Reclamă

Motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023. Cum o să te desparți de partenerul de cuplu, în funcție de zodie

În fiecare an, toți nativii zodiacului întâmpină dificultăți și sunt testați de destin pentru a evolua pe plan spiritual. Provocările de anul acesta nu vor ocoli pe nimeni, mai ales pe plan social și sentimental. Află care va fi motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 15 iulie 2023, 6:52

Semnul tău zodiacal poate hotărî cauza suferinței sufletești pe care o vei trăi în următoarea perioadă. Depinde de tine cum vei reacționa și cât de adânci vor fi urmele lăsate de aceasta în sufletul tău. Chiar și cele mai dureroase experiențe au un rol important în dezvoltarea ta personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023

Indiferent de motiv, ești singura care poate decide ce evoluție vei avea. După o experiență foarte neplăcută, unele persoane pot trece cu ușurință într-o nouă etapă vieții, în timp ce altele tind să se afunde în amintiri și în sentimente melancolice pentru multă vreme, potrivit Times of India.

Fiecare persoană are o personalitate diferită și fiecare semn zodiacal are propriile sale caracteristici.

Reacțiile tale te definesc cu adevărat, nu experiențele prin care treci.

Totodată, amintește-ți că zodiile reprezintă generalități și nimic din ce prezic astrele nu se poate întâmpla cu certitudine. De multe ori, oamenii își pot schimba singuri destinele.

Reclamă

Berbec

Faptul că nu vei putea forma o conexiune cu o persoană pe care o vei iubi, va fi motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023.

Îți vei petrece o bună parte din timp încercând să câștigi dragostea cuiva. Într-un final, vei înțelege că nu vei putea niciodată să reușești, așa că vei fi nevoită să depășești momentul.

Reclamă

Taur

La un moment dat în acest an, vei începe o relație, însă această experiență nu va fi fericită. Îți vei dori o legătură serioasă, pe termen lung. Din nefericire, partenerul tău va trata întreaga situație ca pe o experiență temporară, iar atitudinea lui îți va frânge în mod inevitabil inima, conform Her Way.

Gemini

Vei învăța cum să renunți la oameni. Vei rămâne într-o relație cu o persoană din trecut, care te va face să suferi constant. Undeva în sinea ta, speri ca această persoană să se schimbe și să aleagă o cale mai bună în viață. În realitate, această schimbare nu se va întâmpla prea curând și te va face în continuare să suferi.

Rac

Comportamentul unei persoane din trecut va fi motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023. În momentul de față, nu ai nicio legătură ce această persoană. Te-a rănit cu multă vreme în urmă și ți-a lăsat răni adânci, ce nu s-au putut vindeca nici până acum. Se va întoarce în viața ta ca să-ți provoace noi probleme.

Leu

Fără să fii conștientă, te vei implica într-o relație în care vei fi singura parte implicată. Te va face să te simți complet singură și vei suferi mult din această cauză. Vei sta alături de o persoană care nu-și va dori să depună niciun efort.

Fecioară

Ai tendința de a-ți păzi inima în permanență. Din acest motiv, devii prea precaută față de oamenii din jurul tău. Întotdeauna vrei să te protejezi de persoanele rău intenționate. În continuare, te vei teme de iubire și vei lăsa ca o persoană bună la suflet să plece de lângă tine. Vei înțelege prea târziu că ai greșit.

Balanță

Motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023 este incapacitatea ta de a face un compromis cu persoana iubită. Încăpățânarea ta îți va cauza multe probleme și, din acest motiv, persoana care te iubește cel mai mult va renunța la tine. Vei îndepărta persoana alături de care credeai că vei rămâne pentru totdeauna. Această experiență te va afecta deoarece te numeri printre zodiile care preferă parteneri iubitori și nu suporți să rămâi singură pentru o lungă perioadă de timp.

Scorpion

O persoană apropiată va pleca din cauza greșelilor tale. Când greșești este important să-ți asumi responsabilitatea și să înveți să-ți ceri iertare. Vei încerca să învinuiești cealaltă persoană pentru ce ai făcut, iar aceasta va pleca. Chiar dacă în sinea ta, vei înțelege ce ai făcut, va fi greu să-ți recunoști greșelile față de tine însăți.

Săgetător

Te vei îndrăgosti de o persoană specială, dar te vei speria când vei vedea că lucrurile vor deveni din ce în ce mai serioase. În loc să accepți cât de mult o iubești, te vei convinge că ai nevoie de mai mult spațiu personal și te vei teme că-ți vei pierde libertatea. Cu toate că, pentru un moment, poate părea o alegere bună, de fapt, va fi una dintre cele mai nefericite decizii pe care le vei lua în acest an.

Capricorn

Cineva din trecutul tău te-a convins că nu ai fost făcută pentru a fi iubită. Din această cauză, ai renunțat în mod inconștient la iubire. Motivul pentru care vei avea inima frântă în 2023 este că vei tânji după o conexiune profundă, dar nu-i vei putea permite niciunei povești de dragoste să intre în viața ta. Inima ta va fi copleșită de singurătatea pe care o vei simți, atunci când vei înțelege că nu este o idee bună să te protejezi prea mult.

Vărsător

Egoul tău va distruge relațiile cu cei din jur. Nu este normal să-ți lași partenerul să te abuzeze emoțional, însă, uneori este nevoie să renunți la mândrie și să lași în urmă unele lucruri pentru a putea continua relația. Concentrează-te pe conflictele avute în relație și încearcă să scoți ce este mai bun din ele, nu să le câștigi cu orice preț.

Pești

Într-un final vei vedea că ești singura care se implică în relație. Dăruiești tot ce ai, fără a primi nimic în schimb. Meriți mult mai mult, dar stai cu un partener care nu te iubește îndeajuns. Din nefericire, vei continua să rămâi în această relație tot restul anului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×