Reclamă

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie

Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente că echinocțiul de primăvară s-a instalat. „Se simte sărbătorit, deoarece este începutul noului an astrologic. Înseamnă că acum ieșim din întunericul iernii”, spune astrologul Courtney O’Reilly. Află cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie.

Publicat: 24 martie 2023, 7:07

Acum natura poate reveni la viață. Și la fel putem și noi. Astrologia echinocțiului de primăvară va oferi o energie ambițioasă, de susținere, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul acesta, echinocțiul de primăvară a avut loc pe data de 20 martie. Ne-a mutat într-un nou sezon și an astrologic la început de săptămână.

Pe măsură ce sosește echinocțiul de primăvară, soarele va fi situat direct peste ecuatorul Pământului. Oferă emisferelor nordice și sudice cantități egale de lumină solară. Este considerat un echinocțiu, deoarece locația soarelui deasupra Ecuatorului înseamnă că zilele și nopțile sunt de lungime egală în majoritatea părților lumii. Cuvântul „echinocțiu” provine din cuvintele latine aequus, care înseamnă „egal” și nox, care înseamnă „noapte”.

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie

Din punct de vedere astrologic, echinocțiul de primăvară anunță întotdeauna mișcarea soarelui în semnul cardinal de foc al Berbecului, care este ceea ce canalizează energia inițiatică menționată mai sus. Te poți gândi la echinocțiul de primăvară ca la o „resetare energetică absolută”, spune astrologul Narayana Montúfar. „Aceasta este energia de foc în forma sa cea mai pură. Cu toții suntem obligați să simțim o creștere a productivității și a impulsului”.

Potrivit astrologului Alexandria Lettman, aceasta rară coincidență a întâlnirii soarelui și a lunii în Berbec chiar la echinocțiul de primăvară a făcut din data de 21 martie o zi deosebit de norocoasă pentru fiecare semn zodiacal.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este începutul sezonului tău. Ești obligată să simți acest sentiment al noilor începuturi într-un mod cât de poate de fastuos. „Soarele din zodia ta te va ajuta să-ți lumineze calea înainte, spre succes”, spune Montúfar.

După cum s-a menționat mai sus, acesta este cu siguranță un moment favorabil pentru lansarea oricăror planuri noi. Tu, în special, ai putea simți o dorință mai puternică de a-ți urmări instinctele, spune Lettman. Îți vei da seama că să te răsfeți din când în când nu este neapărat un lucru rău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Împingerea către acțiune s-ar putea simți mai puțin și mai personală pentru tine. Soarele Berbec evidențiază a 12-a casă a psihicului interior, viselor și intuiției. Analizează cele mai profunde motivații pentru obiectivele pe care le urmezi. Deși este grozav să alergi către lucruri pozitive, care te împlinesc, cum ar fi relațiile, după ce s-a instalat echinocțiul, gândește-te dacă ai putea alerga către un lucru pentru a scăpa de altul. În loc să alergi după ceva, asigură-te că urmărești motivul potrivit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te-ai putea simți mai conectată la cele mai mari speranțe și dorințe ale tale. Asta pentru că a 11-a ta casă a idealismului, progresului și comunității primește un impuls de la soare pe măsură ce se instalează echinocțiul de primăvară.

Vei știi mai clar cum acțiunile pe care le faci acum te vor apropia de acele dorințe. În general, aceasta este o mentalitate bună pentru tine. Ești un semn de aer căruia îi place în mod natural să învețe din orice se întâmplă în jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Poți atinge o piatră de hotar în carieră în timpul echinocțiului de primăvară. Norocul ar putea fi de partea ta la locul de muncă, spune Lettman. De asemenea, este un moment de bun augur să ceri o mărire de slariu sau să te oferi să preiei un nou proiect. Sau, dacă ai așteptat să faci o pauză în carieră, acum ar putea fi momentul ideal pentru a lua această decizie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Acest tranzit oferă numai vibrații bune pentru tine. Vei fi încântată să afli că echinocțiul de primăvară evidențiază a noua casă, care nu este asociată doar cu călătoriile, învățarea și explorarea, ci și cu norocul. La urma urmei, este casa condusă de norocosul Jupiter. Rezultatul este „energie optimistă și de neoprit”, spune Lettman, care sugerează să valorifici această încredere pentru a extinde orizonturile sau pentru a îmbrățișa spontaneitatea așa cum crezi de cuviință.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Echinocțiul îți poate aduce claritatea atât de necesară. Pentru a începe ceva nou, uneori, ceva trebuie să se termine. Această idee nu ar putea suna mai bine pentru tine decât acum, având în vedere că energia inițiatică a sezonului Berbec ajunge în a opta casă a transformărilor și sfârșiturilor. Consideră că acesta este semnul tău cosmic pentru a „tăia legăturile cu orice sau oricine care nu îți mai este de ajutor, de a pune capăt lucrurilor și de a merge mai departe”, spune Lettman.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În timp ce toată lumea ar putea simți o energie aparte la instalarea echinocțiului, datorită conjuncției lui Venus cu nodul nord, tu, în special, ai putea experimenta o creștere a relației. La urma urmei, Venus este conducătorul tău planetar, ceea ce îi crește impactul asupra vieții tale. Lettman bănuiește că această energie puternică a lui Venus ar putea atinge pe cineva de care îți pasă cu adevărat. Cineva din viața ta ar putea fi gata să ducă lucrurile la următorul nivel cu tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Reîmprospătarea ta inspirată de echinocțiu s-ar putea întâmpla în rutinele tale zilnice. Soarele din Berbec se află în cea de-a șasea casă a ritualurilor, obiceiurilor și bunăstării, punându-te în situația de a stabili noi obiective pe termen scurt în jurul carierei și de a prelua responsabilitățile de zi cu zi. Acesta este, de asemenea, un moment pentru a te concentra pe rutinele mentale și fizice și a le modifica după cum este necesar, astfel încât să susțină cel mai bine aceste obiective.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Creativitatea și optimismul sunt forțele tale naturale, dar creșterea suplimentară a energiei Berbecului din acest tranzit ar putea duce ambele abilități la un nivel superior. Mai precis, soarele din Berbec evidențiază cea de-a cincea casă a plăcerii și a distracției, oferindu-ți impulsul de care ai nevoie pentru a începe sau a accelera un proiect. S-ar putea să încerci ceva nou și, deși poate nu știi unde va duce, asta este doar o parte a succesului.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ajutând la iluminarea experiențelor trecute care te-au modelat în persoana de azi, acest echinocțiu te-ar putea îndruma către lucrurile de care vrei și ai nevoie cu adevărat. Soarele din Berbec se află în a patra casă a rădăcinilor familiale, iar energia pe care o canalizează te-ar putea face să te gândești că e nevoie să renunți la tiparele din trecut. A alege, în schimb, să te pui pe primul loc ar putea deschide mai multe oportunități de iubire și conexiune.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pregătește-te pentru o schimbare de perspectivă. Soarele care se deplasează în Berbec luminează a treia casă a intelectului și a comunicării. Îți va deschide mintea către un optimism mai mare și idei noi. Ai putea simți un sentiment de ușurință și eliberare față de orice ar fi putut să te rețină, fie că a fost îndoială sau frică. Iar claritatea rezultată s-ar putea duce către un proces decizional mai organizat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

De obicei, ești o persoană care gândește foarte mult fiecare decizie. Dar energia din acest sezon îți poate îndrepta atenția către detaliile și structurile tangibile de care ai nevoie pentru a-ți aduce obiectivele la viață. Soarele activează a doua casă de resurse. Te încurajează să îți reînnoiești rutina zilnică și să te asiguri că acestea funcționează în favoarea obiectivelor tale. Acest lucru te va ajuta să faci fundația de care ai nevoie pentru a urmări ceea ce îți dorești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×