu toate că există impulsul de a da ordine celor din jur, câteva sfaturi din partea prietenilor vor schimba situația. O pauză binemeritată pentru introspecție va fi tot ceea ce trebuie.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de o săptămână aglomerată din toate punctele de vedere. Ideile care au stat la baza planurilor din prezent se vor dovedi eficiente. Chiar dacă pe alocuri vor apărea critici, acestea se vor diminua în timp.

Îndepărtarea de prieteni și cei dragi va ajuta în procesul personal de cunoaștere. Energia și determinarea cu care te vei înconjura va fi un plus de valorea adăugat personalității. Pe plan profesional este indicat să fii chibzuită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de o explozie de energie în această săptămână. Reușesc să-și ducă la bun sfârșit planurile personale. Pe plan profesional revin în atenția tuturor cu anumite idei pe care le-au lăsat deoparte. Direcția în care pornesc în prezent este plină de resurse pozitive. Părerile celor din jur nu mai reprezintă acum o problemă. Este un moment propice pentru răsfăț personal.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu știu cum să-și construiască un viitor demn de a fi trăit. Universul le transmite mesaje cu adevărat puternice. Unele întâmplări nu vor face casă bună cu aceste idei, însă succesul nu va întârzia să apară. Oamenii cu adevărat importanți vor face un pas în spate și vor veni cu sfaturi de viață ușor de aplicat. S-ar putea ca două dintre acestea să fie cu adevărat provocatoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de o viață socială intensă. Vor intra în orice grup care le va permite să-și exteriorizeze anumite stări ascunse. Invitațiile la evenimente și petreceri vor continua să curgă pe tot parcursul verii. Au șansa de a se revedea cu câteva rude pe care nu le-au mai întâlnit de ceva vreme. Distracția este la cote maxime acum. Deciziile legate de situația financiară vor afecta anumite puncte pe viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt mult mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. În această săptămână se vor confrunta cu idei menite să le schimbe într-adevăr viața, spune Astrology.com. Dacă în ultimele luni a fost vorba despre incertitudine, acum totul va căpăta un sens concret. Nu vor lipsi provocările, acest lucru fiind important într-o dezvoltare personală ulterioară.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de discuții pe teme filosofice. Își pot schimba convingerile într-o secundă, dar asta doar din cauza nesiguranței. Cu toate acestea, fiecare pas din prezent va contribui într-un mod pozitiv spre ceea ce va fi de fapt în viitor. Sprijinul venit din partea astrelor se va vedea imediat. Încrederea de sine în acest moment este puțin zdruncinată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o săptămână mai puțin plăcută pe plan personal. Își vor îndrepta atenția către o situație din trecut care i-a rănit. Totul va veni sub forma unui vis căruia vor dori să-i dea curs. Este posibil ca persoana la care te gândești acum să manifeste aceeași energie. Poți revizui fiecare moment care te-a ajutat să te dezvolți să și observi cum îl poți arăta întregii lumi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să retrăiască momente din trecut prin ochii unor persoane speciale. Contextul astrologic le va pune în fața ochilor un eveniment care s-a petrecut cu multă vreme în urmă și pentru care nu au avut neapărat un cuvânt de spus, spune Yourtango.com. Acum va veni șansa de a închide acel capitol și de a porni totul cu o notă personală. Este o șansă excelentă pentru transformare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își reconfigurează traseul personal. Vor lua decizia să se reîntoarcă la anumite obiceiuri care i-au ajutat în trecut. Astrele le vor fi întotdeauna sprijin necondiționat. Avansarea rapidă în carieră poate fi un punct important de pornire. S-ar putea să întâlnești o persoană care te va ghida pe acest drum și îți va oferi un plus de încredere. Tot ceea ce trebuie să faci este să renunți.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești privesc cu nostalgie la faptele petrecut în trecut. Chiar dacă atunci au trecut cu greu peste fiecare zi, acum nimic nu mai pare de neînvins. Unele întâmplări au fost menite să aibă loc, cel puțin în acest context. O întâlnire scurtă cu familia va avea un impact major asupra mai multor decizii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×