Reclamă

Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie. Unde poți să-ți petreci vacanța de vară

Vacanța de vară se apropie și mulți dintre noi ne facem deja planuri pentru lunile ce urmează. Planificarea a început deja de ceva vreme pentru cei care vor să fie pregătiți. Pentru cei mai puțini deciși, astrologii vin cu o rezolvare. Descoperă în cele ce urmează ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie.

Publicat: 30 aprilie 2023, 6:02

Nu ai nevoie de un buget extraordinar pentru a te bucura de câteva zile de vacanță. De fapt, nu trebuie să alegi locații luxoase pentru a simți că te relaxezi. Astrologii susțin că fiecare nativ din zodiac rezonează cu o anumită regiune din lume. Descoperă unde te-ai simți cel mai bine în funcție de zodia în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie

Dacă nu te-ai decis la destinația de vacanță, atunci îți venim în ajutor cu câteva sugestii. Specialiștii în astrologie au întocmit un clasament al destinațiilor de vis de vara aceasta, în funcție de fiecare zodie. Publicația Bustle a explicat în detaliu care ar fi locul în care un nativ s-ar simți cel mai bine în timpul vacanței de vară. Iată ce îți rezervă astrele pentru lunile ce urmează.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii s-ar simți cel mai bine în Roma, spun specialiștii în astrologie. Cultura și istoria Romei va fi pe gustul Berbecilor. Aceste zodii sunt foarte curioase și abia așteaptă să descopere lumea din jurul său. Nativii aceștia adoră să se odihnească în timp ce se bucură de aerul de vacanță din Italia.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Se știe că nativii din zodia Taurului iubesc luxul. Acești nativi își doresc o viață extravagantă, iar destinațiile de vacanță trebuie să fie pe măsură.

Vara aceasta Taurii s-ar putea bucura de o vacanță în Milano. Astrologii susțin că aceasta este destinația de vis pentru un nativ din zodia Taurului.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt zodii de aer spontane, care își doresc tot timpul ceva nou. Acești nativi sunt ca o enciclopedie vie. Au nevoie de un oraș care să le provoace cunoștințele. Astfel, destinația de vis pentru un astfel de nativ este orașul Berlin. Diferențele culturale din acest oraș vor fi pe placul acestor nativi spontani.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului preferă destinațiile care au deschidere la mare sau la ocean. Pentru acești nativi nimic nu este mult prea exagerat. O vacanță de vis în vacanța de vară s-ar desfășura în Sydney, spun astrologii. Racii se vor simți foarte bine în această destinație, mai ales pentru că este un loc prietenos pentru familiile mari.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu există o destinație mai potrivită pentru un nativ din zodia Leului decât Egiptul. Leii se vor simți foarte bine într-un astfel de oraș. Este un loc cu o istorie aparte, care emană forța și puterea conducătorilor din trecut. Leii se conectează la energia lor interioară într-o astfel de destinație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Destinația de vis pentru un nativ din zodia Fecioarei este Amsterdam. Fecioarele sunt zodii organizate, care adoră să aibă fiecare lucru pus la punct. Amsterdam el oferă acestor nativi posibilitatea să-și îmbrățișeze adevărata personalitate. În plus, Fecioarele au multe locuri de explorat în Amsterdam, fiind o destinație cu un patrimoniu cultural impresionant.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt romantice și visează de multe ori cu ochii deschiși. Totodată acești nativi sunt dispuși să lupte pentru egalitate și dreptate. Destinația de vis pentru acești nativi este Parisul. Un loc romantic, potrivit pentru sufletul nativilor din zodia Balanței.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii nu trebuie să se teamă dacă nu și-au rezervat încă vacanța de vară. Astrologii susțin că destinația de vis pentru acești nativi este New Orleans. Este un oraș bogat în cultură, marcat de multe momente istorice importante. Este locul potrivit unde un Scorpion poate renaște.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt nativi dornici de aventură. Aceștia adoră să se distreze de dimineața până seara. Pentru un astfel de nativ este nevoie de o destinație plină de surprize. Astrologii susțin că destinația de vis pentru acești nativi este Miami.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Destinația de vis pentru Capricorni este Londra. O vacanță rapidă în Londra este exact ce trebuie pentru un nativ grăbit, dar care nu se teme de provocări. Vara aceasta Capricornii își vor petrece cea mai mare parte a timpului în vacanțe. Prima destinație de vis a acestora ar putea fi chiar în Londra.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii s-ar distra cel mai mult într-o destinație precum New York. Acesta este locul ideal pentru un nativ din zodia Vărsătorului. Acest oraș este plin de viață, agitat, dar în același timp are multe oaze de liniște.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ierusalimul este destinația perfectă pentru nativii din zodia Peștilor. Vara aceasta s-ar putea bucura de o vacanță extraordinară în această destinație. Peștii au nevoie de un loc încărcat cu spiritualitate. Acești nativi s-ar simți foarte bine într-o astfel de destinație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×