Reclamă

Zodii care preferă partenerii iubitori. Nativii care adoră să fie copleșiți cu atenție

Fiecare nativ din zodiac este unic în felul său. Există zodii care iubesc pasional și zodii care te tratează cu răceală atunci când intră într-o relație. De data aceasta astrologii au vorbit despre acele zodii care preferă partenerii iubitori. Acești nativi adoră să fie copleșiți cu atenție.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 mai 2023, 12:17

Unele zodii au tendința să se retragă atunci când partenerul devine brusc mult prea lipicios, dar alte zodii se vor bucură de toată această atenție. Există nativi care sunt fericiți să se întălnească cu o persoană care își exprimă cu sinceritate gândurile, sentimentele și iubirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care preferă partenerii iubitori

Unii nativi adoră să fie copleșiți cu atenție și iubire. Acești nativi din zodiac adoră partenerii care își doresc să-și construiască viitorul alături de ei. Există zodii care nu se sperie atunci când un bărbat le vorbește despre viitorul lor împreună încă de la primele întâlniri. Aceste zodii sunt adeptele partenerilor calzi și iubitori.

Rac

Racii adoră să fie iubiți și căutați de partener. Faptul că sunt doriți le oferă acestora un sentiment de apartenență. Racilor le place să aibă grijă de ceilalți, motiv pentru care se descurcă perfect atunci când întâlnesc oameni care sunt mai lipicioși ca ei.

La urma urmei, acești nativi sunt considerați a fi foarte romantici și pasionali. Adoră ca partenerul lor să fie cât mai mult timp posibil alături de ei.

Reclamă

Racii sunt fericiți să petreacă timp de calitate alături de partener. În ochii lor, a fi cât mai mult timp alături de partenerul de cuplu va face ca relația să fie mai puternică și mai durabilă.

Leu

Chiar dacă Leii sunt nativi de foc care adoră să aibă spațiul lor personal, independență și libertate, acești nativi vor, de asemenea, să fie admirați. Leii vor să știe că partenerul lor este interesat de ei și doar de ei. Leilor le place să fie curtați, să fie cuceriți și admirați.

Reclamă

Pentru un astfel de nativ este potrivit un partener care îi oferă multă atenție și care știe cum să-i facă cele mai frumoase complimente. Leii se bucură de atenție. Cu cât mai multă atenție, cu atât mai bine pentru relația lor.

Balanță

Balanțelor nu le place să fie singure, scrie YourTango.com. Acești nativi urăsc să fie singuri pentru o lungă perioadă de timp. Aceștia devin neliniștiți atunci când partenerul este plecat pentru prea mult timp. Balanțele preferă să iasă în grupuri de prieteni, atunci când partenerul nu este prin preajmă.

Acest nativ are nevoie de o zodie la fel de caldă și iubitoare. Balanțele adoră partenerii care sunt dispuși să-și petreacă tot timpul liber cu ele.

Acestea vor un partener care să le fie și cel mai bun prieten, dar și cel mai mare admirator. Acești nativi sunt în general pasionali și se așteaptă ca partenerul lor să fie la fel de implicat în relația de cuplu.

Scoprion

Scorpionii sunt posesivi cu partenerii lor și au nevoie de un bărbat implicat și iubitor. Aceștia au grijă să-și aleagă partenerul cu atenție. Se orientează asupra bărbaților care pot fi prezenți în relație și care le pot oferi toată iubirea de care au nevoie, menționează CollectiveWorld.com.

Chiar dacă Scorpionii adoră să aibă parte de spațiul personal, aceștia fac tot posibilul să se asigure că partenerul nu i-a uitat. Acești nativi au nevoie de un bărbat care să le ofere constant gesturi de iubire și afecțiune. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×