Reclamă

Zodiile Soarelui versus zodiile Lunii. Ce reprezintă și care dintre acestea contează mai mult

Dacă vorbim despre zodiile Soarelui versus zodiile Lunii, trebuie ținut cont de faptul că fiecare dintre acestea are la fel de multe calități ca și defecte. Indiferent de momentul în care te-ai născut vei fi poziționat într-o anumită categorie, în funcție de mai multe aspecte astrologice. Este important să aflăm despre diferențele dintre acestea pentru a ști de ce nativii au diferite deprinderi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 mai 2023, 9:21

Zodiile soarelui, cunoscute mai simplu ca zodii, funcționează cu data nașterii alături. Sunt foarte simplu de calculat pentru că Soarele are un drum fix pe care îl parcurge mereu. Doar uitându-te la momentul în care te-ai născut, poți afla ce zodie ești. Atunci când citești horoscopul, te uiți de fapt la zodiile soarelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile Soarelui versus zodiile Lunii

Luna este planeta care se mișcă cel mai repede și este de obicei un indicator al diferitelor evenimente din viață. În astrologia vedică accentul este pus mai mult pe semnele zodiacale ale lunii. Calcularea acestora este mai complexă, dat fiind faptul că Luna este un corp ceresc care se mișcă cu o rapiditate uimitoare și poate schimba zodiile în două zile și jumătate, spune Yourtango.com.

Consultarea unui horoscop al lunii depinde de o serie de factori, inclusiv constelațiile ( cu data nașterii exactă ), latitudinea și longitudinea exacte a locului în care te-ai născut, dar și felul cum era poziționată Luna față de Soare în acel moment.

În astrologie, Soarele este considerat regele planetelor. Reprezintă sufletul, puterea, autoritatea. Un Soare puternic îți oferă puterea, imunitate, rezistență și autoritate. De asemenea, un Soare slab te poate face să te simți fără energie, slăbită. Soarele împrumută lucrurule benefice venite din partea altor planete și le poate schimba esența acestora.

Luna este consider în astrologie ca fiind regina planetelor. Reprezintă mama, sufletul, emoția, mintea, temperamentul și puterea interioară.

Reclamă

Putem să trecem peste cele mai grele situații dacă avem o Lună puternică alături. Acest lucru înseamnă gândire pozitivă, instincte bine împământenite și faptul că ne aflăm în controlul oricărei zile.

Luna este cheia spre fericire, dar dacă este slabă te poate trimite către un tărâm al pierzaniei.

Citește despre cele 4 zodii care renunță la iubire în luna mai 2023. Află dacă te numeri printre ele.

Reclamă

Care astru are efecte mai puternice asupra vieții

Zodiile soarelui versus zodiile lunii, sau de unde vine puterea de fapt. Zodiile Lunii pot avea o influență mai mare asupra vieții tale decât zodiile Soarelui.

Soarele poate fi programat așa cum îți dorești, însă Luna este personalitatea ta, adevărul. Soarele traversează fiecare zodie în 12 luni, însă lucrurile stau cu totul diferite atunci când vorbim despre Lună. Aceasta se mișcă mai repede și se oprește la fiecare zodie timp de două zile și jumătate.

Dacă vorbim despre caracteristicile fiecărei zodii în parte, în funcție de Soare trebuie să știm următoarele: Nativii Berbec sunt puternici, energici, asertivi și au o dorință nestăpânită de a fi cei mai buni. Taurii sunt cunoscuți pentru latura romantică, pe când Gemenii preferă să fie stimulați prin comunicare, arată Astrology.com. Racii sunt extrem de sensibili și emoționali, iar Leii sunt pasionali.

Fecioarele sunt cunoscute pentru rațiune și logică, iar nativii Balanță sunt perfecționiști. Scorpionii sunt intuitivi și dedicați, iar Săgetătorii vor întotdeauna să pornească în aventură. Capricornii muncesc din greu pentru siguranță și securitate, iar Vărsătorii sunt plini de compasiune, pe când Peștii sunt creativi.

Dacă ne ghidăm după zodiile Lunii, aflăm că nativii Berbec sunt ambițioși și independenți, dar pot reacționa fără să gândească.

Taurii vor o viață bună și își pot menține calmul în situații de stres. Gemenii au o natură blândă și sunt inteligenți, iar Luna le oferă o viață lungă. Racii sunt religioși și emoționali, dar pot fi foarte ușor influențați. Leii sunt loiali, dar și foarte încăpățânați.

Nativii Fecioară sunt anxioși și timizi, iar nativii Balanță sunt paranoici, dar răbdători. Scorpionii pot deveni foarte nefericiți din cauza emoțiilor copleșitoare. Săgetătorii sunt inocenți și religioși, pe când Capricornii sunt practici. Vărsătorii sunt intuitivi, activi și inteligenți, iar Peștii foarte sensibili și plini de imaginație, iar de cele mai multe ori își creează obiceiuri negative.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×