Reclamă

Zodiile Soarelui versus zodiile Lunii. Ce reprezintă și care dintre acestea contează mai mult

Dacă vorbim despre zodiile Soarelui versus zodiile Lunii, trebuie ținut cont de faptul că fiecare dintre acestea are la fel de multe calități ca și defecte. Indiferent de momentul în care te-ai născut vei fi poziționat într-o anumită categorie, în funcție de mai multe aspecte astrologice. Este important să aflăm despre diferențele dintre acestea pentru a ști de ce nativii au diferite deprinderi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 mai 2023, 9:21

Zodiile soarelui, cunoscute mai simplu ca zodii, funcționează cu data nașterii alături. Sunt foarte simplu de calculat pentru că Soarele are un drum fix pe care îl parcurge mereu. Doar uitându-te la momentul în care te-ai născut, poți afla ce zodie ești. Atunci când citești horoscopul, te uiți de fapt la zodiile soarelui.

Zodiile Soarelui versus zodiile Lunii

Luna este planeta care se mișcă cel mai repede și este de obicei un indicator al diferitelor evenimente din viață. În astrologia vedică accentul este pus mai mult pe semnele zodiacale ale lunii. Calcularea acestora este mai complexă, dat fiind faptul că Luna este un corp ceresc care se mișcă cu o rapiditate uimitoare și poate schimba zodiile în două zile și jumătate, spune Yourtango.com.

Consultarea unui horoscop al lunii depinde de o serie de factori, inclusiv constelațiile ( cu data nașterii exactă ), latitudinea și longitudinea exacte a locului în care te-ai născut, dar și felul cum era poziționată Luna față de Soare în acel moment.

În astrologie, Soarele este considerat regele planetelor. Reprezintă sufletul, puterea, autoritatea. Un Soare puternic îți oferă puterea, imunitate, rezistență și autoritate. De asemenea, un Soare slab te poate face să te simți fără energie, slăbită. Soarele împrumută lucrurule benefice venite din partea altor planete și le poate schimba esența acestora.

Luna este consider în astrologie ca fiind regina planetelor. Reprezintă mama, sufletul, emoția, mintea, temperamentul și puterea interioară.

Reclamă

Putem să trecem peste cele mai grele situații dacă avem o Lună puternică alături. Acest lucru înseamnă gândire pozitivă, instincte bine împământenite și faptul că ne aflăm în controlul oricărei zile.

Luna este cheia spre fericire, dar dacă este slabă te poate trimite către un tărâm al pierzaniei.

Citește despre cele 4 zodii care renunță la iubire în luna mai 2023. Află dacă te numeri printre ele.

Reclamă

Care astru are efecte mai puternice asupra vieții

Zodiile soarelui versus zodiile lunii, sau de unde vine puterea de fapt. Zodiile Lunii pot avea o influență mai mare asupra vieții tale decât zodiile Soarelui.

Soarele poate fi programat așa cum îți dorești, însă Luna este personalitatea ta, adevărul. Soarele traversează fiecare zodie în 12 luni, însă lucrurile stau cu totul diferite atunci când vorbim despre Lună. Aceasta se mișcă mai repede și se oprește la fiecare zodie timp de două zile și jumătate.

Dacă vorbim despre caracteristicile fiecărei zodii în parte, în funcție de Soare trebuie să știm următoarele: Nativii Berbec sunt puternici, energici, asertivi și au o dorință nestăpânită de a fi cei mai buni. Taurii sunt cunoscuți pentru latura romantică, pe când Gemenii preferă să fie stimulați prin comunicare, arată Astrology.com. Racii sunt extrem de sensibili și emoționali, iar Leii sunt pasionali.

Fecioarele sunt cunoscute pentru rațiune și logică, iar nativii Balanță sunt perfecționiști. Scorpionii sunt intuitivi și dedicați, iar Săgetătorii vor întotdeauna să pornească în aventură. Capricornii muncesc din greu pentru siguranță și securitate, iar Vărsătorii sunt plini de compasiune, pe când Peștii sunt creativi.

Dacă ne ghidăm după zodiile Lunii, aflăm că nativii Berbec sunt ambițioși și independenți, dar pot reacționa fără să gândească.

Taurii vor o viață bună și își pot menține calmul în situații de stres. Gemenii au o natură blândă și sunt inteligenți, iar Luna le oferă o viață lungă. Racii sunt religioși și emoționali, dar pot fi foarte ușor influențați. Leii sunt loiali, dar și foarte încăpățânați.

Nativii Fecioară sunt anxioși și timizi, iar nativii Balanță sunt paranoici, dar răbdători. Scorpionii pot deveni foarte nefericiți din cauza emoțiilor copleșitoare. Săgetătorii sunt inocenți și religioși, pe când Capricornii sunt practici. Vărsătorii sunt intuitivi, activi și inteligenți, iar Peștii foarte sensibili și plini de imaginație, iar de cele mai multe ori își creează obiceiuri negative.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×