Reclamă

Bianca Nuțu, despre importanța astrologiei în viața de zi cu zi: „Sufletul are un plan cu mult înainte de a se naște”

Bianca Nuțu se numără printre cei mai apreciați astrologi de la noi din țară. Prezintă rubrica de horoscop în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, și le oferă telespectatorilor emisiunii previziunile astrale ale zilei. Bianca Nuțu a acceptat invitația noastră și ne-a bucurat cu prezența sa pe platourile de filmare ale unui nou interviu din seria CaTine.

Publicat: 20 martie 2023, 14:53 / Actualizat: 21 martie 2023, 10:31

Bianca ne-a răspuns cu răbdare și încredere la fiecare curiozitate pe care am avut-o. Acesta a fost foarte deschisă față de echipa CaTine și ne-a povestit mai multe despre modul în care astrologia ne poate ajuta în viața de zi cu zi.

Bianca Nuțu, despre importanța astrologiei în viața de zi cu zi

Pe Bianca Nuțu ne-am obișnuit să o vedem la Neatza și să-i ascultăm cu atenție previziunile astrologice. Însă puțini o cunosc în viața privată și știu cum este Bianca în viața de zi cu zi. De data aceasta, ne-am bucurat să o cunoaștem mai în profunzime și să aflăm mai multe despre copilăria sa, dar și despre momentele cheie care au transformat-o în femeia puternică care este astăzi. 

– Povestește-ne câteva lucruri despre momentul care crezi că ți-a modelat viața.
– Eu tind să cred că tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost creat în așa fel încât să ajung aici. Eu sunt de părere că sufletul are un plan cu mult înainte de a se naște. El își alege părinții, familia și chiar zodia. Când eram mică, nu-mi imaginam că o să ajung să fac astrologie, însă am întâlnit oameni care m-au ghidat pe acest drum și am fost înzestrată cu foarte multă intuiție și curiozitate. În astrologie trebuie să te informezi mult. 

– Ce visai să fii când erai copil și cum a început călătoria în lumea astrologiei?
– Îmi doream foarte mult să fiu scriitoare. Am ajuns în București cu gândul de a mă face scriitoare. M-am înscris la facultatea de Limbi Străine. Viața mi-a scos în cale un internship și am mers în paralel cu astrologia. 

– Cum crezi că astrologia poate ajuta oamenii în viața lor de zi cu zi?
– Astrologia funcționează ca o hartă. Având cunoștințe de astrologie sau apelând la un astrolog, vom ști care sunt acele perioade favorabile și când sunt momente mai delicate și ce anume am putea să facem ca să depășim acele blocaje. Oamenii au sentimentul că plantele ne controlează, însă planetele creează niște circumstanțe, iar dacă știi să le folosești, atunci poți naviga mult mai ușor prin viață. 

Reclamă

Ce crede Bianca despre influneța astrologiei

În mod cert, astrologia are o influență puternică asupra destinului nostru. Bianca ne-a explicat în amănunt despre modul în care un astrolog poate interpreta astrograma unei persoane. Această hartă ne poate ghida pașii și ne poate ajuta să înțelegem mai multe despre momentele cheie din viața noastră.

– Cum ne dăm seama că este o zi bună dacă ne uităm pe harta astrală?
– Trebuie să înțelegem că întotdeauna există partea plină a paharului. Oamenii vânează ce s-ar putea întâmpla rău. Oamenii sunt cu gândul la viitor fără să-și dea seama că acesta e construit în momentul prezent. 

Reclamă

– Este astrologia o știință pe care o poate învăța și practica oricine?
– Eu cred că astrologii nu sunt niște oameni speciali, însă ce nu vor mulți să accepte este că astrologia presupune foarte mult studiu. Astrologia presupune să ai și o experiență vastă pentru a-i înțelege pe oamenii pe care îi calculezi și cărora le faci interpretarea. Astrologia e ca un puzzle și trebuie să unești informațiile între ele.  

– Ce vezi pe hartă atunci când spui că o zodie își va găsi dragostea?
– Noi avem o astrogramă personală care reflectă bolta cerească în momentul în care ne-am născut, dar planetele continuă să se miște. La un moment dat planetele ajung să interacționeze cu planetele din harta noastră astrală care sunt statice. În funcție de aceste marcaje, ne dăm seama dacă întâlnim o persoană nouă sau dacă ne despărțim. Avem și această libertatea de a alege, chiar dacă sunt anumite evenimente karmice și predestinate.

– Cum abordezi cititorii care sunt sceptici cu privire la astrologie?
– Mi s-a întâmplat să întâlnesc oameni care să vadă astrologia ca pe o joacă. Intenția mea nu este să conving pe nimeni. Prefer să-mi dedic timpul și energia celor care cred în astrologie. 

Cum răspunde Bianca Nuțu curiozităților legate de nativii din zodiac

– Care sunt zodiile cel mai greu de citit?
– Cred că Scorpionii și semnele de apă în general. Din proprie experiență, am remarcat faptul că acești nativi una afișează și în interiorul lor e cu totul alt film. 

– Care sunt cele mai reușite cupluri de zodii?
– Din punctul meu de vedere o compatibilitate se calculează mult mai în profunzime. Astrologia comercială ar putea să ne spună că zodiile de foc se înțeleg cu cele de foc. Trebuie să ținem cont de toate marcajele de pe o astrogramă atunci când calculăm compatibilitatea. 

– Care sunt cele mai loiale zodii?
– Cred că semnele de pământ

– Care sunt cele mai norocoase zodii?
– Eu aș pune pe primul loc Săgetătorii, dar dacă tu ești Capricorn și ai foarte multe planete în Săgetător, atunci se aplică și la tine. 

– Ce zodie înșală cel mai des?
– Se spune că Berbecii sunt cei care ar putea să calce greșit. Berbecilor le place aventura, le place să aibă parte de începuturi noi. 

– Ce zodie ești și ce caracteristică ne poți spune?
– Eu sunt Leu. Leilor le place să fie în centrul atenție pentru a putea împărtăși cu ceilalți tot ce au ei mai frumos. 

Detalii mai puțin cunoscute despre Bianca Nuțu

Ne-am dorit să o cunoaștem pe Bianca și aceasta ne-a răspuns cu răbdare la fiecare întrebare despre viața sa personală. Te invităm să o descoperi și tu în cele ce urmează. În spatele astrologului puternic se află o femeie empatică și sensibilă.

– Care este cea mai memorabilă experiență pe care ai avut-o ca astrolog?
– Am trecut prin multe experiențe, unele dintre ele ușor dureroase la momentul respectiv. Am avut la un moment dat pe cineva într-o consultație. Am avut o doamnă care mi-a spus că a muncit toată viața sa, dar că simte un mare gol în sufletul său și spunea că nimic nu o mai motivează să meargă mai departe. Eu mereu am spus că astrologul nu este un vindecător. Ai nevoie de terapie în situații care te cuprinde anxietatea și depresia, însă explicându-i potențialul pe care îl avea pe astrograma ei și existând o dorință din partea sa, atunci doamna a luat-o în direcția în care era menită. Astăzi este cu totul alt om. 

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
– M-aș descrie ca fiind o persoană caldă, alintată și credincioasă sau un altfel de astrolog.

– Cu ce îți hrănești copilul interior?
– Îl hrănesc cu vorbe bune. Cu cât avem multă grijă de acest copil interior, cu atât copilul ne va susține și nu ne va sta în drum. 

– Există o amintire care va rămâne veșnic în memoria ta cu mama ta?
– Cea mai emoționantă amintire cu ea este în urmă cu câțiva ani când m-am trezit după o operație de îndepărtare a unei tumori la sân și mama era la căpătâiul meu și mă ținea de mână. Am văzut în ochii ei iubirea necondiționată. 

– Care este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică se simte completă și nu are nevoie de altcineva să o întregească. O femeie puternică are curajul de a se reinventa și de a o lua de la zero. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Meghan Markle și Prințul Harry, îmbrăcați casual, la un eveniment sportiv, în tribune
Divertisment
Imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu pălărie de soare și sandale
Harry și soția Meghan Markle au doi copii împreună și locuiesc în California. HelloMagazine a publicat recent imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu...
2
Fată frumoasă într-o pădure îmbrăcată într-o rochie lungă cu o bufniță
Horoscop
Zodii care acceptă relațiile deschise. Nu sunt adepții tiparelor clasice
Există zodii care acceptă relațiile deschise și nu au o problemă în a oferi iubire oricui își dorește. Dacă unele persoane se confruntă cu această idee neconvențională, acești nativi știu cum să jongleze cu...
3
Kate Middleton, într-un costum roz, Regina Rania, într-o roche galbenă, cu pălărie pe cap
Divertisment
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Ce a vrut să știe despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Prințul William și Prințesa Kate au făcut parte din lista de invitați la nunta regală iordaniană, plină de vedete. Chiar...
4
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
5
Regina Letizia în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs
Divertisment
Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roşii
Regina Letizia a purtat o rochie cu un imprimeu îndrăzneț. Majestatea Sa a participat la evenimentul de Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Aceasta și-a luat prin surprindere admiratorii regali cu...
PARTENERI
×