Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023. Balanțele își vor regăsi sufletul pereche

Eclipsa de Lună în Scorpion scoate la iveală sentimente ascunse, iar horoscopul dragostei pentru luna mai 2023 vine cu surprize. Zodiile vor avea parte de momente intense pe plan personale și se vor lăsa duse de val cu fiecare ocazie. Nu este de mirare că vor exista mai multe șanse de a-și găsi sufletul pereche decât au existat până în prezent.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 aprilie 2023, 9:08

Nativii vor deborda de energie și vor fi pregătiți să-și găsească dragostea adevărată. Persoanele singure vor atrage ca un magnet tot ceea ce își doresc. Poveștile de iubire deja conturate se vor transforma în furtuni, asta pentru partenerii care nu prea mai au încredere în ce se întâmplă în jurul lor. Nu trebuie să fie de mirare dacă vor avea loc și despărțiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023

Cu mișcarea inversă a lui Pluto în Vărsător, zodiile vor avea parte de mici schimbări pe plan personal. Vor fi pregătite să-și ducă relațiile la un alt nivel. După data de 2 mai, atunci când Luna intră în Balanță, se vor simți mult mai în siguranță alături de oamenii dragi sufletului lor. Vor exista conexiuni mult mai strânse cu partenerii de viață, asta pentru că încrederea va fi cuvântul cheie al relațiilor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec simt nevoia ca în această lună să-și vindece rănile provocate din dragoste. Odată ce acest sentiment va crește, demersurile către o nouă relație vor fi mult mai simplu de parcurs. Problemele din trecut se vor rezolva mult mai ușor, iar noile întâlniri pot chiar să genereze sentimente frumoase de care până acum te-ai ferit. Lasă-te împinsă de astre și vezi care îți este cel mai comod drum în viață pe plan personal.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor simți o independență în viața amoroasă după data de 5 mai, atunci când intervine Eclipsa de Lună. Vezi cum reacționează partenerul dacă te gândești să-i spui adevărul despre sentimentele tale. Dacă nu îți dorești o apropiere prea strânsă, nu trebuie să forțezi lucrurile.

Va fi o lună dificilă, dar destul de frumoasă, asta dacă știi să te bucuri de tot ceea ce îți oferă astrele. Ești dornică să te lași dusă de val și vrei să-ți creezi o lume doar a ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de întâlniri amoroase la începutul acestei luni. Simți foarte clar ceea ce trebuie să faci, și nu trebuie să te justifici în fața nimănui. După ce Mercur iese din retrograd, șansele să-ți construiești o nouă relație de iubire sunt mult mai mari.

Toate blocajele pe care le-ai întâmpinat până acum se vor evapora. Viața ta intimă revine la normal și acest lucru nu poate decât să te bucure. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023 vine cu vești bune pentru tine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se vor simți mult mai încrezători în forțele proprii în această lună. Pluto va schimba totul în această direcție și îți va oferi chiar o relație de iubire pe care o aștepai de foarte multă vreme. Începând chiar cu 1 mai, vei simți fiecare modificare pe piele ta. Pluto va intra în retrogradare în Vărsător, iar acest lucru va însemna ca ceea ce simți în prezent se va modifica fără doar și poate. O să ai parte de o surpriză din partea unui prieten vechi. Nu te aștepta la cereri în căsătorie, dar poate mici atenții care să-ți dea o portiță de intrare în viața acestuia, vor exista fără doar și poate. Nimic nu va mai fi ca înainte, iar tu te bucuri de asta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor învăța o lecție prețioasă de iubire, odată cu mișcările planetelor retrograde. Este cazul să profiți de fiecare vibrație și să te bucuri de ocaziile pe care le regăsești în fața ochilor. Dacă îți dorești o relație aparte, nu trebuie decât să o cauți un pic mai atentă. Vezi care dintre criterii îți sunt îndeplinite și gândește-te dacă în anumite puncte nu ești poate, un pic prea exigentă. Nu uita că fiecare legătură pe care ai construit-o până acum te-a învățat ceva valoros.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se vor concentra foarte mult pe romantism în această perioadă. Anul 2023 este într-adevăr unul care te va influența din acest punct de vedere. Încearcă să nu te lași distrasă de toate tensiunile care se întâmplă în jur. Tot ceea ce ai de făcut este să-ți urmezi inima, iar ea te va ajuta să decizi ce vei face pe viitor, spune Astrology.com. Când vine vorba despre alegerile simple, vezi care este cea mai obiectivă mișcare și urmeaz-o îndeaproape. Orice sfat simți nevoia să primești, cei dragi îți vor fi alături.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vorbesc deschis despre sentimentele lor în această lună. Ești pregătită să te vindeci de toate rănile din trecut, iar suferința nu va mai face parte din viața ta. Încă ai multe probleme care te apasă și care îți îngreunează drumul. Toate vibrațiile negative din jur nu te mai afectează acum. Pentru cei care se află deja într-o relație, va exista un moment de cotitură care îți va spune cu exactitate ce decizie trebuie să iei.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a-și întâlni sufletul pereche, iar acest lucru se va întâmpla doar dacă se vor lăsa conduși de Univers către sentimente mai nobile. Nu încerca să schimbi cursul vieții tale, în cele din urmă tot acolo vei ajunge. Dacă fugi de oportunități, nu vei afla niciodată ce lucrui prețioase ai de pierdut, arată Yourtango.com. Tot ceea ce îți iese în cale acum este un semn că ai avut puterea de a risca totul încă de la început. O nouă poveste este pe cale să aibă loc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își doresc din ce în ce mai mult o relație serioasă. Astrele le vor indica momentele oportune pentru acest demers, însă nu trebuie ratate micile momente. Dacă formezi deja un cuplu de lungă durată, ai șansa ca faptele tale de iubire să fie văzute de către cel drag. Îți dorești să duci această idilă la nivelul următor, însă este indicat să-ți cântărești bine alegerile. Doar nu știi ce este benefic pentru tine în viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor pune aceentul pe vindecarea profundă în această perioadă. Dacă încerci să scapi de toate rănile din trecut, ai șansa de a le avea de fapt întipărite în suflet. Soarele va ieși și pe strada ta, mai repede decât îți imaginezi. Ai oportunitatea de a întâlni pe cineva special. Nu trebuie neapărat să fie vorba despre o persoană pe care o cunoști deja. Reușești să creezi conexiuni și cu cei pe care abia i-ai văzut. Doar tu știi cine este special pentru tine și cine nu.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător vor simți energiile lui Pluto, iar acest lucru îi va aduce mai aproape de interacțiunea cu sufletul pereche. Poate fi vorba despre partenerul cu care te afli deja într-o relație, sau cel pe care abia l-ai cunoscut. Este posibil să ai schimbări de stare care te vor deconecta de la viața pe care o trăiești în prezent cu atât de multă intensitate. Vezi care sunt lucrurile care contează cu adevărat. Nu lăsa pe cei din jur să-ți modifice ideile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor acorda o atenție deosebită relațiilor în această perioadă. Trebuie să te asiguri că în acest proces nu vor exista lacune în dezvoltarea ta personală. Ești pe drumul cel bun, însă mici ajutoare din partea astrelor sunt întotdeauna bine venite. Folosește-te de comunicarea non-verbală pentru a-ți exprima fiecare idee.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×