Reclamă

Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023

Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu vești bune pentru cei mai mulți nativi. Energia adusă de planeta Venus îi va face pe nativi s fie motivați să facă schimbări în viața lor.

Publicat: 1 aprilie 2023, 6:57

Luna Plină în Balanță în Aprilie 2023 vine cu o energie extraordinară pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia se afirmă pe plan profesional și nu numai. Peisajul energetic este unul favorabil pentru zodii. Acestea au șansa să se redescopere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Balanță

Cu această Lună Plină din aprilie 2023, semnul Balanței evocă echilibru și diplomație în viața de zi cu zi. Semnul Balanței este guvernat de planeta Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a relațiilor. Venus este cea care poartă o conversație cu Steaua Fixă Algol, ceea ce înseamnă că în timpul acestei Luni Pline relațiile cu femeile puternice vor căpăta mai multă importanță.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Venus, Zeița Iubirii aduce multe vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Luna aceasta ai șansa să te afirmi pe plan personal. Relațiile amoroase capătă un nou sens pentru tine. Dai dovadă de performanțe remarcabile la locul de muncă și reușești să-ți crești în mod semnificativ veniturile financiare. Ești într-o perioadă a abundenței și prosperității.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În viața ta va exista mai multă claritate în această perioadă. Luna Plină în Balanță aduce vești bune pentru tine. În cele din urmă vei ajunge să ai mult mai mult echilibru în viața ta. Este momentul să pui la punct ultimele detalii în ceea ce privește cariera ta profesională. Acum este momentul să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. S-ar putea ca această perioadă să te surprindă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii se redescoperă pe tot parcursul acestei perioade. Astrele spun că pentru tine vor avea loc mai multe transformări pe plan personal. Acum este momentul să te pui mai des pe primul loc. Atingi în cele din urmă un adevărat echilibru emoțional. Ai în față o perioadă cu multe reușite pe plan personal, relatează YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În această perioadă casa a IV-a a familiei și fertilității este activată. Astrele spun că familia ta se mărește, iar acest lucru nu poate decât să-ți aducă multe motive de bucurie. Există mult mai multă armonie în viața ta datorită intervenției planetei Venus. Familia îți asigură liniștea și confortul de care ai atât de multă nevoie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cuvintele contează foarte mult pentru o zodie de foc. Astrele spun că s-ar putea să primești vești bune în această perioadă. Luna Plină în Balanță în Aprilie 2023 vine cu vești importante și pe plan profesional. S-ar putea ca în această perioadă să descoperi mai multe secrete care ți-au fost ascunse. Viața ta s-ar putea schimba mai repede decât ai crezut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este momentul oportun să îmbrățișezi abundența care vine spre tine. Luna Plină în aprilie 2023 îți activează casa a II-a, a banilor și finanțelor. Este necesar ca în această perioadă să porți discuții sincere. S-ar putea să fie nevoie să iei parte la câteva negocieri. Punctul tău de vedere trebuie făcut clar. Balanța va fi înclinată în direcția în care îți dorești. Astrele spun că această perioadă aduce pentru tine câștiguri financiare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Meriți tot ceea ce este mai bun, iar acest lucru se observă cu precădere în această perioadă. Astrele spun că treci printr-o etapă importantă de transformare a sinelui interior. Meriți tot ceea ce e mai bun. Este momentul să te pui mai des pe primul loc. Pentru prea mult timp ai avut grijă de ceilalți și pe tine te-ai neglijat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În această perioadă vei învăța câteva lecții dificile. Te confrunți cu probleme în relația de cuplu. Partenerul este suspicios și e chestionează. Ai mai multă răbdare cu tine și cei din jurul tău. Luna Plină va aduce și ea schimbări importante pe plan amoros. Nu ignora semnele pe care le primești de la Univers. Acesta îți va arăta calea corectă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Casa a XI-a, a relațiilor, este activată în această perioadă. Astrele spun că ești în căutarea echilibrului interior. Ai mai multă grijă la deciziile pe care le iei atunci când te afli sub presiune. Stresul s-ar putea să-și spună cuvântul asupra ta. Vei vedea că Luna Plină îți va sta alături și îți va transmite toată energia necesară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai atins un punct de cotitură în carieră. Capricornii sunt într-un moment de impas emoțional. Astrele spun că trebuie să te mobilizezi și sp ieși rapid din această situație. Echilibrul este necesar în situația ta. Venus te va ajuta să iei câteva decizii potrivite. Cu toate acestea, schimbarea se află chiar în mâinile tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Într-un scenariu optimist ai putea câștiga puțină experiență în toată această perioadă. Totuși există multă presiune pusă asupra ta, iar problemele par să se țină de tine în perioada în care este Lună Plină în Balanță. Ai nevoie de mai multă claritate pentru a putea lua deciziile corecte. S-ar putea ca lucrurile să se schimbe în bine pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Karma este activă în casa familiei. Cu Luna Plină în Balanță vei vedea că lucrurile încep să meargă în direcția în care îți dorești. Mai ai multe de făcut înainte de a ajunge acolo unde ți-ai propus. Încearcă să nu renunți la planurile făcute pentru această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×