Reclamă

Zodii care preferă partenerii iubitori. Nativii care adoră să fie copleșiți cu atenție

Fiecare nativ din zodiac este unic în felul său. Există zodii care iubesc pasional și zodii care te tratează cu răceală atunci când intră într-o relație. De data aceasta astrologii au vorbit despre acele zodii care preferă partenerii iubitori. Acești nativi adoră să fie copleșiți cu atenție.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 mai 2023, 12:17

Unele zodii au tendința să se retragă atunci când partenerul devine brusc mult prea lipicios, dar alte zodii se vor bucură de toată această atenție. Există nativi care sunt fericiți să se întălnească cu o persoană care își exprimă cu sinceritate gândurile, sentimentele și iubirea.

Zodii care preferă partenerii iubitori

Unii nativi adoră să fie copleșiți cu atenție și iubire. Acești nativi din zodiac adoră partenerii care își doresc să-și construiască viitorul alături de ei. Există zodii care nu se sperie atunci când un bărbat le vorbește despre viitorul lor împreună încă de la primele întâlniri. Aceste zodii sunt adeptele partenerilor calzi și iubitori.

Rac

Racii adoră să fie iubiți și căutați de partener. Faptul că sunt doriți le oferă acestora un sentiment de apartenență. Racilor le place să aibă grijă de ceilalți, motiv pentru care se descurcă perfect atunci când întâlnesc oameni care sunt mai lipicioși ca ei.

La urma urmei, acești nativi sunt considerați a fi foarte romantici și pasionali. Adoră ca partenerul lor să fie cât mai mult timp posibil alături de ei.

Reclamă

Racii sunt fericiți să petreacă timp de calitate alături de partener. În ochii lor, a fi cât mai mult timp alături de partenerul de cuplu va face ca relația să fie mai puternică și mai durabilă.

Leu

Chiar dacă Leii sunt nativi de foc care adoră să aibă spațiul lor personal, independență și libertate, acești nativi vor, de asemenea, să fie admirați. Leii vor să știe că partenerul lor este interesat de ei și doar de ei. Leilor le place să fie curtați, să fie cuceriți și admirați.

Reclamă

Pentru un astfel de nativ este potrivit un partener care îi oferă multă atenție și care știe cum să-i facă cele mai frumoase complimente. Leii se bucură de atenție. Cu cât mai multă atenție, cu atât mai bine pentru relația lor.

Balanță

Balanțelor nu le place să fie singure, scrie YourTango.com. Acești nativi urăsc să fie singuri pentru o lungă perioadă de timp. Aceștia devin neliniștiți atunci când partenerul este plecat pentru prea mult timp. Balanțele preferă să iasă în grupuri de prieteni, atunci când partenerul nu este prin preajmă.

Acest nativ are nevoie de o zodie la fel de caldă și iubitoare. Balanțele adoră partenerii care sunt dispuși să-și petreacă tot timpul liber cu ele.

Acestea vor un partener care să le fie și cel mai bun prieten, dar și cel mai mare admirator. Acești nativi sunt în general pasionali și se așteaptă ca partenerul lor să fie la fel de implicat în relația de cuplu.

Scoprion

Scorpionii sunt posesivi cu partenerii lor și au nevoie de un bărbat implicat și iubitor. Aceștia au grijă să-și aleagă partenerul cu atenție. Se orientează asupra bărbaților care pot fi prezenți în relație și care le pot oferi toată iubirea de care au nevoie, menționează CollectiveWorld.com.

Chiar dacă Scorpionii adoră să aibă parte de spațiul personal, aceștia fac tot posibilul să se asigure că partenerul nu i-a uitat. Acești nativi au nevoie de un bărbat care să le ofere constant gesturi de iubire și afecțiune. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×