Reclamă

Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023

Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu vești bune pentru cei mai mulți nativi. Energia adusă de planeta Venus îi va face pe nativi s fie motivați să facă schimbări în viața lor.

Publicat: 1 aprilie 2023, 6:57

Luna Plină în Balanță în Aprilie 2023 vine cu o energie extraordinară pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia se afirmă pe plan profesional și nu numai. Peisajul energetic este unul favorabil pentru zodii. Acestea au șansa să se redescopere.

Luna Plină în Balanță

Cu această Lună Plină din aprilie 2023, semnul Balanței evocă echilibru și diplomație în viața de zi cu zi. Semnul Balanței este guvernat de planeta Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a relațiilor. Venus este cea care poartă o conversație cu Steaua Fixă Algol, ceea ce înseamnă că în timpul acestei Luni Pline relațiile cu femeile puternice vor căpăta mai multă importanță.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Venus, Zeița Iubirii aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Luna aceasta ai șansa să te afirmi pe plan personal. Relațiile amoroase capătă un nou sens pentru tine. Dai dovadă de performanțe remarcabile la locul de muncă și reușești să-ți crești în mod semnificativ veniturile financiare. Ești într-o perioadă a abundenței și prosperității.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În viața ta va exista mai multă claritate în această perioadă. Luna Plină în Balanță aduce vești bune pentru tine. În cele din urmă vei ajunge să ai mult mai mult echilibru în viața ta. Este momentul să pui la punct ultimele detalii în ceea ce privește cariera ta profesională. Acum este momentul să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. S-ar putea ca această perioadă să te surprindă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii se redescoperă pe tot parcursul acestei perioade. Astrele spun că pentru tine vor avea loc mai multe transformări pe plan personal. Acum este momentul să te pui mai des pe primul loc. Atingi în cele din urmă un adevărat echilibru emoțional. Ai în față o perioadă cu multe reușite pe plan personal, relatează YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În această perioadă casa a IV-a a familiei și fertilității este activată. Astrele spun că familia ta se mărește, iar acest lucru nu poate decât să-ți aducă multe motive de bucurie. Există mult mai multă armonie în viața ta datorită intervenției planetei Venus. Familia îți asigură liniștea și confortul de care ai atât de multă nevoie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cuvintele contează foarte mult pentru o zodie de foc. Astrele spun că s-ar putea să primești vești bune în această perioadă. Luna Plină în Balanță în Aprilie 2023 vine cu vești importante și pe plan profesional. S-ar putea ca în această perioadă să descoperi mai multe secrete care ți-au fost ascunse. Viața ta s-ar putea schimba mai repede decât ai crezut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este momentul oportun să îmbrățișezi abundența care vine spre tine. Luna Plină în aprilie 2023 îți activează casa a II-a, a banilor și finanțelor. Este necesar ca în această perioadă să porți discuții sincere. S-ar putea să fie nevoie să iei parte la câteva negocieri. Punctul tău de vedere trebuie făcut clar. Balanța va fi înclinată în direcția în care îți dorești. Astrele spun că această perioadă aduce pentru tine câștiguri financiare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Meriți tot ceea ce este mai bun, iar acest lucru se observă cu precădere în această perioadă. Astrele spun că treci printr-o etapă importantă de transformare a sinelui interior. Meriți tot ceea ce e mai bun. Este momentul să te pui mai des pe primul loc. Pentru prea mult timp ai avut grijă de ceilalți și pe tine te-ai neglijat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În această perioadă vei învăța câteva lecții dificile. Te confrunți cu probleme în relația de cuplu. Partenerul este suspicios și e chestionează. Ai mai multă răbdare cu tine și cei din jurul tău. Luna Plină va aduce și ea schimbări importante pe plan amoros. Nu ignora semnele pe care le primești de la Univers. Acesta îți va arăta calea corectă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Casa a XI-a, a relațiilor, este activată în această perioadă. Astrele spun că ești în căutarea echilibrului interior. Ai mai multă grijă la deciziile pe care le iei atunci când te afli sub presiune. Stresul s-ar putea să-și spună cuvântul asupra ta. Vei vedea că Luna Plină îți va sta alături și îți va transmite toată energia necesară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai atins un punct de cotitură în carieră. Capricornii sunt într-un moment de impas emoțional. Astrele spun că trebuie să te mobilizezi și sp ieși rapid din această situație. Echilibrul este necesar în situația ta. Venus te va ajuta să iei câteva decizii potrivite. Cu toate acestea, schimbarea se află chiar în mâinile tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Într-un scenariu optimist ai putea câștiga puțină experiență în toată această perioadă. Totuși există multă presiune pusă asupra ta, iar problemele par să se țină de tine în perioada în care este Lună Plină în Balanță. Ai nevoie de mai multă claritate pentru a putea lua deciziile corecte. S-ar putea ca lucrurile să se schimbe în bine pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Karma este activă în casa familiei. Cu Luna Plină în Balanță vei vedea că lucrurile încep să meargă în direcția în care îți dorești. Mai ai multe de făcut înainte de a ajunge acolo unde ți-ai propus. Încearcă să nu renunți la planurile făcute pentru această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×