Reclamă

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie

Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente că echinocțiul de primăvară s-a instalat. „Se simte sărbătorit, deoarece este începutul noului an astrologic. Înseamnă că acum ieșim din întunericul iernii”, spune astrologul Courtney O’Reilly. Află cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie.

Publicat: 24 martie 2023, 7:07

Acum natura poate reveni la viață. Și la fel putem și noi. Astrologia echinocțiului de primăvară va oferi o energie ambițioasă, de susținere, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Anul acesta, echinocțiul de primăvară a avut loc pe data de 20 martie. Ne-a mutat într-un nou sezon și an astrologic la început de săptămână.

Pe măsură ce sosește echinocțiul de primăvară, soarele va fi situat direct peste ecuatorul Pământului. Oferă emisferelor nordice și sudice cantități egale de lumină solară. Este considerat un echinocțiu, deoarece locația soarelui deasupra Ecuatorului înseamnă că zilele și nopțile sunt de lungime egală în majoritatea părților lumii. Cuvântul „echinocțiu” provine din cuvintele latine aequus, care înseamnă „egal” și nox, care înseamnă „noapte”.

Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie

Din punct de vedere astrologic, echinocțiul de primăvară anunță întotdeauna mișcarea soarelui în semnul cardinal de foc al Berbecului, care este ceea ce canalizează energia inițiatică menționată mai sus. Te poți gândi la echinocțiul de primăvară ca la o „resetare energetică absolută”, spune astrologul Narayana Montúfar. „Aceasta este energia de foc în forma sa cea mai pură. Cu toții suntem obligați să simțim o creștere a productivității și a impulsului”.

Potrivit astrologului Alexandria Lettman, aceasta rară coincidență a întâlnirii soarelui și a lunii în Berbec chiar la echinocțiul de primăvară a făcut din data de 21 martie o zi deosebit de norocoasă pentru fiecare semn zodiacal.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este începutul sezonului tău. Ești obligată să simți acest sentiment al noilor începuturi într-un mod cât de poate de fastuos. „Soarele din zodia ta te va ajuta să-ți lumineze calea înainte, spre succes”, spune Montúfar.

După cum s-a menționat mai sus, acesta este cu siguranță un moment favorabil pentru lansarea oricăror planuri noi. Tu, în special, ai putea simți o dorință mai puternică de a-ți urmări instinctele, spune Lettman. Îți vei da seama că să te răsfeți din când în când nu este neapărat un lucru rău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Împingerea către acțiune s-ar putea simți mai puțin și mai personală pentru tine. Soarele Berbec evidențiază a 12-a casă a psihicului interior, viselor și intuiției. Analizează cele mai profunde motivații pentru obiectivele pe care le urmezi. Deși este grozav să alergi către lucruri pozitive, care te împlinesc, cum ar fi relațiile, după ce s-a instalat echinocțiul, gândește-te dacă ai putea alerga către un lucru pentru a scăpa de altul. În loc să alergi după ceva, asigură-te că urmărești motivul potrivit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te-ai putea simți mai conectată la cele mai mari speranțe și dorințe ale tale. Asta pentru că a 11-a ta casă a idealismului, progresului și comunității primește un impuls de la soare pe măsură ce se instalează echinocțiul de primăvară.

Vei știi mai clar cum acțiunile pe care le faci acum te vor apropia de acele dorințe. În general, aceasta este o mentalitate bună pentru tine. Ești un semn de aer căruia îi place în mod natural să învețe din orice se întâmplă în jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Poți atinge o piatră de hotar în carieră în timpul echinocțiului de primăvară. Norocul ar putea fi de partea ta la locul de muncă, spune Lettman. De asemenea, este un moment de bun augur să ceri o mărire de slariu sau să te oferi să preiei un nou proiect. Sau, dacă ai așteptat să faci o pauză în carieră, acum ar putea fi momentul ideal pentru a lua această decizie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Acest tranzit oferă numai vibrații bune pentru tine. Vei fi încântată să afli că echinocțiul de primăvară evidențiază a noua casă, care nu este asociată doar cu călătoriile, învățarea și explorarea, ci și cu norocul. La urma urmei, este casa condusă de norocosul Jupiter. Rezultatul este „energie optimistă și de neoprit”, spune Lettman, care sugerează să valorifici această încredere pentru a extinde orizonturile sau pentru a îmbrățișa spontaneitatea așa cum crezi de cuviință.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Echinocțiul îți poate aduce claritatea atât de necesară. Pentru a începe ceva nou, uneori, ceva trebuie să se termine. Această idee nu ar putea suna mai bine pentru tine decât acum, având în vedere că energia inițiatică a sezonului Berbec ajunge în a opta casă a transformărilor și sfârșiturilor. Consideră că acesta este semnul tău cosmic pentru a „tăia legăturile cu orice sau oricine care nu îți mai este de ajutor, de a pune capăt lucrurilor și de a merge mai departe”, spune Lettman.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În timp ce toată lumea ar putea simți o energie aparte la instalarea echinocțiului, datorită conjuncției lui Venus cu nodul nord, tu, în special, ai putea experimenta o creștere a relației. La urma urmei, Venus este conducătorul tău planetar, ceea ce îi crește impactul asupra vieții tale. Lettman bănuiește că această energie puternică a lui Venus ar putea atinge pe cineva de care îți pasă cu adevărat. Cineva din viața ta ar putea fi gata să ducă lucrurile la următorul nivel cu tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Reîmprospătarea ta inspirată de echinocțiu s-ar putea întâmpla în rutinele tale zilnice. Soarele din Berbec se află în cea de-a șasea casă a ritualurilor, obiceiurilor și bunăstării, punându-te în situația de a stabili noi obiective pe termen scurt în jurul carierei și de a prelua responsabilitățile de zi cu zi. Acesta este, de asemenea, un moment pentru a te concentra pe rutinele mentale și fizice și a le modifica după cum este necesar, astfel încât să susțină cel mai bine aceste obiective.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Creativitatea și optimismul sunt forțele tale naturale, dar creșterea suplimentară a energiei Berbecului din acest tranzit ar putea duce ambele abilități la un nivel superior. Mai precis, soarele din Berbec evidențiază cea de-a cincea casă a plăcerii și a distracției, oferindu-ți impulsul de care ai nevoie pentru a începe sau a accelera un proiect. S-ar putea să încerci ceva nou și, deși poate nu știi unde va duce, asta este doar o parte a succesului.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ajutând la iluminarea experiențelor trecute care te-au modelat în persoana de azi, acest echinocțiu te-ar putea îndruma către lucrurile de care vrei și ai nevoie cu adevărat. Soarele din Berbec se află în a patra casă a rădăcinilor familiale, iar energia pe care o canalizează te-ar putea face să te gândești că e nevoie să renunți la tiparele din trecut. A alege, în schimb, să te pui pe primul loc ar putea deschide mai multe oportunități de iubire și conexiune.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pregătește-te pentru o schimbare de perspectivă. Soarele care se deplasează în Berbec luminează a treia casă a intelectului și a comunicării. Îți va deschide mintea către un optimism mai mare și idei noi. Ai putea simți un sentiment de ușurință și eliberare față de orice ar fi putut să te rețină, fie că a fost îndoială sau frică. Iar claritatea rezultată s-ar putea duce către un proces decizional mai organizat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

De obicei, ești o persoană care gândește foarte mult fiecare decizie. Dar energia din acest sezon îți poate îndrepta atenția către detaliile și structurile tangibile de care ai nevoie pentru a-ți aduce obiectivele la viață. Soarele activează a doua casă de resurse. Te încurajează să îți reînnoiești rutina zilnică și să te asiguri că acestea funcționează în favoarea obiectivelor tale. Acest lucru te va ajuta să faci fundația de care ai nevoie pentru a urmări ceea ce îți dorești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×