Reclamă

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal într-o relație. Ce îi face fericiți pe nativi

Fiecare semn zodiacal are nevoie de ceva diferit pentru a fi fericit într-o relație. Relațiile înseamnă de cele mai multe ori multă muncă. Trebuie să fii capabilă să recunoști propriile dorințe și nevoi, precum și pe ale partenerului tău pentru a face lucrurile să curgă de la sine. Află de ce are nevoie fiecare semn zodiacal într-o relație.

Publicat: 8 aprilie 2023, 8:07

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a căuta informații despre cum să fii cel mai bun partener este în astrologie. Citește în rândurile de mai jos pentru a afla de ce au nevoie semnele zodiacale într-o relație, precum și cel mai bun mod de a a le face să se simtă iubite și fericite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal într-o relație

Relațiile de iubire se bazează pe dragoste, fericire, împlinire, respect și o mulțime de alte astfel de sentimente pozitive. De cele mai multe ori, rutina este factorul negativ în relațiile amoroase. Ea poate duce la rodarea legăturii dintre parteneri. Pentru a preveni o astfel de situație, află de ce are nevoie fiecare semn zodiacal într-o relație.

De ce au nevoie Berbecii într-o relație

Berbecii sunt oameni foarte direcți. Ei prețuiesc foarte mult onestitatea, așa că nu numai că vor să comunici deschis cu ei, ci vor să fii sinceră în acest sens. Nu sunt interesați de oamenii care se ascund în jurul lucrurilor, prelungind situații care nu trebuie să dureze atât de mult. Au nevoie de o persoană care este independentă și automotivată și care să le poată păstra atenția. Dacă ești plictisitoare, vor trece mai departe. Ai grijă, Berbecii se află pe lista cu zodii care se despart în 2023.

De ce au nevoie Taurii într-o relație

Reclamă

Taurului nu-i place să-și poarte inima pe mânecă. Dacă ceva este în neregulă în lumea lor, ei vor spune tuturor că sunt bine. Taurul are nevoie de un partener care să fie dispus să lucreze alături de el. Îi plac oamenii care îi pot ajuta să exprime cum se simt. De asemenea, oamenii care depun puțin efort pentru a-i cunoaște sunt în aria lor de interese.

De ce au nevoie Gemenii într-o relație

Gemenii sunt cunoscuți pentru că au o multitudine de interese diferite. Le place să rămână implicați și ocupați în viața lor. Pe măsură ce trec de la un lucru interesant la altul, au nevoie de cineva care să le ofere emoție pe care nu o pot obține din altă parte. Le plac partenerii care îi fac să râdă și care sunt entuziasmați de lucruri spontane.

Reclamă

De ce au nevoie Racii într-o relație

Racilor le place să ofere lumea partenerilor lor. Fac orice este nevoie pentru a-i face fericiți. Dar această afecțiune vine la pachet cu așteptări mari. Își doresc ca partenerii lor să se comporte și să acționeze într-un mod pe care l-au idealizat în mintea lor. Ei dau totul în relație, așa că, la sfârșitul zilei, își doresc cu adevărat pe cineva care să le răspundă la fel. Vor doar ca cineva să investească în relația cu ei.

De ce au nevoie Leii într-o relație

În mod firesc încrezător și lipsit de griji, Leul caută un partener care să nu-l rețină, ci mai degrabă să avanseze cu el fără efort. De multe ori par persoane care nu își dau interesul, dar nu prea le place să se joace. Ei vor pe cineva care este la fel de real ca ei. Cineva care nu va ezita și are același nivel de încredere. Nu sunt dornici să stea cu oameni nesiguri.

De ce au nevoie Fecioarele într-o relație

În timp ce Fecioarele este adesea persoane analitice și raționale, ele sunt și ființe profund emoționale. Dar nu ar lăsa pe nimeni altcineva să vadă această latură a lor. Fecioarele, la fel cum mențin un echilibru între practic și impulsul emoțional, au nevoie de un partener care să echilibreze viața în același mod și să vorbească despre lucruri de fond, la nivel emoțional și intelectual.

De ce au nevoie Balanțele într-o relație

Balanțe lucrează din greu pentru a crea o energie naturală, pozitivă despre ei înșiși. Accentul lor s-a concentrat în mare parte pe crearea liniștii sufletești , așa că, dacă te percep ca un risc pentru liniștea lor, nu vei rezista mult în preajma lor. Le place să fie persoane corecte și drepte, așa că se așteaptă ca și partenerii lor să fie la fel.

De ce au nevoie Scorpionii într-o relație

Scorpionii nu se deschid cu ușurință față de oameni până când nu demonstrează că pot avea încredere în ei. Au trecut prin experiențe neplăcute în trecut. Dacă vrei să păstrezi o relație cu un Scorpion, construiește acel nivel de încredere cât poți de mult. Le place să se simtă confortabil. De asemenea, le place să se simtă iubiți. Le place să fie oameni profund pasionați. Își doresc un partener în care să-și oglindească energia senzuală.

De ce au nevoie Săgetătorii într-o relație

Săgetătorul este un tip de persoană jucăușă și gânditoare. Le plac aventurile la fel de mult pe cât le place să aibă glume și discuții filozofice. Aceștia sunt oamenii care păstrează cel mai bine un sentiment natural de uimire. Ca atare, au nevoie de un partener care să-i poată menține în realitate uneori, dar care, de asemenea, va spune da atunci când Săgetătorul are nevoie de un partener de aventură.

De ce au nevoie Capricornii într-o relație

La fel cum Capricornul este un muncitor sârguincios cu o etică motivată a muncii, ei caută același lucru într-un partener. Le place să fie cu o persoană care se bazează pe sine, dar care poate trăi și momentul. Ei recunosc că viața nu este doar despre muncă, deși tind să muncească mai mult decât oricine altcineva. Capricornii au nevoie de o persoană care să-i scoată din ciclul de lucru din când în când pentru a se relaxa și a se distra.

De ce au nevoie Vărsătorii într-o relație

Considerat de mulți a fi unul dintre cele mai complicate semne zodiacale, Vărsătorul trăiește pentru fiorul vieții. Asta înseamnă câteva lucruri. În primul rând, ei nu intră de obicei într-o relație cu o persoană decât dacă acea persoană este cu adevărat specială în ochii lor. Dacă te-au ales, poți fi sigur că este real. În al doilea rând, ei știu ce vor de la viață. Le place să facă excursii aleatorii în locuri exotice. În cele din urmă, au atât de multă dragoste de dăruit, dar adesea au probleme în a-și exprima toate sentimentele din interiorul lor.

De ce au nevoie Peștii într-o relație

Peștii sunt un semn sensibil, dar romantic. În primele etape ale unei relații, fă-i să se simtă confortabil, ca și cum s-ar putea deschide față de tine fără teamă. Odată ce te-au acceptat, așteaptă-te să facă gesturi mărețe de afecțiune și dragoste. Un partener bun pentru un Pești este acela care se poate angaja la un nivel ridicat de intimitate și vulnerabilitate și care își poate sprijini obiectivele și ambițiile în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×